Γράμμα Λιαντίνη
|
|
aposperittis | Date: Δευτέρα, 20-ΜΑ-2013, 1:26 PM | Message # 1 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Απόσπασμα του γράμματος που άφησε ο Λιαντίνης στην κόρη του, την 1η Ιουνίου 1998 πριν αυτοκτονήσει.
"Να θυμάσαι ότι έρχουνται χαλεποί καιροί για τις νέες γενεές. Και είναι άδικο και μεγάλο παράξενο να χαρίζεται τέτοιο το δώρο της ζωής στους ανθρώπους, και οι πλείστοι να ζούνε μέσα στη ζάλη αυτού του αστείου παραλογισμού.
Η τελευταία μου πράξη έχει το νόημα της διαμαρτύρησης για το κακό που ετοιμάζουμε εμείς οι ενήλικοι στις αθώες νέες γενεές που έρχουνται. Ζούμε τη ζωή μας τρώγοντας τις σάρκες τους. Ένα κακό αβυσσαλέο στη φρίκη του. Η λύπη μου γι' αυτό το έγκλημα με σκοτώνει."
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 20-ΜΑ-2013, 3:01 PM | Message # 2 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (aposperittis) Ένα κακό αβυσσαλέο στη φρίκη του. Η λύπη μου γι' αυτό το έγκλημα με σκοτώνει." Τι να πεις ;!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 20-ΜΑ-2013, 10:52 PM | Message # 3 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σπουδαίος Άνθρωπος!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 20-ΜΑ-2013, 11:28 PM | Message # 4 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) Ζούμε τη ζωή μας τρώγοντας τις σάρκες τους. θλιβερό να γνωρίζεις ....
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
alkistis | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 5:56 PM | Message # 5 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Quote (margarita) θλιβερό να γνωρίζεις .... Πιο πολύ σαν βάρος μου φαίνεται εμένα. Θλίβεσαι όταν κάνεις κάτι κακό. Όταν απλά το γνωρίζεις οργίζεσαι.. κι επιφορτίζεσαι με το βάρος της αλλαγής πχ.. Ο Λιαντίνης πάντως εξαφανίστηκε από τα μάτια του κόσμου και η ζωή του τελείωσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Για να λεν ότι το θάνατό του τον σχεδίαζε από πολύ νωρίς, κάποιο σκοπό θα είχε και με όσα έλεγε και με όσα έκανε..Added (21-ΜΑ-2013, 5:55 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Σπουδαίος Άνθρωπος!! !!!!!!Added (21-ΜΑ-2013, 5:56 PM) ---------------------------------------------
Quote (aposperittis) Η λύπη μου γι' αυτό το έγκλημα με σκοτώνει." Πολύ σοφός για να παραδίνεται..όλα κάπως συμβολικά μου μοιάζουν στα λεγόμενα του εμένα..
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 7:05 PM | Message # 6 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) Πολύ σοφός για να παραδίνεται..όλα κάπως συμβολικά μου μοιάζουν στα λεγόμενα του εμένα.. δεν αντεξε στην ολοκλήρωση του σκοπού του επί της γης !!ο σκοπός της ενσάρκωσης του ήταν να παραδώσει γνώση !!!θεώρησε οτι η εποχή δεν ήταν κατάληλη να την αποδεχθεί!!!!την γνώση που κατείχε την πήρε μαζί του πειραματιζόμενος ....κατ΄εμέ λάθος και εγωιστικό !!!!δεν άντεξε στην ένταση του πολέμου!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 7:27 PM | Message # 7 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) Θλίβεσαι όταν κάνεις κάτι κακό. Όταν απλά το γνωρίζεις οργίζεσαι. Θλιβεσαι επισης οταν περνεις πανω σου τα βαρη-λαθη των αλλων !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
alkistis | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 9:31 PM | Message # 8 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Θλιβεσαι επισης οταν περνεις πανω σου τα βαρη-λαθη των αλλων ! εαν συνειδητα επομιστεις τετοιο τετοιο βαρος, το κανεις για να μετουσιωσεις μια κατασταση, επιδιωκεις την αλλαγη..Θλιψη σου προκαλει ισως οτι δεν τα καταφερνεις οπως θα περιμενες..
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 9:34 PM | Message # 9 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) εαν συνειδητα επομιστεις εάν δεν επομιστείς συνειδητά ομως θλίβεσαι δυο φορές και στο τέλος παθαίνεις εκρηξη!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 21-ΜΑ-2013, 11:05 PM | Message # 10 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) .Θλιψη σου προκαλει η επαναληψη των ιδιων "λαθων"
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
KronosII | Date: Τετάρτη, 22-ΜΑ-2013, 4:10 PM | Message # 11 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| Better burn than rust... Διαλεξε την πιο δυσκολη-ευκολη λυση.Κριμα γιατι θα μπορουσε να δωσει πολλα αλλα τελικα 0.
απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους.. Ακομα πιθηκια ομως..
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 22-ΜΑ-2013, 4:15 PM | Message # 12 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (KronosII) Better burn than rust.. Eξυπνο !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 22-ΜΑ-2013, 8:50 PM | Message # 13 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (KronosII) Διαλεξε την πιο δυσκολη-ευκολη λυση. συμφωνώ κρόνε μαζί σου !!!Μπορεί πολλοί να θεωρούν πολύ δυνατό ενα άτομο που την κάνει με ελαφριά ,εγω πιστεύω οτι αυτό το άτομο είναι δειλό!
|
|
| |