Σάββατο, 30-ΝΟΕ-2024, 3:44 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣτράτοςDate: Τετάρτη, 11-ΑΠΡ-2012, 11:17 AM | Message # 16
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Awards: 0
Status: Offline
Quote (margarita)
ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ???

Αρχικά δες τι σημαίνει όσον αφορά τις φυσικές διεργασίες του σύμπαντος ...

http://www.physics4u.gr/articles/2007/supernovae.html

και μετά δες τι σημαίνει για όλους αυτούς που κόπτονται για την "σωτηρία" του πλανήτη μας ...

http://europedia.moussis.eu/books....=1&e=10

Τα συμπεράσματα δικά σου !

margaritaDate: Πέμπτη, 12-ΑΠΡ-2012, 11:32 PM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
δυσκολεύτηκα πολύ να κατανοήσω τα δύο αρθρα που στην ουσία είναι καταπληκτικά και πολύ ενημερωτικά !!!!!αυτό που κατάλαβα είναι οτι κάτω απο πολυ μεγάλες θερμοκρασίες τα στοιχεία μετατρέπονται παράγοντας ενέργεια ! πχ υδρογόνο σε ιλιον .σωστά? κι ενω η ενέργεια που παράγεται απο αυτές τις συνθήκες στον ήλιο είναι αρκετή ,αποφάσισαν να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες παραγωγής ενέργειας στην γή ! Αυτό δεν είναι πολύ επικίνδυνο στράτο ? Γιατι στην ουσία είναι πυρηνική ενέργεια ! καλά το κατάλαβα?????και ενω στον ηλιο γίνεται στον πυρήνα του εδω το κάνουμε σε τεχνικές εγκαταστάσεις .Αρα είναι επικίνδυνο πολύ!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

Message edited by margarita - Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 6:20 PM

ΣτράτοςDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 4:10 PM | Message # 18
Ενεργό μέλος
Quote (margarita)
Αρα είναι επικίνδυνο πολύ!!!!!

Σωστά το κατάλαβες!
Είναι ευλογία να αντιγράφουμε την φύση γιατί όλα έχουν κάτι να μας δώσουν για να εξελιχτούμε υλικά και πνευματικά ... την γήινη φύση όμως και την γήινη φυσική για την εφαρμογή τους στην ζωή μας και στον πλανήτη μας.

Όταν προσπαθούμε όμως να εφαρμόσουμε συμπαντικούς νόμους και συμπαντική φυσική σε έναν πλανήτη που δεν είναι έτοιμος να υποστεί και να αντέξει τέτοιου είδους εξελίξεις, τότε τα σενάρια είναι δύο ...
ή αναπτύσσουν την νέα υπερφυσική τεχνολογία με κάθε κόστος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις πάνω στον πλανήτη και στους ανθρώπους με απώτερο σκοπό την εξουσία ...
ή την αναπτύσσουν για να την χρησιμοποιήσουν για κάποιους που βρίσκονται έξω από τον πλανήτη ...

όπως και να έχει όμως, έχουν αποδείξει περίτρανα πόσο ανώριμοι και αδίστακτοι είναι όλοι αυτοί που κινούν τα νήματα που δεν θα διστάσουν να αφανίσουν την ζωή από τον πλανήτη προκειμένου να αποδείξουν την εξουσία που έχουν πάνω σε αυτόν!

Θα μου πεις, σε ποιους θα το αποδείξουν αν καταστρέψουν τα πάντα ;
Μα, σε όσους απομείνουν για να ζουν με τον φόβο και σ' αυτούς που βρίσκονται ή έρχονται "απ' έξω" σαν διαπραγματευτικό χαρτί!

margaritaDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 6:29 PM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
εχεις απόλυτο δίκιο !!!!!!!

Added (2012-04-13, 6:23 PM)
---------------------------------------------

Quote (Στράτος)
ή αναπτύσσουν την νέα υπερφυσική τεχνολογία με κάθε κόστος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις πάνω στον πλανήτη και στους ανθρώπους με απώτερο σκοπό την εξουσία ...
ή την αναπτύσσουν για να την χρησιμοποιήσουν για κάποιους που βρίσκονται έξω από τον πλανήτη ...

νομίζω οτι και τα δύο παίζουν !!!!!!!!!

Added (2012-04-13, 6:28 PM)
αν και τους κατοικους του πλανήτη εχουν την τεχνολογία να μας υποτάξουν ,η δευτερη εκδοχή είναι πιο πιθανή μου φαίνεται!!!!!
Αν τρέχουν και δεν φτάνουν να εξασφαλισουν υπερτεχνολογία γι αυτούς που ερχονται αυτό σημαίνει οτι τελικά κάποιοι ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!

Added (2012-04-13, 6:29 PM)
κι αν θέλουν υπερτεχνολογία για να τους αντιμετωπίσουν είναι εχθροί τους αρα φίλοι μας !!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 9:10 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Εγω δεν ξερω αλλα εχω μια αμφιβολια οτι στον Ηλιο γινεται "πυρινικη συντηξη" .
Ολο αυτο το ταχα υπερτεχνολγικο μου μοιαζει πολυ υπουλο και οπως λετε και οι 2 καταστροφικο !! ΔΕΝ ειναι δημιουργικες αυτες οι διαδικασιες !! ειναι , παρασσιτικες να το πω ?

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΣτράτοςDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 10:39 PM | Message # 21
Ενεργό μέλος
Quote (Θνητος)
Εγω δεν ξερω αλλα εχω μια αμφιβολια οτι στον Ηλιο γινεται "πυρινικη συντηξη" .

Ίσως έχεις δίκιο αλλά ότι και να γίνεται είναι στο φυσικό του περιβάλλον. Εμείς τι προσπαθούμε να αποδείξουμε? Ότι είμαστε θεοί? Όλα αυτά δεν θα βγουν σε καλό για τον πλανήτη μας.

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 10:46 PM | Message # 22
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Ma οτι κανουν αυτοι οι σημερινοι "αρχοντες" τιποτα δεν ειναι για καλο !
Μονο κατα λαθος αν τους βγει τιποτα !!!
biggrin biggrin biggrin

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΣτράτοςDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 10:54 PM | Message # 23
Ενεργό μέλος
Quote (Θνητος)
Μονο κατα λαθος αν τους βγει τιποτα !!!

dry

margaritaDate: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 11:17 PM | Message # 24
Ο βασιλιάς των μελών
οτι και να τους βγεί για καλό δεν θάναι γιατι είναι απληστοι και επικίνδυνοι!!!!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: