Σάββατο, 30-ΝΟΕ-2024, 1:51 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
KΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (17-10-2012)
aposperittisDate: Σάββατο, 20-ΟΚΤ-2012, 1:49 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Status: Offline
Σας παρουσιάζω το ντοκιμαντέρ του καναλιού Άστρα όπου πήρε και συνέντευξη τηλεφωνική από τον φίλο μου και ερευνητή Παναγιώτη Κάλδαρη.

Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία ερώτηση ο Παναγιώτης είναι και μέλος μας οπότε θα σας απαντήσει.

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

margaritaDate: Σάββατο, 20-ΟΚΤ-2012, 5:42 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
ενδιαφέρον βίντεο οσον αφορα την θεματολογία , πολυ προσεχτικά ερευνούσαν το θέμα και οι ομιλητές μας είπαν οτι μάλλον δεν υπάρχουν εξωγηινοι ,δεν υπήρξαν κι ολα ειναι συνομοσίες !Εχω διαφορετική αποψη γιατι και μόνο η υπαρξη μας δηλώνει οτι υπάρχουν και εξωγήινες φυλές και πολλές αλήθειες που οι κατέχοντες κρύβουν πολύ καλά παραποιώντας τες!

Added (2012-10-20, 5:42 PM)
---------------------------------------------
αυτό που μου εκανε εντύπωση είναι οτι ενω ενας τουλάχιστον εκ των ερευνητών γνωρίζει πολύ καλά το θέμα η απάντηση που εδωσε ηταν αντίθετη με αυτά που γνωρίζει !!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 0:11 AM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (margarita)
οι ομιλητές μας είπαν οτι μάλλον δεν υπάρχουν εξωγηινοι ,δεν υπήρξαν κι ολα ειναι συνομοσίες !

Μαργαρίτα νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Δεν είπαν ότι δεν υπάρχουν. Είπαν ότι δεν έχουν αποδείξεις. Μάλιστα ο προσκεκλημένος του παρουσιαστή είπε ότι αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας μοιάζουν με μαύρες τρύπες που ότι βάλεις μέσα ενσωματώνεται και στο τέλος αλλοιώνεται η πραγματική βάση της θεωρίας. Είπε μάλιστα ότι αυτά είναι κατευθυνόμενα για να παραπλανούν τον κόσμο και να στρέφουν την προσοχή του σε άλλη κατεύθυνση.

Μην παραβλέπεις και τον, όπως τον λέω εγώ, Λερναιουδρισμό, δηλαδή το να πει κάποιος κάτι λανθασμένο και αυτό να περάσει από στόμα σε στόμα, από site σε blog και να βαπτιστεί ως αληθινό. Παράδειγμα αυτό που υποτίθεται ότι είπε ο Σωκράτης, που συζητούσαμε σε άλλο topic. Πέρασε χωρίς έλεγχο σε όλα τα sites και blogs και όλοι το θεώρησαν ως αληθινό και μάλιστα το σχολίασαν κατά την κρίση τους!!! Το ίδιο γίνεται και με τη συνωμοσιολογία. surprised

Πιστεύω ότι για εκπομπή στην τηλεόραση ήταν πάρα πολύ σωστή η στάση όλων. Στην ουσία είπαν ότι βλέπουν τη σκηνή άδεια, αλλά υπάρχει η κουρτίνα και δεν μπορούν να πουν τί υπάρχει από πίσω αν και το γνωρίζουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν την κουρτίνα για να φανεί το παρασκήνιο! wink

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 0:55 AM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Είπαν ότι δεν έχουν αποδείξεις.

αυτό το είπαν !ισως είμαι υπερβολική !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 2:07 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Δεν είσαι υπερβολική, απλά δεν τα άκουσες όπως θα ήθελες να τα ακούσεις για να επιβεβαιωθείς σ' αυτά (τα σωστά κατά τη γνώμη μου) που πιστεύεις. Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζεσαι καμιά επιβεβαίωση. Υπάρχουν πράγματα που άλλοι τα γνωρίζουν, άλλοι τα αγνοούν και άλλοι τα ξέρουν χωρίς να τα έχουν γνωρίσει!!!! wink

margaritaDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 4:12 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
αθηναίε μου εκανες ψυχανάλυση με 100% επιτυχία !
Quote (Αθηναίος)
και άλλοι τα ξέρουν χωρίς να τα έχουν γνωρίσει!!!!

εχεις δίκιο !!!

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 6:21 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
surprised surprised surprised surprised surprised surprised

ΘνητοςDate: Κυριακή, 21-ΟΚΤ-2012, 7:55 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Δεν το ειδα ολο , αλλα καλο μου φανηκε !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

• Page 1 of 1
  • 1
Search: