KAMMENOS 16 01 12
|
|
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:23 PM | Message # 121 |
![Αθηναίος](https://178627289.uid.me/avatar.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (margarita) ο μαρκεζίνης είναι συγκενής του γνωστου επί χούντας? Είναι γιος του! Για περισσότερη ενημέρωση και για να καταλάβεις ποιος είναι ο Βασίλης Μαρκεζίνης δες μια συνέντευξη που είχε δώσει στη Παναγιωταρέα στην ΕΡΤ. Είναι παλιά συνέντευξη γύρω στο 2000 αλλά θα αποκτήσεις ίδια αντίληψη και κρίση την οποία θέλω να μάθω! Η συνέντευξη είναι ΕΔΩ
Μετά διάβασε τα τρία τελευταία άρθρα του με σειρά ημερομηνίας, πρώτα της 26 Ιαν 2012, μετά της 12 Φεβ 2012 και τέλος της 16 Φεβ 2012, ΕΔΩ
Θνητέ ρίξε κι εσύ μια ματιά για καλύτερη ενημέρωση.
Θα περιμένω τις εντυπώσεις σας και τα σχόλιά σας!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:26 PM |
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:28 PM | Message # 122 |
![Θνητος](/avatar/99/5559-031966.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| Εχω δει/ακουσει καποιες συνεντευξεις του αλλα δεν τον παω καθολου ! Καμια εμπιστοσυνη δεν μου εμπνεει !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:29 PM | Message # 123 |
| Αυτές τις τελευταίες τις έχεις διαβάσει;;
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 10:37 PM | Message # 124 |
| Πολυ καλα τα λεει αν και δεν εμβαθυνει πληρως (ισως επιτηδες-λογικο θα ηταν) αλλα εξακολουθει να ΜΗΝ μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Δεν ξερω αλλα ακουω και καποια αλλ πραμματα σε σχεση με τον Καμενο και πολυ φοβαμαι ενα νεο ειδος κωλοτουμπας. ΥΓ. Ενα τελευταιο ειναι οτι σαν σερ ο Μαρκεζινης ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ εβραιομασονοειδες !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 11:00 PM | Message # 125 |
| Quote (Θνητος) Ενα τελευταιο ειναι οτι σαν σερ ο Μαρκεζινης ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ εβραιομασονοειδες ! Ελληνοιταλικής καταγωγής (από την μητέρα του αν δεν κάνω λάθος, που ήταν Ιταλίδα) είναι και δεν έχει σχέση με Εβραίους, όσο τουλάχιστον γνωρίζω, γιατί έχουμε δει πολλά και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί!
Quote (Θνητος) Δεν ξερω αλλα ακουω και καποια αλλ πραμματα σε σχεση με τον Καμενο Αν και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να λέει ό,τι πρεσβεύει ο Καμμένος, καλό είναι ακριβώς γι' αυτό το λόγο να ενημερωνόμαστε για ότι κυκλοφορεί για τον Καμμένο. Αν μπορεί να πεις μερικά πράγματα θα με ενδιέφερε! Πρέπει όμως να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η λάσπη και η οργανωμένη προπαγάνδα θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις (ειδικά αν "δεν βγαίνουν" τα νούμερα των δημοσκοπήσεων).
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 16-ΜΑΡ-2012, 11:50 PM | Message # 126 |
| H αληθεια ειναι οτι και η "πηγη" που μου ειπε για τον Καμενο ειναι κοντα στο συστημα και δεν ειναι πληρως αξιοπιστη. Εσυ τι γνωμη εχεις για τον Μαρκεζινη ? Αυτο το "σερ" δεν σε προβληματιζει ? Τυχαια τον εχρισε η Βασιλισα της Αγγλιας ?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:26 AM | Message # 127 |
| Έχει συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις της Αμερικής, της Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιρλανδίας, Ολλανδίας, Βελγίου κλπ, κλπ και λόγο της καλής και έντιμης δουλειάς του δεν υπάρχει καμιά υποψία από τα κράτη με αντικρουόμενα συμφέροντα. Στη συνέντευξη που έδωσε στην Παναγιωταρέα πριν αρκετά χρόνια, του είχε πει ότι τέτοια αντιμετώπιση από αυτά τα κράτη μόνα αν ήταν Εβραίος θα είχε. Και απάντησε ότι είναι και θα παραμείνει Έλληνας και λόγω της μητέρας του και λίγο Ιταλός! Είναι και κάργα αντιμνημονιακός!
Υπ' όψιν ότι όλα τα κράτη τον έχουν τιμήσει με τίτλους, μεγαλόσταυρους και επαίνους γιατί εκτός από άριστος ακαδημαϊκός και ιδρυτής πολλών εδρών σε πολλά πανεπιστήμια αυτών των χωρών είναι και άριστος δικηγόρος με πολλές επιτυχίες σε διακρατικές δίκες!
Νομίζω ότι είναι άδικο να τον κρίνουμε με μέτρο τα λάθη του πατέρα του (και ο ίδιος είπε ότι ο πατέρας του είχε κάνει λάθη). Μην ξεχνάς ότι τον πατέρα του, που στις 26 Νοεμβρίου, σε πλήρη συνεννόηση με τον Παπαδόπουλο, θα έκανε εξαγγελία για πολιτικές εκλογές με συμμετοχή όλων των κομμάτων, με αφορμή το Πολυτεχνείο (στις 17 Νοεμβρίου) οι Αμερικάνοι τον ξήλωσαν (μαζί με τον Παπαδόπουλο) στις 24 Νοεμβρίου και έβαλαν στην εξουσία τον Ιωαννίδη! Αυτό κάτι λέει που οι σημερινοί προδότες πολιτικοί ΔΕΝ λένε! Αυτά τα έχουν παραδεχθεί και ο Κύρκος και ο Μαύρος και ο Ανδρέας και ο Καραμανλής (θείος) και μάλιστα είχαν πει ότι κακώς δεν τον είχαν στηρίξει τότε!
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:27 AM |
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:33 AM | Message # 128 |
| Ε αυτο ακριβως δεν μου αρεσει , οτι ειναι πολυ του συστηματος ! εκτος Ελλαδας αλλα του συστηματος ! Θα το ξανακοιταξω παντως το θεμα !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:45 AM | Message # 129 |
| Πάντως τα χώνει και σε Αμερικανούς και σε Άγγλους και σε Γερμανούς και σε Γάλλους! Και λέει ότι μας κατέστρεψαν οι "φίλοι" μας!
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:49 AM | Message # 130 |
![margarita](/avatar/32/591086.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
| είναι πολύ μορφομένος ,εξυπνος ,γενικά αποδεκτός απο τα ευρωπαικά κράτη ,τον σέβονται πολύ και είναι πολύ υπερήφανος για αυτό !οι αποψεις του για το πως θα πάμε μπροστά δεν είναι λάθος!!!! Τώρα η ενσταση του φώτη πιστευω οτι είναι εξ αιτίας του οτι είναι γυός του Μαρκεζίνη !!! Σε αυτό που λέει οτι δεν πρόλαβαν να κάνουν εκλογές εχει δίκιο .Ηάποψη μου είναι οτι αν εκαναν εκλογές θα τις κέρδιζαν διότι εκείνη την εποχή πάρα πολλοί ελληνες εκτισαν σπίτι οι αγρότες ωφελήθηκαν ,δρόμοι και πολλά εργα έγιναν !!!Ηελλάδα κατα την διάρκεια εκείνη είχε οικονομική ανάπτυξη !!!!Δεν πιστευω στην χούντα αλλα οι μετέπειτα κυβερνήσεις που μας πρόσφεραν ελευθερία και δημοκρατία με εχουν κάνει να ονειρεύομαι μια χούντα με εναν ελληνα πατριώτη που να αγαπάει την ελλάδα και τους έλληνες !!!! δέχομαι και την σκληρή κριτική για τις απόψεις μου!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 0:58 AM | Message # 131 |
| Quote (margarita) Τώρα η ενσταση του φώτη πιστευω οτι είναι εξ αιτίας του οτι είναι γυός του Μαρκεζίνη !!! Καθολου , απο το Σερ εχω στραβωσει !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:02 AM | Message # 132 |
| γιατι πιστευεις του εδωσαν τον τίτλο του σέρ?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:03 AM | Message # 133 |
| Δεβ το ξερω αλλα ειμαι βεβαιως οτι η βασιλισα εινα υπ-ανθρωπος.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:12 AM | Message # 134 |
| συμφωνώ με την αποψή σου για την βασίλισσα ,νομίζω του δώσανε τον τίτλο για τις γνώσεις του!!!! Αυτο που με προβληματίζει είναι το εξής ! Αν μπει στο κόμα του καμμένου θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την διπλωματική του ικανότητα για την ελλάδα ? η οχι ? Αυτο που διαπίστωσα είναι οτι είναι πολύ υπερήφανος για οτι εχει καταφέρει και για το οτι είναι διεθνώς αποδεκτός και γιατι τον σέβονται ολοι!!!!Θα ρισκάρει ολα αυτά που εχει αποκτήσει για τους ελληνες και την ελλάδα? για να το κάνει αυτό θα πρέπει να αγαπάει την ελλάδα μέχρι θανάτου .Θελω την αποψή σας για αυτό !!!Θα θυσίαζε τα πάντα για την ελλάδα ?????????
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:36 AM | Message # 135 |
| Quote (margarita) αν εκαναν εκλογές θα τις κέρδιζαν Μόνο με πολιτικούς θα γίνονταν οι εκλογές!
Quote (margarita) Θα ρισκάρει ολα αυτά Εγώ αμφιβάλω αν θα δεχθεί όχι να μπει στο κόμμα και να βοηθήσει με τις γνωριμίες του και τις γνώσεις του, αλλά να ηγηθεί ή να πάρει ηγετική θέση!
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 17-ΜΑΡ-2012, 1:39 AM |
|
| |