Θεασεις UFO
|
|
aposperittis | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 9:24 PM | Message # 91 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Quote (Spirosmt) Ερευνητικες σφαιρες σταλμενες απο τα μητρικα σκαφη. Σε αυτό κλείνω και εγώ.
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 9:24 PM | Message # 92 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (Spirosmt) Ερευνητικες σφαιρες σταλμενες απο τα μητρικα σκαφη δεν θα διαφωνήσω αλλωστε πιστευω οτι ο πλανήτης μας προστατευεται και παρακολουθείτε και απο εχθρους και απο φίλους
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 9:25 PM | Message # 93 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) δεν θα διαφωνήσω αλλωστε πιστευω οτι ο πλανήτης μας προστατευεται και παρακολουθείτε και απο εχθρους και απο φίλους Έτσι ακριβός. Με πρώτη και καλύτερη μηχανή παρακολούθησης το φεγγάρι!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 9:27 PM | Message # 94 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| στο φεγγαρι νομίζω οτι είναι εχθροί
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 9:42 PM | Message # 95 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) στο φεγγαρι νομίζω οτι είναι εχθροί Εδώ δεν έχω απάντηση. Δεν ξέρω....
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 12-ΙΟΥ-2013, 11:24 PM | Message # 96 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) είναι εχθροί Προς το παρων
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 3:43 AM | Message # 97 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ. ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 15 UFOS ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΝΑ ΔΥΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ. ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ. Δεν μου αρέσει · · Να μην παρακολουθώ τη δημοσίευση · πριν από 48 λεπτά μα λέω κι εγω κανουν τα ματια μου πουλάκια ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι ειχε κενα αερος και κανανε κολοτουμπες αλλα τελικα το ειδαν κι αλλοι
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 1:42 PM | Message # 98 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
| Και εμεις κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου! Φτου! Και ηταν στο οπτικο πεδιο μου!
|
|
| |
fouli79 | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 2:30 PM | Message # 99 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| Spirosmt
εσυ και ο Αθηναιος ειστε απο αυτους που χανετε το θεαμα .... χαχαχαχα
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 2:39 PM | Message # 100 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Ασε Φουλη μου! Πικρα!
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 4:53 PM | Message # 101 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 7:01 PM | Message # 102 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εγω καθε σαββατο δωδεκα με δυο εχω εξερευνηση ουρανου ,πινω κι ενα ποτακι και κοιταω ψηλα
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 8:37 PM | Message # 103 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| --- ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ! --- Μια καταγραφή ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου στο Βόρειο Queensland της Αυστραλίας στο φως της ημέρας, είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί μία πιο απλή εξήγηση σε μία μεγάλη μερίδα εμφανίσεων πολυμορφικών UFO που αλλάζουν σχήματα στον ουρανό. Ο συντονιστής του Κέντρου Ερευνών UFO της Αυστραλίας, Bill Chalker λέει ότι υπάρχει πιθανότατα και μία άλλη εξήγηση για τη πλειοψηφία αυτών των καταγραφών. Το φαινόμενο της σακούλας! Και όταν λέμε σακούλας, εννοούμε φυσικά της κοινής σακούλας του σουπερμάρκετ (ή της σακούλας σκουπιδιών) που για κάποιο λόγο παρασύρθηκε από ανοδικούς ανέμους σε αρκετά μεγάλο ύψος και ξεγέλασε τους περαστικούς! Τέτοιες παρεξηγήσεις συμβαίνουν συχνά στις ΗΠΑ ως αποτέλεσμα των συχνών τυφώνων. Δεκάδες αντικείμενα παρασύρονται από μικρούς και μεγάλους ανεμοστρόβιλους χιλιάδες μέτρα ψηλά και μετακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες μέτρα μακριά, μέχρι να προσγειωθούν ξανά στη γη. Όπως σε πρόσφατη περίπτωση στη Νέα Υόρκη που μία ασημένια σακούλα αντανακλώντας το φως του ήλιου, προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους της μεγαλούπολης που εντόπισαν την παράξενη λάμψη της. Το φαινόμενο της σακούλας μπορεί να εξηγεί μία μεγάλη μερίδα πολυμορφικών UFO εμφανίσεων, αλλά όχι όλες. Όπως τη περίπτωση του τεράστιου ''εξωγήινου'' δορυφόρου που φωτογραφήθηκε στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας και λόγο μεγέθους κανείς δεν θεώρησε πειστική την επίσημη εξήγηση της NASA ότι πρόκειται για διαστημικό σκουπίδι...
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 8:49 PM | Message # 104 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Spirosmt) Το φαινόμενο της σακούλας αχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 13-ΙΟΥ-2013, 8:58 PM | Message # 105 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Νεα μοδα!Χαχαχα! Added (13-ΙΟΥ-2013, 8:58 PM) --------------------------------------------- Ειναι νεα μοντελα! Και τα ufo εξελισσονται!
|
|
| |