Σάββατο, 30-ΝΟΕ-2024, 1:38 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
(ΜΑΓΙΑ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
aposperittisDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 1:28 AM | Message # 16
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Status: Offline
Θετική ενέργεια λοιπόν! Όπως μου είχε κάποτε κάποιος "σκέψου μια ασπίδα να σε περιβάλει, από αυτήν την ασπίδα τίποτα δεν περνάει, τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει κακό".

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 2:46 AM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 17
Quote (InuRaLam)
Παρακαλώντας να μη σου τύχει, αυξάνεις τις πιθανότητες να σου τύχει, αφού όπου υπάρχει εστίαση, παρατηρείται και αντίστοιχη εφέλκυση.

Συμφωνώ απόλυτα! Οι Έλληνες όμως, πότε φοβήθηκαν κάτι και παρακάλεσαν να μην τους συμβεί κι έτσι την πάτησαν; Ποτέ!!! Και στο παράδειγμα με το δένδρο που ανέφερα, δεν νομίζω ότι το δένδρο παρακαλούσε να μην μολυνθεί και μολύνθηκε με αποτέλεσμα να αρρωστήσει και να πάνε να προσκολληθούν πάνω του ζιζάνια!

Το ότι μολυνθήκαμε σαν λαός είναι γεγονός! Το θέμα είναι ποιος μας έριξε την αρρώστια και γιατί!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να αποβάλουμε όλα το δηλητήρια που μας πότισαν τόσα χρόνια σαν λαό, και να "κόψουμε" το χέρι του εχθρού μας! Γιατί φίλος μας που θέλει το καλό μας μάλλον δεν πρέπει να ήταν, ούτε και έγινε ξαφνικά!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

InuRaLamDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 10:26 AM | Message # 18
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
Awards: 0
Περί μαγείας ήταν η αναφορά που έκανα, φίλε μου. Δεν αναφέρθηκα στα δικά σου παραδείγματα, αν και τώρα που το ξαναβλέπω, μάλλον θα λεγα ότι ταιριάζει και στα δικά σου.

Η εστίαση του ΄Ελληνα πού ηταν λοιπόν τις τελευταίες δεκαετίες; Για σκέψου και θα καταλάβεις και την αντίστοιχη εφέλκυση...

Το δέντρο όχι δεν παρακαλούσε, κανένα άλλο βασίλειο πέραν του ανθρωπίνου δεν παρακαλά, καθότι μόνο ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον κύκλο σύνδεσης με το ΄Ολον εξαιτίας της κατώτερης σκέψης του. ΄Ολα τα υπόλοιπα όντα και του ορυκτού και του φυτικού και του ζωικού βασιλείου "γνωρίζουν" ότι μετέχουν στον κύκλο ζωής και θανάτου της Δημιουργίας ενστικτωδώς. Κάποιες αρχές της γεωπονίας ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πάντως αυτό που ανέφερα σχετικά με τις σαπροφυτικές προσκολλήσεις. Ακόμη δε και το παράδειγμα των τερμιτών που αναφέρθηκε σχετίζεται με την αδυναμία του εκαστοτε δέντρου.

΄Οσο για το χέρι του εχθρού, επέτρεψε μου να εκφέρω μια διαφορετική άποψη, μιας και αρέσκομαι στις αντιθετικές οπτικές.
Το "κακό" υπηρετεί το "καλό". Ο εχθρός είναι ο καλύτερος φίλος μου. Αυτός που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ. Τον ευχαριστώ λοιπόν που υπάρχει και που με ποτίζει με δηλητήριο γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να ανθρωποποιηθώ και τελικώς να εκθεωθώ.

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 7:35 PM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (InuRaLam)
Τον ευχαριστώ λοιπόν που υπάρχει και που με ποτίζει με δηλητήριο γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να ανθρωποποιηθώ και τελικώς να εκθεωθώ.

Σε θεωρώ πολύ δυνατό (ή δυνατή, διευκρίνισε το φύλο σου) συζητητή, αλλά μην με πας στο "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"!!!

Εγώ είμαι της γνώμης ότι πρέπει να ερευνούμε για να βρούμε ποιος είναι αυτός που επιδιώκει το κακό μας και να τον βάζουμε στη θέση του! Πώς θα πάμε μπροστά όταν κάποιος ανατρέπει συνεχώς ή εμποδίζει την πρόοδό μας;;Θα κάθομαι απαθείς και θα ευχαριστώ αυτόν που με ψεκάζει (που λέγαμε στο άλλο topic), που με κλέβει, που θέλει να πάρει τον περιουσία του λαού μου! Ή θα κάτσω να ταλαιπωρούμαι σ' αυτή τη ζωή, να γυρίζω και το άλλο μάγουλο για να τρώω κι άλλη φάπα, για να "κερδίσω" την αιώνια ζωή;

Quote (InuRaLam)
μόνο ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον κύκλο σύνδεσης με το ΄Ολον εξαιτίας της κατώτερης σκέψης του

Είμαι απόλυτα σύμφωνος! Κάτι όμως προκάλεσε αυτή την κατώτερη σκέψη και πρέπει να το ερευνήσουμε ώστε αν το βρούμε να το διορθώσουμε!

Quote (InuRaLam)
Η εστίαση του ΄Ελληνα πού ηταν λοιπόν τις τελευταίες δεκαετίες;

Αυτοεστιάστηκε σε κάτι λανθασμένο::::
Δεν λέω ότι είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά όλα ξεκινούν από την παιδεία, και στην Ελλάδα φρόντισαν οι Εβραιόσποροι και Τουρκόσποροι προδότες Εθνοπατέρες να έχουμε όχι παιδεία αλλά εκπαίδευση, λες και είμαστε ζώα που πρέπει να εκπαιδευτούν!

Υ/Γ.: Ο Κισσός δεν ψάχνει να βρει ασθενές δένδρο για να σκαρφαλώσει! Ούτε η βδέλλα ψάχνει για ετοιμοθάνατους για να προσκολληθεί! Ο μεν Κισσός θα παραμείνει έρπων αν δεν αναρριχηθεί πάνω σ' ένα δένδρο (μάλλον υγιές για να είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει πολύ καιρό όρθιος) ή και ο,τιδήποτε άλλο ή δε βδέλλα θα προτιμούσε υγιή οργανισμό για να ρουφήξει "καλό" αίμα! Το ίδιο συμβαίνει και με το τσιμπούρι και με όλα τα "παράσιτα", γι' αυτό και λέγονται "παράσιτα". Σιτίζονται απομυζώντας άλλους οργανισμούς!!!!

Message edited by Αθηναίος - Δευτέρα, 13-ΙΟΥ-2011, 7:12 PM

ΘνητοςDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 7:38 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Εκτος του οτι και εγω δεν νομιζω οτι η συμβιωτικοι ή οι παρασιτικοι οργανισμοι πανε παντα σε αδυναμο θυμα (ασε που το δεντρο δν μπορει να θεωρηθει θυμα του κισσου).
Δεν μπορεις να συγκρινεις ομογενοποιημενα εναν λαο (10.000.000 ανθρωπους) με ενα δεντρο
Ειναι λιγο ασχετο το ενα με το αλλο.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 7:41 PM | Message # 21
Ο βασιλιάς των μελών
Εντάξει, παρατραβηγμένο είναι για να δοθεί έμφαση με την υπερβολή!

georgiaDate: Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 10:46 PM | Message # 22
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Awards: 0
Quote (InuRaLam)
Ολα τα υπόλοιπα όντα και του ορυκτού και του φυτικού και του ζωικού βασιλείου "γνωρίζουν" ότι μετέχουν στον κύκλο ζωής και θανάτου της Δημιουργίας ενστικτωδώς

Σε αυτό έχεις δίκιο, αν και εμείς συνειδητοποιούσαμε την θέση μας στην αλυσίδα της ζωής ο κόσμος μας θα ήταν διαφορετικός. Δεν θα είχαμε λόγο να θέλουμε να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλον. Θα αλληλοβοηθούνταν αναμεταξύ τους όλες οι γενιές με απώτερο σκοπό την εσωτερική μας μετάλλαξη ή μια αφύπνιση αν προτιμάτε προς και για την αρμονία του σύμπαντος.

Quote (InuRaLam)
Το "κακό" υπηρετεί το "καλό". Ο εχθρός είναι ο καλύτερος φίλος μου. Αυτός που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ

Ο εχθρός για να ασχοληθεί μαζί σου σημαίνει πως είσαι και καλύτερος του, οπότε κοιτάει πως να σε βγάλει από την μέση γιατί ο φθόνος και η ζήλια δεν τον αφήνει να δεχτεί πως είσαι καλύτερος του. Όμως αυτό δεν πρέπει να το αποζητάς γιατί μια τέτοια κατάσταση σε φθείρει ψυχολογικά σε κουράζει σωματικά και σε απομακρύνει από την ηρεμία και την γαλήνη που θα πρέπει να έχεις.

Κράτησα αυτά τα 2 από τα λόγια σου γιατί για εμένα το ένα έχει απόλυτη σχέση με το άλλο. Αν επικρατούσε το πρώτο δεν θα υπήρχε το δεύτερο. Υπάρχει όμως το δεύτερο και απομακρυνόμαστε πρώτα από τους εαυτούς μας και μετά από τα αδέλφια μας.

Message edited by georgia - Κυριακή, 12-ΙΟΥ-2011, 10:49 PM

margaritaDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 5:15 PM | Message # 23
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
οταν καποιος ειναι δυνατος και το μυαλο του δεν ειναι αρρωστο δεν υπαρχει περιπτωση να πειστει οτι τον πιασανε τα μαγια που καποιος προοσπαθησε να του κανει.μονο αν ειναι ευκολοπιστος μπορει ακομα και να πεθανει απο την ιδεα οτι καποιος του εκανε μαγια.το 90% αυτων που ισχυριζονται οτι κανουν μαγια δεν ξερουν καν τι παει να πει αυτη η λεξη.ειναι λαμογια !υπαρχει ομως και το 10% αυτων που γνωριζουν την μαγικη τεχνη και τον σκοπο της που δεν ειναι αλλος απο την ολοκληρωση του σκοπου της ελευσης μας.

Added (2011-06-29, 5:15 PM)
---------------------------------------------
νομιζα οτι μιλουσατε για τα μαγια και αρχικα για τους Μαγια σας εχασα στη πορεια μαλλον

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Τετάρτη, 29-ΙΟΥ-2011, 9:33 PM | Message # 24
Ο βασιλιάς των μελών
Εχει γινει λιγο μπερδεμα στο θεμα !!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: