Θεασεις UFO
|
|
Spirosmt | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 1:08 AM | Message # 196 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Status: Offline
| Quote (margarita) πολύ περίεργο αυτό Τι βρισκεις περιεργο;
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 1:14 AM | Message # 197 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| το οτι μοιάζει με αληθινό !!! και με προβλημάτισε γιατι εχω δει ενα παρομοιο αλλά νόμιζα οτι ηταν αστερια κοντά το ενα με το άλλο
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 1:15 AM | Message # 198 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Εγώ έχω μια απορία: Γιατί δεν μας λέει πού το είδε αυτό;;; Λέει για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιοποιεί! Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτούς τους ευνόητους λόγους!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 1:19 AM | Message # 199 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote (Αθηναίος) : Γιατί δεν μας λέει πού το είδε αυτό;;; Αυτη την απορια εχω και εγω! Ευνοητους λογους! Βλακειες!Quote (margarita) και με προβλημάτισε γιατι εχω δει ενα παρομοιο Α! Βρε τυχερη Μαργαριτα!
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 1:22 AM | Message # 200 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| τυχαίο γεγονός θα είναι παλιά δεν εβλέπα τίποτα αλλα δεν παρατηρούσα κι ολας
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 12:15 PM | Message # 201 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Λοιπον κατι ειδα και εγω ο φτωχος! Εχτες το βραδυ ωρα δυο παρα τεταρτο κοιτωντας τον ουρανο πανω απο την Ευβοια,κατα προσεγγιση πανω απο το νησακι των Πεταλιων,εμφανιστηκε μια δυνατη λαμψη αρκετα μεγαλη σαν δεκα αστερια μαζι! Το φως ειταν λευκο και ηταν κατι σαν φλας τεραστιο! Η διαρκεια του ηταν δεκατα του δευτερολεπτου!Ψηλα πολυ δεν ηταν! Εκατσα μετα πολυ ωρα αλλα δεν ειδα κατι αλλο! Α! ειδα και ενα πεφταστερι! Χαχαχαχα! Τωρα τι ηταν αυτο ποιος ξερει!
|
|
| |
fouli79 | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 12:26 PM | Message # 202 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| Σπυρο τα καταφερες και εσυ μονο ο Αθηναιος εμεινε χαχαχαχα καλως ηρθες στο κλαμπ.... χαχαχαχα
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 12:29 PM | Message # 203 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote (fouli79) μονο ο Αθηναιος εμεινε Εγω του ειχα πει! Ανεβα στην ταρατσα!Εκεινος τιποτα!Χαχαχα!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 12:46 PM | Message # 204 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Spirosmt) Εγω του ειχα πει! Ανεβα στην ταρατσα!Εκεινος τιποτα!Χαχαχα! Χα χα χα χα χα χα χα
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 3:47 PM | Message # 205 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| είδες Σπύρο μου είδες κι εσύ και είναι πολυ παράξενο αυτό που είδες
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 10-ΑΥΓ-2013, 8:39 PM | Message # 206 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| ΟΝΤΟΤΗΤΑ H UFO ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣτις8/09/2013 03:12:00 μ.μ. Ένα βίντεο παρουσιάζει φώτα που αιωρούνται πάνω από μια πισίνα. Οι κάτοικοι λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο και οι εμπειρογνώμονες δεν είναι καθόλου σίγουροι.Τη Δευτέρα το βράδυ, ο αξιωματικός ασφαλείας Debralee Thomas παρακολουθούσε την τροφοδοσία της κάμερας πίσω από ένα κτίριο, όταν παρατήρησε την περίεργη επίθεση απο φώτα πάνω από την πισίνα.«Συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό, και είπα « Θεέ μου, τι είναι αυτό. " Με την πρώτη ματιά, αυτό που είδα έμοιαζε σαν ένα δισκοειδές αντικείμενο.Στη συνέχεια, το αντικείμενο έπεσε στην πισίνα και επεκτάθηκε σαν ένα ιστός που κινείται εμπρός και πίσω. Μετά από περίπου τριάντα λεπτά, το αντικείμενο άρχισε να εξαφανίζεται.Ο Thomas είπε ότι έντομα πετούν πάνω απο τις κάμερες συνεχώς, αλλά αυτό ήταν πιο μακριά.Το βίντεο απεστάλη στη MUFON, μια οργάνωση UFO στο Οχάιο. Οι ανώτεροι υπάλληλοι στη MUFON λένε ότι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά βίντεο που έχουν δει.Η προστασία για το φυσικό περιβάλλον της νοτιοδυτικής Φλώριδας εξέτασαν επίσης το βίντεο. Συμπτωματικά, η πισίνα ήταν κλειστή για καθαρισμό κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.Δείτε το βίντεοAdded (10-ΑΥΓ-2013, 8:39 PM) ---------------------------------------------
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 11-ΑΥΓ-2013, 0:27 AM | Message # 207 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Spirosmt) ,κατα προσεγγιση πανω απο το νησακι των Πεταλιων,εμφανιστηκε μια δυνατη λαμψη αρκετα μεγαλη σαν δεκα αστερια μαζι! Το φως ειταν λευκο και ηταν κατι σαν φλας τεραστιο! Η διαρκεια του ηταν δεκατα του δευτερολεπτου!Ψηλα πολυ δεν ηταν! Εκατσα μετα πολυ ωρα αλλα δεν ειδα κατι αλλο! Α! ειδα και ενα πεφταστερι! Χαχαχαχα! ΔΙΣ
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 11-ΑΥΓ-2013, 10:43 PM | Message # 208 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΑΥΓ-2013, 0:11 AM | Message # 209 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Πολύ φόβο έχουν αρχίσει να μοιράζουν δεξιά και αριστερά, είτε με κλιματικές αλλαγές, είτε με τον Ήλιο, είτε με σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς και τελειωμό δεν έχουν. Ρε μπας και μας ετοιμάζουν για κάτι πολύ πιο επώδυνο από όλες αυτές τις φυσικές καταστροφές;;; Μήπως μας ετοιμάζουν αφύσικες καταστροφές ή ακόμα χειρότερα παρά φύση καταστροφές;;;;
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΑΥΓ-2013, 0:36 AM | Message # 210 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| δεν ξέρω αλλα κάτι δεν πάει καλά !!!μήπως τα μηνύματα πάνε αλλού ?????? Added (12-ΑΥΓ-2013, 0:36 AM) --------------------------------------------- ξέχασα και που ειναι το σημειο συναντησης σε εξτρημ κατασταση
|
|
| |