|
Συνωμοσίες
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 5:09 PM | Message # 166 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ: SERGE LATOUCHE
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/05/serge-latouche.html
http://degrowth.eu/
"Η αποαναπτυξη είναι μια διαδικασία γενικευμένης ελάττωσης της παραγωγής και της κατανάλωσης, "αποχρηματικοποίησης" των ανθρώπινων σχέσεων, και επανίδρυσης της κοινωνίας στην βάση της απλότητας (small is beautiful), της συντροφικότητας και του διαλόγου."
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 5:17 PM | Message # 167 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| κατάλαβα
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 5:29 PM | Message # 168 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| Quote (Θνητος) "Η αποαναπτυξη είναι μια διαδικασία γενικευμένης ελάττωσης της παραγωγής και της κατανάλωσης, "αποχρηματικοποίησης" των ανθρώπινων σχέσεων, και επανίδρυσης της κοινωνίας στην βάση της απλότητας (small is beautiful), της συντροφικότητας και του διαλόγου." Όμορφος ορισμός!!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 6:13 PM | Message # 169 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ JEFFREY Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ JEFFREY ( ο εκτελών χρέη πρωθυπουργεύοντος) ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ
Δύο δηλώσεις φωτιά ! Επειδή τα γραπτά … μένουν Ας θυμηθούμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα , δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν στο χρόνο.
Το πρώτο κείμενο αναφέρεται σε… δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου στο Τορόντο του Καναδά το 1999 και το δεύτερο κείμενο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου σε επιστολή του προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ , όπως δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004…
“Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας“. Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου – Τορόντο Καναδά, 1999)
“Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ’60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.“. Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ -Περιοδικό «Νέ μεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004
Και η συνέχεια γνωστή…..
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 7:00 PM | Message # 170 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Δεν υπάρχουν ηγέτες πλέον σήμερα, δεν υπάρχουν επαναστάτες! Οι εβραίοι τραπεζίτες (Ροκφέλερ, Ρόθτσαϊλντ, Βάρμπουργκ, Λήμαν, Γκόλντμαν, Σαξ κλπ) δημιούργησαν ένα χρηματο-οικονομικό σύστημα και μια καταναλωτική κοινωνία πριν 200 χρόνια με σκοπό μέσω του χρήματος που είναι αέρας κοπανιστός, να ελέγχουν τον πλανήτη. Βασιζόμενοι στην ευδαιμονία και την απληστία του ανθρώπου για όλο και περισσότερα υλικά αγαθά, ελέγχουν και καθοδηγούν τις μάζες όπως αυτοί θέλουν. Το σύστημα τους ανήκει και ως ιδρυτές, ξέρουν και πώς να το λειτουργούν ή να διορθώνουν τις παραμέτρους με σκοπό το δικό τους όφελος. Στην κορυφή δλδ της πυραμίδας του χρήματος που ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ βρίσκονται αυτοί και από κάτω τους έχουν ολόκληρα έθνη/χώρες/κράτη/λαούς, προέδρους/πρωθυπουργούς, θεσμούς/δομές και ιδρύματα. Σε κάποιο σημείο της πυραμίδας αυτής βρίσκονται και οι προδότες της οικογένειας Παπανδρέου που σαν μικρά ανήθικα σκουλήκια του πλανήτη αυτού, τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους και τίποτε άλλο. Όπως είπε και ο Βενιζέλος σε κάποια στιγμή της συνέντευξης του στον Πρετεντέρη πως ζούμε σε έναν μάταιο κόσμο και οτι όλα είναι μάταια στην ζωή (ίσως έχει και δίκιο), τα παπανδρεϊκά σκουλήκια ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα και πώς θα "μεγαλουργήσουν" σε αυτή την χρονικά λιγοστή και έρημη ζωή!!!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 7:06 PM | Message # 171 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) τα παπανδρεϊκά σκουλήκια ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα και πώς θα "μεγαλουργήσουν" σε αυτή την χρονικά λιγοστή και έρημη ζωή!!! ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 8:26 PM | Message # 172 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Οι εβραίοι τραπεζίτες Οι Εβραίοι έγιναν τραπεζίτες γιατί οι Χριστιανοί απαγορευόταν με ποινή θανάτου να δανείζουν (με τόκο φυσικά) από την εποχή του Μεσαίωνα! Έτσι το πεδίο έμεινε ελεύθερο στους Εβραίους!!!
Είναι να μην είσαι κατά αυτής της λαίλαπας που λέγεται Χριστιανισμός;;;
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 29-ΟΚΤ-2011, 8:41 PM | Message # 173 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Είναι να μην είσαι κατά αυτής της λαίλαπας που λέγεται Χριστιανισμός;; εγκληματική θρησκεία αγάπης
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 1:24 AM | Message # 174 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Μπαααα... λίγα χρονάκια νωρίτερα... από εποχής Μωυσή που λατρεύανε τον χρυσό ταύρο!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 1:26 AM | Message # 175 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) Μπαααα... λίγα χρονάκια νωρίτερα... από εποχής Μωυσή που λατρεύανε τον χρυσό ταύρο!! Τί εννοείς;;; Δεν το κατάλαβα.
Message edited by Αθηναίος - Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 1:27 AM |
| |
|
|
| Possessed | Date: Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 1:35 AM | Message # 176 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| που ανέφερες από την εποχή του μεσαίωνα. Από την εποχή του Μωυσή λάτρευαν τον χρυσό και οτιδήποτε πολύτιμο κι εμπορικό. Το έχουν στο DNA τους.
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 1:46 AM | Message # 177 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ναι, αλλά βρήκαν ανοικτό πεδίο με την απαγόρευση στους Χριστιανούς να δανείζουν με τόκο την εποχή του Μεσαίωνα. Η Ευρώπη τότε είχε Χριστιανούς (αν δεν ήσουν Χριστιανός σ' έριχναν στα κάρβουνα σαν τα παϊδάκια) και Εβραίους που τους κυνηγούσαν από χώρα σε χώρα και βρήκαν καταφύγιο στην Ολλανδία, στην Βενετία .στην Κωνσταντινούπολη και στη Θεσσαλονίκη!
|
| |
|
|
| Possessed | Date: Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 2:13 AM | Message # 178 |
 Εξωγήινος επισκέπτης
| Ναι, ΟΚ. Και με την ευκαιρία, καληνυχτώ μιας και μόλις κατέβασα το "Margin Call": http://www.imdb.com/title/tt1615147/ που είναι εμπνευσμένο από αληθινα γεγονότα που συνέβησαν μάλλον στην Γκόλντμαν το 2007 και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Message edited by Possessed - Κυριακή, 30-ΟΚΤ-2011, 2:15 AM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 01-ΝΟΕ-2011, 0:23 AM | Message # 179 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Possessed) που είναι εμπνευσμένο από αληθινα γεγονότα που συνέβησαν μάλλον στην Γκόλντμαν το 2007 και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Δεν ηταν φτιαχτο δηλαδη αυτο ? Αυτο εφταιξε ?
Μας δουλευουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!
Ενας αναλυτης το "ειδε" αυτο !!!!
Εδω το ηξεραν και το λεγαν τοσος κοσμος.
 Added (2011-11-01, 0:23 Am) --------------------------------------------- Προδότες!!! Η εσχάτη προδοσία συντελείτε τώρα!!!
http://www.eoellas.org/index.p....mid=149
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 01-ΝΟΕ-2011, 0:29 AM | Message # 180 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| οι ευρωπαιοι μιλουν για την μεγαλυτερη ελληνικη απατη του προθυπουργου της ελλαδος Added (2011-11-01, 0:29 Am) --------------------------------------------- ενας δεν βρίσκεται να μας γλιτωσει
|
| |
|
|