Subject: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ..ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
|
|
alkistis | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 2:10 PM | Message # 196 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
Status: Offline
| Mανουλιτσαααααααα!!!!!! ααααααχχχχχχχχ μη δειχνετε τετοια δε μπορωωωω φοβουμαιαιαιαιαιαιαιαιαια!
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 6:23 PM | Message # 197 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (Spirosmt) Αμα θελετε να πατε για μπανιο! Εγω δεν παω! Για ψάρεμα όμως;;;; Εγώ θα πάω, γιατί είναι και ένα από τα χόμπυ μου!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Spirosmt | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 7:30 PM | Message # 198 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote (Αθηναίος) Για ψάρεμα όμως;;; Μην απαγορευσουν δια νομου και αυτο!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 7:52 PM | Message # 199 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κοντά είμαστε γιατί σε λίγο θα ζητούν να έχεις άδεια για ψάρεμα και από τα... βραχάκια!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Spirosmt | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 8:01 PM | Message # 200 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
|
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 8:05 PM | Message # 201 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αδεια κατοχης πετονιας !!! χεχεχεχεε πιο καλα ακομα !! ψαρεψεις , δεν ψαρεψεις !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Spirosmt | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 10:31 PM | Message # 202 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Ετοιμασιες εχουμε! Χεχεχεχε!
http://www.hellas-now.com/2013/07/blog-post_4871.html#more
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 11:44 PM | Message # 203 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| em !! τι περιμενουν ;;Added (05-ΙΟΥ-2013, 11:44 PM) --------------------------------------------- Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία! Θα μπορούσε να την είχε γράψει ο Μπέρτολτ Μπρεχτ...* Kατα την διαρκεια μιας ενοπλης ληστειας στην πολη Γουανγκτσου στην Κινα, ο ληστης φωναξε στους πελατες "ΜΗ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΜΩΣ! " Ολοι ξαπλωσαν κατω ησυχα. Αυτη η μεθοδος,ονομαζεται "Mind Changing Concept", ελληνιστι σημαινει ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.
Τότε, μια πελατισσα στηθηκε καπως προκλητικα σε ένα τραπεζι, περιμενοντας ισως κατι διαφορετικο από τους ληστες να της κανουν. Ο ενας ληστης λοιπον, της λεει. "Σοβαρεψου κυρια μου, προκειται να σας ληστεψω, όχι να σας βιασω! " Αυτή η συμπεριφορα ονομαζεται "Being Professional" ελληνιστι επαγγελματισμος, δηλαδη να εστιαζεις την προσοχη σου σε αυτό που εχεις εκπαιδευθει.
Όταν οι ληστες γυρισαν σπιτι με τα εκατομμυρια που εκλεψαν,ο μικρος αδερφος, με πτυχιο μαστερ παρακαλω, λεει στο μεγαλο αδερφο, αποφοιτο δημοτικου. "ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΜΕ! " Ο μεγαλος αδελφος του Δημοτικου του λεει. "Εισαι βλακας! Ειναι πολλα τα χρηματα και θα κανουμε ωρες να τα μετρησουμε!Το βραδυ στις ειδησεις,που θα ανακοινωσουν τη ληστεια,θα πουν και το ακριβες ποσον που κλαπηκε! " Αυτή η συμπεριφορα ονομαζεται "Experience."ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Είναι σαφεστατα χρησιμοτερη στις μερες μας από τα πτυχια μαστερ. Όμως στην τραπεζα, μετα την ληστεια, ο ταμιας φωναζει στον διευθυντη να καλεσει την αστυνομια. Ο διευθυντης του λεει. "Μην τηλεφωνησεις ακομα! Ευκαιρια είναι, κοντα στα 20 εκατομμυρια που μας εκλεψαν, να παρουμε αλλα 10 εμεις και κοντα στα 70 που εχουμε καταχραστει, να πουμε ότι μας εκλεψαν 100! " Αυτή η μεθοδος ονομαζεται "Swim with the tide."Ελληνιστι,χρησιμοποιουμε μια δυσαρεστη κατασταση προς οφελος μας. Ο ταμιας λεει "Μακαρι ναχουμε μια ληστεια κάθε μηνα! " Αυτό λεγεται "Killing Boredom." Ελληνιστι, σημαινει ότι η προσωπικη ευτυχια, είναι πιο σημαντικη από τη δουλεια σου. Το βραδυ, στις ειδησεις, ανακοινωθηκε ότι εκλαπη το ποσον των 100 εκατομμυριων. Οι καημενοι οι ληστες, μετρουσαν και ξαναμετρουσαν, αλλα το ποσον που ειχαν στα χερια τους ηταν 20 εκατομμυρια.. Θυμωμενος λοιπον ο ενας ληστης λεει "ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ,ΕΝΩ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΠΗΡΕ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΑΡΑ ΛΗΣΤΗΣ !!! " Αυτό λεγεται "Knowledge is worth as much as gold!" Ελληνιστι, η γνωση αξιζει οσο ο χρυσος! Ο διευθυντης της τραπεζας ηταν πολύ χαρουμενος, που καλυψε τις κλοπες του, εξαιτιας της ληστειας. Αυτο λεγεται "Seizing the opportunity." Daring to take risks!" Ελληνιστι,σημαινει,ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ!!! Πηγή
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 05-ΙΟΥ-2013, 11:46 PM | Message # 204 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| υπαρχει κι αλλος τροπος διαφυγης απο τις υπογειες στοες
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 31-ΙΟΥ-2013, 6:15 PM | Message # 205 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| http://divinecosmos.com/start-h....-part-1
επειδη δεν πολυ καταλαβα , αμα θελει ας το ριξει μια ματια καποιος !Added (31-ΙΟΥ-2013, 6:15 PM) --------------------------------------------- http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013....-i.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
alkistis | Date: Τετάρτη, 31-ΙΟΥ-2013, 6:29 PM | Message # 206 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) αμα θελει ας το ριξει μια ματια καποιος ! πόσο?? όλο μέχρι κάτω??? χαχ..τεράστιο..λέει πολλά..Added (31-ΙΟΥ-2013, 6:25 PM) --------------------------------------------- το δεύτερο λινκ δε μου το ανοίγει, δεν ξέρω γιατί... Added (31-ΙΟΥ-2013, 6:29 PM) ---------------------------------------------
Quote (Spirosmt) Ετοιμασιες εχουμε! Χεχεχεχε! Τώωωωρα?? χαχα καιρό πια... Quote (Θνητος) τι περιμενουν ;; Πλάκα κάνεις βρε? χαχα Δεν περιμένουν πράττουν. Όσο τους παίρνει θα συνεχίσουν.. Απλό, απλούστατο! Quote (margarita) υπαρχει κι αλλος τροπος διαφυγης απο τις υπογειες στοες Βρε μια χαρά καλυμμένο το έχουν το τομαράκι τους, χαίρω πολύ. Να σου πω προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη ο τρόπος, να φτάσει η ώρα θέλω! χιχιχι
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 03-ΑΥΓ-2013, 2:49 PM | Message # 207 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Ένα βαγόνι γεμάτο νεκρούς στο μετρό της Αθήνας 1 / 1Showing image 1 of 1
posted: 02/08/2013 | Άνοιξα τα μάτια λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Αυτό συμβαίνει τις μέρες του άγχους. Πρώτη σκέψη της ημέρας ‘δεν έχω πληρώσει τη δεη’. Γαμώ τη δεή, η επόμενη σκέψη. Το αντίδοτο του άγχους κοιμάται δίπλα μου. Ευτυχώς. Μέχρι να φτάσω στο μετρό η δεη έχει γίνει μια δουλειά που θα ταχτοποιήσω αύριο.Μπαίνω στο μετρό. Αλλάζω γραμμή στο Σύνταγμα και μπαίνω στο βαγόνι που με οδηγεί στον τελικό προορισμό. Μόλις που πρόλαβα να βρω τη γωνιά μου και να βγάλω το βιβλίο, μια σπαρακτική φωνή από δίπλα επαναλαμβάνει ‘Δε μπορώ να πάρω ανάσα’, ΄Χάνομαι’. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 40 με τα ρούχα της δουλειάς. Έχει ιδρώσει, το βλέμμα της φανερώνει απελπισία, δε μπορεί να πάρει ανάσα. Παθαίνει έμφραγμα, κρίση πανικού, τι συμβαίνει; Οι διπλανοί της δεν την κοιτάνε καν. Την πλησιάζω. Δεν κουνιέται κανείς.Μόνο εγώ την ακούω ρε; Τι γίνεται;Στη διαδρομή μέχρι την επόμενη στάση, φωνάζει σπαρακτικά πως δεν έχει ανάσα. Κουνάει τα χέρια της για να κάνει αέρα στο πρόσωπο της. Σηκώνεται όρθια, το σώμα της έχει μια κλίση προς τα πάνω σαν να προσπαθεί να βγει πάνω από όλους μας, για να αναπνεύσει.Δε νιώθετε ρε σείς την απελπισία της;Η οδηγός του μετρό έρχεται στο βαγόνι μας και με πολύ αυστηρό ύφος της λέει ‘ Σας παρακαλώ κυρία μου, περάστε έξω’. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί της μιλάει έτσι, τι έκανε λάθος; Τη βοηθάω να βγει έξω. Την ώρα που βγαίνει φωνάζει ‘Είχε σταματήσει για χρόνια. Με έχει πιάσει κρίση πανικού. Χάνομαι’. Ζητάει απελπισμένα ένα μπουκάλι νερό. Το ξέρω ότι δεν έχω στην τσάντα, αλλά κοιτάω. Δε ξέρω τι να κάνω. Ένα μπουκάλι νερό ρε σεις. Ο χρόνος έχει παγώσει στην αποβάθρα. Στην απόλυτη ησυχία μια γυναίκα φωνάζει την απελπισία της. Δε μπορεί να αναπνεύσει. Την ακούτε;Γιατί κοιτάτε όλοι έτσι; Τι έχετε πάθει ρε; Τι σας συμβαίνει;Ένας ζωντανός ανάμεσα τους της ρίχνει ένα μπουκάλι νερό στα μαλλιά, μια άλλη ζωντανή της δίνει οδηγίες για βαθιές ανάσες. Συνέρχεται. Ηρεμεί. Η ανάσα της κοπάζει, αλλάζει το βλέμμα της. Ζητάει συγνώμη.Σας ζητάει συγνώμη ρε.Πλησιάζει το βαγόνι, κάνει να ξαναμπεί. Δυο γυναίκες γύρω στα 60 δεν την αφήνουν. Απαγορεύεται να μπεις της λένε. Η κοπέλα που την είχε βοηθήσει νωρίτερα κι εγώ από λίγο πιο πίσω τους απαντάμε. Τι σημαίνει απαγορεύεται; Οι πόρτες κλείνουν, η γυναίκα μένει απέξω, το μετρό φεύγει.Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιος άνθρωπος εδώ μέσα ή έχετε πεθάνει όλοι ρε σεις;Κλαίω. Δεν είναι μόνο η απελπισία της και τα σπαρακτικά της λόγια που με έχουν λυγίσει. Είναι που δεν υπάρχουν ζωντανοί. Τι έχουν πάθει; Δε μπορώ να συγκρατήσω με τίποτα τα δάκρυα μου. Τα σκουπίζω. Ό άντρας δίπλα μου με κοιτάει.Τι με κοιτάς ρε; Κι αυτό σου φαίνεται περίεργο; Νιώθεις ρε;Κι άλλος ένας ζωντανός, γύρω στα 60, κλαίει κι αυτός. Δεν προλαβαίνω να τα μαζέψω και πέφτουν κι άλλα. Κλαίμε εμείς για σας, τρέχουμε εμείς για σας. Για σας, τα ζόμπι με τις ωτοασπίδες που αγχώνεστε να φτάσετε στη δουλειά σας. Που κοιτάνε παγωμένοι, που μπροστά στην απελπισία του άλλου μάθατε μόνο να παγώνετε. Δε σκεφτήκατε σε καμία στιγμή άραγε πως θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση της; Δε ξέρω πως τα καταφέρνετε.Βγαίνω από το μετρό. Θέλω να μιλήσω σε έναν ζωντανό. Τα λέω. Κλαίω. Πρώτα μια περιγραφή, μετά η στεναχώρια και τα δε θέλω να ζω εδώ, κωλοέλληνες.Εδώ, η ζωή δυσκολεύει. Νομίζεις πως θα την αντέξεις, από τη μία σκέφτεσαι πως εσύ πρέπει να συνεχίσεις να είσαι αυτός που θα βοηθήσεις τη γυναίκα που χάνεται και από την άλλη δεν αντέχεις άλλο να τους κοιτάς όλους αυτούς τους παγωμένους. Τους αδιάφορα παγωμένους.Καθώς έμπαινα στο γραφείο, με έπιασα να φωνάζω σιωπηλά αυτά που δεν είπα στην 60άρα με το απαγορεύεται. Πόσα ‘εσείς μας φέρατε ως εδώ’ να επανέλαβα άραγε.Την ξέρω την κρίση πανικού. Είναι μια σκέτη φρίκη. Ωμή απελπισία που σου κόβει την ανάσα. Αυτό που σε πεθαίνει όμως δεν είναι αυτό. Θάνατος είναι αυτά τα εκατοντάδες όρθια και καθιστά ζόμπι που παρακολουθούσαν. Τα σώματα τους έχουν παγώσει από το θάνατο. Η μόνη με ζεστό ακόμα χνώτο φώναζε ‘χάνομαι’ και 4-5 ζωντανοί της κρατούσαν το χέρι. Αυτοί, οι μόνοι ζεστοί. Από το μπλογκ bananas- See more at: http://lifespeed.gr/articles/15071#sthash.MzHkCtin.dpuf
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 03-ΑΥΓ-2013, 2:53 PM | Message # 208 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αδικο εχει ;;; τι να πεις ;;;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Spirosmt | Date: Σάββατο, 03-ΑΥΓ-2013, 2:58 PM | Message # 209 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
| Πως εχουμε καταντησει δυστυχως!!
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 03-ΑΥΓ-2013, 3:34 PM | Message # 210 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| κατάντια αν είναι δυνατών αλλά γιατί μου κάνει εντύπωση απορώ καλημέρα λες και σε κοιτάει ο άλλος σαν να του σκότωσες την μάνα που την είδες σου απαντά;;;; τι να του πεις
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |