Κυριακή, 05-ΙΟΥ-2026, 0:58 AM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Συνωμοσίες
margaritaDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 10:36 PM | Message # 241
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
ευχαριστώ θνητε μου!!!!! happy happy happy

Added (2011-11-09, 10:36 PM)
---------------------------------------------
ξερω αγγλικα ,και να βρίζω στα ιταλικα ,στα αραβικά θα μάθω να βρίζω και στα γερμανικά biggrin biggrin biggrin biggrin

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:10 PM | Message # 242
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Κι από εμένα έχεις ψήφο εμπιστοσύνης!
Τώρα αν μετανιώσεις και δεν αποδεχθείς τη θέση, πάω εγώ! Μια χαρά θα τα καταφέρω να τα κάνω όλα σκατά (για να μην πω μπουρδέλο που είναι κακιά λέξη)! Χειρότερα από αυτούς πάντως... αποκλείεται! biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:15 PM | Message # 243
Ο βασιλιάς των μελών
μια χαρα εχω δυο ψήφους ,θα πάω να επιβάλω την τάξη στα λαμόγια!!!!!!!

Added (2011-11-09, 11:15 PM)
μας εχουν κάνει ξεφτίλα διεθνώς angry angry angry angry angry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:16 PM | Message # 244
Ο βασιλιάς των μελών
Χρειάζεσαι δύο πράγματα ακόμα!
1. Έχεις δύο ψ΄γφους και σου λείπει η τρίτη του... Καρατζαφύρερ!
2. Πρέπει να παραιτηθεί ή να πέσει ο Γιωργάκης. Ο τρόπος για να πέσει ο Γιωργάκης ΕΔΩ.

margaritaDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:21 PM | Message # 245
Ο βασιλιάς των μελών
τέλειο happy happy happy happy

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:38 PM | Message # 246
Ο βασιλιάς των μελών
Έχω την μηχανή του χρόνου! Βλέπω το μέλλον! Αν θέλετε να δείτε τον γείτονά σας, τον συγγενή, τον συνάδελφο, τον φίλο και τέλος το παιδί σας στο μέλλον πατήστε ΕΔΩ.

Μετά αν θέλετε να μάθετε γιατί δεν μας χωνεύει η Μέρκελ και μας ταλαιπωρεί δείτε ΑΥΤΟ. Αν δεν βγάζει υπότιτλους πατήστε κάτω δεξιά το cc.

Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 09-ΝΟΕ-2011, 11:53 PM

margaritaDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 8:34 PM | Message # 247
Ο βασιλιάς των μελών
happy happy στην αρχή μπερδέύτηκα αθηναίε!! biggrin biggrin biggrin

Added (2011-11-10, 8:34 PM)
ΝΑ μας ζήση ο καινούργιος εκτελεστής σε οτι απέμεινε angry angry angry angry angry angry

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 9:45 PM | Message # 248
Ο βασιλιάς των μελών
Με το Λουκά θα μας μπει λίγο πιο βαθιά (μετά συγχωρήσεως)!
Το ΜΟΝΟ θετικό είναι ότι είναι σοβαρός και δεν του γράφει η μάνα του τους λόγους! biggrin biggrin biggrin

Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 9:46 PM

margaritaDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 10:06 PM | Message # 249
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Με το Λουκά θα μας μπει λίγο πιο βαθιά

το λίγο μου αρεσε!!!

Added (2011-11-10, 9:59 PM)

Quote (Αθηναίος)
Το ΜΟΝΟ θετικό είναι ότι είναι σοβαρός και δεν του γράφει η μάνα του τους λόγους!

σε αυτο εχεις δίκιο!!
υπάρχει περίπτωση να του βγει το πατριωτικό του και να κάνει τίποτα καλό ????

Added (2011-11-10, 10:05 PM)
αυτό που μου εκανε εντύπωση οταν μίλαγε ηταν το προσωπό του ,ιχνος συναιθήματος δεν φάνηκε ουτε χαρας ουτε θυμού σαν μια κέρινη μάσκα ,σαν αυτούς τους κλωνοποιημένους που βλέπουμε στις ταινείες που δεν εχουν συναισθήματα παρα μόνο στόχους

Added (2011-11-10, 10:06 PM)
οι στόχοι που μπορεί να εχει στο μυαλό του με φοβίζουν αν σκευτούμε οτι ηταν το μυαλό του σιμητη και σύμβουλος του γαπ

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 10:26 PM | Message # 250
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
το λίγο μου αρεσε!!!

Είμαι αισιόδοξος biggrin biggrin biggrin

Quote (margarita)
υπάρχει περίπτωση να του βγει το πατριωτικό του και να κάνει τίποτα καλό ????

Απαντάς μόνη σου παρακάτω! biggrin

Αυτοί οι άνθρωποι, οι τεχνοκράτες, είναι σαν το γιατρό που κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς! Κάνει την εγχείρηση σκεπτόμενος, όχι τον ίδιο τον ασθενή (γι' αυτό και τον σκεπάζουν αφήνοντας μόνο το σημείο της τομής ανοικτό) ούτε τους συγγενείς του που αγωνιούν, αλλά την συμβολή της επιτυχίας της εγχείρησης στην εξέλιξή του και το ποσό που θα εισπράξει! Έχεις δει κάποιο γιατρό να θλίβεται βλέποντας το χάλι (μπορεί και ανεπανόρθωτο) του ασθενή ή να κλαίει όταν πεθάνει ο ασθενής; Ή μήπως δεν πληρώνεται αν δεν ζήσει ο ασθενής; tongue

margaritaDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 10:28 PM | Message # 251
Ο βασιλιάς των μελών
είπα μπας και μου εδινες καμια ελπίδα και μου ανέτρεπες τις σκέψεις μου cry cry cry cry cry

PossessedDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 10:33 PM | Message # 252
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Awards: 0
Quote (Αθηναίος)
Φίλε Possessed διάβασε αυτό το κείμενο που ανέβασε ο Θνητός και άκουσε και την εκπομπή (15 λεπτά βίντεο) της Λιάνας Κανέλλη που έχει φιλοξενούμενο τον Ηλία Ηλιόπουλο! Ίσως πάρεις μερικές απαντήσεις για την "βλακεία" των Ελλήνων που πολλές φορές αναφέρεις (όχι άδικα βέβαια) και για τα σενάρια συνωμοσίας τα οποία (κακώς) απορρίπτεις!!

λολ
Είμαι φαν της συνωμοσιολογίας βρε συ απλά έτσι όπως κατάντησε το ίντερνετ, δεν αποδέχομαι πλέον το οτιδήποτε "συνωμοσιακό"! Προσπαθώ να διαβάσω πολλές απόψεις και να σχηματίσω όσο το δυνατόν μια σφαιρική εικόνα του θέματος.
Όπως τα λέει δλδ ο Ντώκινς από το 4:53 και μετά.
http://www.youtube.com/watch?v=4nv1vjwXQlw&feature=related

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 10-ΝΟΕ-2011, 11:00 PM | Message # 253
Ο βασιλιάς των μελών
Το έχω δει το βίντεο και λέει μερικά σωστά πράγματα όπως π.χ. για το εμβόλιο της ευλογιάς, αλλά έχει λάθος για τους δίδυμους πύργους που η συνομωσιολογία έχει πλέον επαληθευτεί! Άλλως τε όπως πρέπει να αμφισβητούμε τις θρησκείες όπως λέει, γιατί δεν πρέπει να αμφισβητούμε την πολιτική;; Εγώ πάντα προσπαθώ να δω ποιος κερδίζει από τα διάφορα γεγονότα, πολέμους, οικονομικά κραχ κλπ! Και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω στις υποθέσεις μου!

Βλέπω χρόνια τώρα να γίνεται μια συστηματική πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων και μην παραβλέπεις ότι πρώτοι εμείς, παρ' ότι υπήρχαν χειρότεροι λαοί οικονομικά, πληρώνουμε το μάρμαρο χωρίς να φταίμε! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Πρώτα υποτάσεις το ατίθασο και απείθαρχο κριάρι και μετά ηρεμούν αυτόματα όλα τα "προβατάκια"!

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 11-ΝΟΕ-2011, 0:06 AM | Message # 254
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Quote (margarita)
,σαν αυτούς τους κλωνοποιημένους που βλέπουμε στις ταινείες

Και εγω εχω την υποψια οτι ειναι toy/primeminister ! Ξεκαθαρα !
Quote (Possessed)
δεν αποδέχομαι πλέον το οτιδήποτε "συνωμοσιακό"

Κανενας δεν τ'αποδεχεται ολα !
Συμαζευουμε πληροφοριες και τις φιλτραρουμε ! cool
Quote (Αθηναίος)
πληρώνουμε το μάρμαρο χωρίς να φταίμε! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

biggrin angry biggrin angry

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

PossessedDate: Παρασκευή, 11-ΝΟΕ-2011, 0:47 AM | Message # 255
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Awards: 0
Quote (Αθηναίος)
Το έχω δει το βίντεο και λέει μερικά σωστά πράγματα όπως π.χ. για το εμβόλιο της ευλογιάς, αλλά έχει λάθος για τους δίδυμους πύργους που η συνομωσιολογία έχει πλέον επαληθευτεί! Άλλως τε όπως πρέπει να αμφισβητούμε τις θρησκείες όπως λέει, γιατί δεν πρέπει να αμφισβητούμε την πολιτική;; Εγώ πάντα προσπαθώ να δω ποιος κερδίζει από τα διάφορα γεγονότα, πολέμους, οικονομικά κραχ κλπ! Και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω στις υποθέσεις μου!

Βλέπω χρόνια τώρα να γίνεται μια συστηματική πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων και μην παραβλέπεις ότι πρώτοι εμείς, παρ' ότι υπήρχαν χειρότεροι λαοί οικονομικά, πληρώνουμε το μάρμαρο χωρίς να φταίμε! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Πρώτα υποτάσεις το ατίθασο και απείθαρχο κριάρι και μετά ηρεμούν αυτόματα όλα τα "προβατάκια"!

Απλά συγκρατούμε τα τελευταία λόγια του Ντώκινς, δεν ασπαζόμαστε όλες τις απόψεις του φυσικά όπως σωστά λες για τους Δίδυμους Πύργους.
Άσε που πιστεύω οτι σήμερα ο Ντώκινς θα άλλαξε την άποψη του για τους πύργους μιας και θα κατέχει περισσότερη πληροφορία.
Πάντα υπάρχει "συνωμοσία", από τα αρχαία χρόνια, από τους πρώτους πολιτισμούς.
Κι αυτό γιατί υπάρχει το προσωπικό/ατομικό συμφέρον, ο άκρατος εγωϊσμός, η απληστία του ανθρώπου για δύναμη, χρήμα, εξουσία, η διαφορετικότητα, η έμφυτη τάση να επικυριαρχεί ο ένας στον άλλον, η δίψα για να κατακτήσει τα πάντα!
Οπότε, σωστά λές και συμφωνώ κι εγώ για το οτι πρέπει να βλέπουμε ποιός κερδίζει πίσω από όλα αυτά.
Και δυστυχώς, μας κάνανε να σκεφτόμαστε σχεδόν πάντα "συνωμοσιολογικά" γιατί δεν εμπιστευόμαστε πλέον τον άνθρωπο, είμαστε καχύποπτοι εξαιτίας των παραπάνω χαρακτηριστικών των ανθρώπων.

Πλύση εγκεφάλου δεν γίνεται μόνο στους Έλληνες, πλύση εγκεφάλου γίνεται σε όλον τον πλανήτη στα πλαίσια της "κοινωνικής μηχανικής" που ανακάλυψε ο Σουν Τζου, ανέλυσε ο Πλάτωνας και χρησιμοποίησε ο Γκέμπελς που γράφει ο Θνητός.
Και ούτε πρώτοι είμαστε γιατί απλά δεν είναι η πρώτη κρίση αυτή. Την δεκαετία του '90 διαλύθηκε η γιαπωνέζικη οικονομία εξαιτίας του γιεν.
Αρχές του 2000, παραλίγο να καταρεύσει το ελβετικό φράγκο.
Ακόμη και στην σημερινή κρίση, η πρώτη που έφαγε την "λούτσα" ήταν η Αμερική και το δολλάριο με την φούσκα του real estate. (βλέπε "Εξάντα" το 2008!)
Αλλά η Αμερική είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη του κόσμου και με τα τρις που τύπωσε ο Ομπάμα, ψιλοξεκόλησε.
Μετά ήρθε στην Ευρώπη και τσάκισε Ισλανδία και Ιρλανδία, πήγε Πορτογαλλία οι οποίοι πρόλαβαν και ψιλοαμύνθηκαν με την συναίνεση όλων των κομμάτων και μετά ήρθε Ελλάδα!
Και φυσικά σαν ΓΤΠ Κράτος που είμαστε, πληρώνουμε το μάρμαρο γιατί είμαστε οικονομικά αδύναμοι (δεν παράγουμε τίποτα, εισάγουμε τα πάντα) και έχουμε άχρηστους πολιτικούς.
Μην βλέπετε τα πάντα θεωρώντας οτι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου! Είχαμε το γεωκεντρικό σύστημα πριν 2500 χρόνια, μην έχουμε τώρα το 2012 το ελληνοκεντρικό σύστημα, οτι η Ελλάδα δλδ είναι το κέντρο του Σύμπαντος!!!

Search: