Σάββατο, 30-ΝΟΕ-2024, 7:49 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Τα φιδάκια της Παναγίας
aposperittisDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 2:53 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Status: Offline

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 8:55 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
εγω απλά θα παραθέσω την ταπεινή μου άποψη !!!!!
ΠΥΘΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ!
ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!
ο χριστιανισμός δεν παραδέχεται την μετενσάρκωση και ουτε την ενσάρκωση της ψυχης σε ερπετό !!!!Είναι δυνατόν οι μοναχές να εγιναν φίδια απο την παναγία για να γλυτώσουν? Αυτο η μάγισα ΚΙΡΚΗ μου φαίνεται το έκανε !!!! Ναι μεν είναι παράδοξο φαινόμενο αλλα μόνο την ΑΘΗΝΑ εχω ικανή να το πράξει !!!!!!! Ως παγανίστρια θεά !!!! Η Παναγια δεν ασχολείτε με μετατροπές ανθρώπων σε φίδια !!!!! ΚΟΛΑΣΤΗΚΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!! ΚΑΦΤΕ ΜΕ ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!!!!!! fire fire fire fire fire fire

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 9:19 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Θα σε τηγανισω !!!
ΜΟΥΑ ΧΑ ΧΑ
biggrin biggrin biggrin

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 9:24 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 9:25 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (margarita)
Ναι μεν είναι παράδοξο φαινόμενο

Που το βλέπεις το παράδοξο γεγονός;;;; Έχεις πάει και τα έχεις δει τα φιδάκια... ο Διαμαντής;;; biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 9:27 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Έχεις πάει και τα έχεις δει τα φιδάκια

οχι ,στο ντοκυμαντέρ !!! smile

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 10:01 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Λοιπόν! Τα φιδάκια... ο Διαμαντής είναι μια απάτη και αν υπάρχει κάποιος Κεφαλλονίτης ας με διαψεύσει! Έχω επισκεφθεί την Κεφαλλονιά και όπως ήταν φυσικό επισκέφτηκα και τον "Άγιο μούμια" και την Παναγιά των φιδιών! Καλά, για τον "Άγιο" δεν θα πω τίποτα γιατί θα εκνευριστώ με την αφέλεια των ανθρώπων να πιστεύουν σε μια μούμια! Τον καημένο τον Γεράσιμο! Και ήταν όπως λένε και καλός άνθρωπος! Αμαρτία να τον έχουν άθαφτο τόσα χρόνια και να τον περιφέρουν όρθιο(!!!!) ανήμερα της εορτής του!

Για τα φιδάκια θα πω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη! Πήγαμε (μεγάλη παρέα) και περιμέναμε να εμφανιστούν τα φιδάκια παραμονή της Παναγίας 14 Αυγούστου! Πήγαμε και νωρίς μη χάσουμε (μη χέσω) την εμφάνιση των φιδιών και μας έφαγε η ζέστη και η ορθοστασία! Τελικά εμφανίστηκαν! Είδα τον κόσμο να τρέχει μέσα στην εκκλησία γιατί όπως φώναζαν εμφανίστηκαν τα φίδια! Ανατρίχιασα! Όχι τίποτε άλλο, αλλά είχα πρήξει την υπόλοιπη παρέα με τις θεωρίες μου για απάτη κλπ, κλπ!

Το δούλεμα από τους υπόλοιπους έπεφτε σύννεφο και έβλεπα και τους άλλους προσκυνητές, που ήταν κοντά στην παρέα μας και άκουγαν τα πειράγματα της παρέας, να με κοιτούν υποτιμητικά για την "απιστία" μου!! Ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί!

Μαζεύοντας τα κομμάτια μου ακολούθησα τους υπόλοιπους στο εσωτερικό της εκκλησίας για να δω τα φιδάκια που ήταν πάνω στις εικόνες και τα Ιερά σκεύη! Και με έπιασαν τα γέλια! Ασταμάτητο δυνατά γέλιο!!!! Τα φιδάκια ήταν εκεί! Πού;;; Μέσα σε μερικά γυάλινα βαζάκια που τα είχαν φέρει οι άνθρωποι της εκκλησίας (νεωκόροι, ψάλτες κλπ) και τα έδειχναν στον κόσμο! Ένας από αυτούς είχε βάλει ένα φιδάκι πάνω στην εικόνα και κρατούσε το γυάλινο βαζάκι με άλλο ένα φιδάκι στα χέρια του! Ο κόσμος μαζευόταν γύρω από τα βαζάκια (4-5 ήταν με καμιά δεκαριά φιδάκια συνολικά, μην νομίζετε ότι ήταν και πολλά) για να βγάλει φωτογραφίες!

Αυτή είναι με λίγα λόγια η εμπειρία μου από το "Θαύμα"! Περιττό να πω ότι δικαιώθηκα στα μάτια της παρέας μου! Το περίεργο όμως ήταν ότι υπήρχαν πολλοί πιστοί που ήθελαν να φιλήσουν τα "άγια" φιδάκια και σταυροκοπιόντουσαν με το "Θαύμα"!!! Έλεος Χριστιανοί!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 10:10 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Ανατρίχιασα! Όχι τίποτε άλλο, αλλά είχα πρήξει την υπόλοιπη παρέα με τις θεωρίες μου για απάτη κλπ, κλπ!

Added (2012-03-22, 10:08 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
να με κοιτούν υποτιμητικά για την "απιστία" μου!! Ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί!

Added (2012-03-22, 10:09 PM)

Quote (Αθηναίος)
Μαζεύοντας τα κομμάτια μου

Added (2012-03-22, 10:10 PM)

Quote (Αθηναίος)
Περιττό να πω ότι δικαιώθηκα στα μάτια της παρέας μου!

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 10:10 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 10:10 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
happy happy happy happy happy happy happy happy happy
αυτο δα έλειπε!!!!!!!! να μην δικαιωθείς!!!!

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 22-ΜΑΡ-2012, 10:35 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search: