Δευτέρα, 20-ΜΑ-2024, 9:36 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » KAMMENOS 16 01 12 (Συνεντευξη)
KAMMENOS 16 01 12
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 10:32 PM | Message # 376
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Όταν έπεσε η Χούντα το 74 ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος, ακόμα και για εμφύλιο ή για πόλεμο με την Τουρκία. Είχε γίνει και επιστράτευση τότε. Τόσο κοντά σε πόλεμο είχαμε φτάσει ή σε εμφύλιο. Το ξεπεράσαμε πάρα, μα πάρα πολύ γρήγορα! Με ΜΟΝΗ συμπαράσταση από τη Γαλλία. Τώρα έχουμε στο πλευρό μας σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι τις κυβερνήσεις. Το λαό της Ευρώπης.

Είμαστε Έλληνες, Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε και Ανεξάρτητοι happy happy happy happy


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 12-ΣΕΠ-2012, 10:46 PM | Message # 377
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
νασαι καλά αθηναίε μου !!!!! smile smile smile

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 12:21 PM | Message # 378
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Επίθεση κατά πάντων από τον Πάνο Καμμένο
Share This

Add to Delicious
Share on FriendFeed
Digg
submit to reddit

Δεν πρόκειται να συμπράξουμε ποτέ με το «μαύρο μέτωπο» του Μνημονίου...
Δεν κάνουμε μεταγραφές συμφέροντος, αλλά «εγγραφές ψυχής»

Βολές εναντίον της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ) εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης», ενώ άφησε και αιχμές σε βάρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ότι μετά τις εκλογές «βάζει νερό στο κρασί του και γυρίζει σελίδα στην πολιτική του».

Κατά την ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «τρίτη κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι μαζί με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ότι υπέγραψαν την κατεδάφιση της χώρας.

Για τον κ. Σαμαρά είπε ότι «απέδρασε» από την 77η ΔΕΘ διότι δεν είχε το κουράγιο να σταθεί απέναντι στους πολίτες και να εξαγγείλει τα οδυνηρά μέτρα του νέου πακέτου, όταν πέρυσι από το βήμα της 76ης ΔΕΘ είχε χαρακτηρίσει «λάθος φάρμακο» που θα σκοτώσει τον ασθενή τα μέτρα του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο κ. Σαμαράς είναι άξιος διάδοχος του συμφοιτητή του, Γιώργου Παπανδρέου, και τώρα αγωνίζεται για τη σωτηρία του, γι αυτό αρνείται να υπογράψει την πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτήρισε, επίσης, τον πρωθυπουργό «άξιο πελάτη της λίστας Χριστοφοράκου», επειδή υπέγραψε την απόφαση για το συμβιβασμό με τη ΖΙΜΕΝΣ.

Το «ένοχο μυστικό» του κ. Σαμαρά είναι ότι γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα αποτύχει και το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο δεν θα βγάλει τη χώρα από την κρίση αλλά έχει ως στόχο να κερδίσουν οι κερδοσκόποι των οποίων πολιτικά όργανα είναι οι κυβερνώντες, τόνισε ο κ. Καμμένος Πρόσθεσε πως η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ήταν μια «πολιτική απάτη» και το πραγματικό νόημα της επαναδιαπραγμάτευσης είναι το τσάκισμα της ελληνικής κοινωνίας.

Για τους Ανεξάρτητους Ελληνες είπε ότι δεν πρόκειται να συμπράξουν ποτέ με το «μαύρο μέτωπο» του Μνημονίου και δεν κάνουν μεταγραφές συμφέροντος, αλλά «εγγραφές ψυχής».

Ζήτησε άμεση κατάργηση του ελληνογερμανικού προγράμματος παραγωγής ηλιακής ενέργειας «Ηλιος» και να μην τολμήσει κανείς να εξαιρέσει το Καστελλόριζο από την ΑΟΖ.

Τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του Μνημονίου και διαγραφής του επαχθούς χρέους. Πρότεινε ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15%, πάγωμα ή και μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη για όλους τους Έλληνες 800 ευρώ, επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους και μετατροπή του σε επίδομα εργασίας.

Τόνισε την ανάγκη να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και καταλόγισε «ηθελημένη ανικανότητα» στις αρμόδιες αρχές.
Πηγη , http://kostasxan.blogspot.gr/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 7:12 PM | Message # 379
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Παραμένει σταθερός στο πρόγραμμά του... όπως και οι Έλληνες ψηφοφόροι στο κόμμα τους. Μακάρι να αλλάξουν γνώμη μόνο οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 7:58 PM | Message # 380
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Τελευταια δεν ακουγοταν καθολου !
Ισως ΤΩΡΑ που αρχισαν και φαινονται παλι ξεκαθαρα τα καραγκιοζιλικια των αλλων να ΔΟΥΝ επιτελους την διαφορα !!
(οι "ψηφοφοροι" , τρομαρα τους) tongue

Added (2012-09-13, 7:57 PM)
---------------------------------------------
EKTAKTO-Ρίχνουν την κυβέρνηση Σαμαρά!

Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 08:57
Yiannis Aeras
Προβολές: 242

E-mail
Εκτύπωση
PDF

Μια τιτανομαχία συμφερόντων βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.Ανάμεσα σε συμπληγάδες βρίσκεται η κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.Η ιστοσελίδα του ΒΗΜΑτος κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, στην ουσία τραβάει το χαλί της κυβέρνησης Σαμαρά παρουσιάζοντας με τον τίτλο “οι αναλυτές της Αlpha Bank ξετινάζουν την Τρόικα" το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της συγκεκριμένης τράπεζας από την οποία-όπως γράφτηκε χωρίς να διαψευσθεί-ο κ. Σταύρος Ψυχάρης έλαβε δάνειο 25 εκατ. Ευρώ, ενώ είχε προηγηθεί η άρνηση της Εθνικής σε ανάλογο αίτημα του ΔΟΛ.

Η έκθεση της Alpha Bank αναφέρει ότι το 2013 θα ξεκινήσει με πρόσθετους πόρους ύψους € 6,0 δισ έναντι των εκτιμήσεων της Τρόικα τον Φεβρουάριο του 2012!

Άντε μετά να ψηφίσουν τα μέτρα οι Έλληνες βουλευτές κάτω από ένα εκρηκτικό κλίμα και με την κυβέρνηση να έχει χάσει σχεδόν τον έλεγχο όπως δείχνει η ιστορία με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και τον Δένδια ο οποίος αναγκάζεται να απολογηθεί στο Twitter!

Eίναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από το άρθρο του διευθυντή του ΒΗΜΑτος Αντώνη Καρακούση:
Με άλλα λόγια η τρόικα, ο Τόμσεν, ο Τράα, ο Μαζούχ και οι υπόλοιποι οφείλουν να αποδεχθούν την ευελιξία του ελληνικού οικονομικού συστήματος. Μπορεί να ξεπερνά τα οικονομετρικά μοντελάκια τους, αλλά η πρόοδος είναι πραγματική και επιβεβαιωμένη. Ας το αναγνωρίσουν επιτέλους κι ας αφήσουν τις ασκήσεις καταστροφής που αποδεδειγμένα δεν οδηγούν πουθενά.

Το 2012 έγιναν δύο φορές εκλογές, η χώρα τιμωρήθηκε γι' αυτό, τα λεφτά κόπηκαν και ξανακόπηκαν, αλλά η Ελλάδα δεν πτώχευσε. Και όχι μόνο αυτό, τον περασμένο Αύγουστο, η δημοσιονομική διαχείριση κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 850 εκ. ευρώ! Ε, όχι! Δεν μπορούν να γίνονται μονίμως αποδεκτοί οι εκβιασμοί της τελευταίας ώρας, από ένα τσούρμο καλοπληρωμένων χαρτογιακάδων που νόμισαν ότι έγιναν θεοί της Ελλάδας και απέκτησαν δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω της. Οφείλουν αν μη τι άλλο σεβασμό στις θυσίες του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τα λεφτά των δανειστών. Και αν χρειασθεί, μπορεί να το κάνει για πάντα. Φτάνει πια με τις ιδεοληψίες των αποτυχημένων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το αντιμνημονιακό μέτωπο του ΔΟΛ-ALPHA BANK-ΣΥΡΙΖΑ (είναι αξιοσημείωτος ο έρωτας ΔΟΛ-Αλέξη) ενισχύεται ώρα μετά την ώρα και με αφορμή την ανακοίνωση για την πώληση ποσοστού 29% του ΟΠΑΠ.

Εδώ τα συμφέροντα είναι πανίσχυρα και με τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν διαρκώς στρατόπεδα. Την ίδια ώρα ο Βενιζέλος ζητώντας ραντεβού με τα αφεντικά των Τροικανών, στην ουσία τορπιλίζει τις διαπραγματεύσεις για το πακέτο των 11,5 δις. Στην ίδια κατεύθυνση και ο Κουβέλης που βλέπει το κόμμα του να διαλύεται.

Και κάτι ακόμη: Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται υπουργοί της κυβέρνησης και το οποίο είναι θέμα ωρών να σκάσει κάνοντας το ήδη ρευστό τοπίο- κόλαση!

Μείνετε συντονισμένοι...
ΠΗΓΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Πηγη , http://alithinapsemata.gr/greece....%A3%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC.html

Added (2012-09-13, 7:58 PM)
---------------------------------------------
Να σχολιασω κι εγω ,

Στα σκατα και πισω απο τον ηλιο !!!
angry


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 13-ΣΕΠ-2012, 10:10 PM | Message # 381
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 11:28 PM | Message # 382
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Καμμένος: Αν οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους θα έχουμε νεκρό

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 09:28
Yiannis Aeras
Προβολές: 68

E-mail
Εκτύπωση
PDF

«Η λύση δεν είναι οι πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, γιατί θα έχουμε νεκρό, τα πράγματα αγριεύουν πολύ» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και εξέφρασε τη διαφωνία του με το να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή καθώς «έχει εισέλθει στη Βουλή».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι προεκλογικά είπε ψέματα στον κόσμο αλλά και πως «ό,τι υποσχέθηκαν κατέρρευσε».

«Τα μέτρα θα φέρουν παραπάνω ύφεση. Τα 31 δισ. ευρώ (της νέας δόσης) είναι εγγυήσεις – ένα χαρτί- όχι χρήματα. Είμαι εναντίον της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τον τρόπο που γίνεται» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τέλος τάχθηκε κατά της πολιτικής ενοποίησης της Ευρώπης με κατάργηση του έθνους – κράτους κάνοντας λόγο για ναζιστική τακτική. «Αν εξαθλιώνουμε ένα λαό όπως τον ελληνικό για να διογκώσουμε το χρέος και μετά να λέμε ή θα ακολουθήσεις τις εντολές της παγκοσμιοποίησης αλλιώς θα πεθάνεις αυτή είναι ναζιστική τακτική. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης των λαών».
Πηγη , http://alithinapsemata.gr/greece....B1%CE%A F%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%C F%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 11:47 PM | Message # 383
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Σαν να άρχισαν τα ΜΜΕ να προβάλουν δειλά-δειλά τον Καμμένο. Σαν να βλέπω μια στροφή. Αυτό προμηνύει μια αρχή της αποδόμησης της κυβέρνησης;;;;

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 11:49 PM | Message # 384
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
μπορεί να ξεπεράσει και τον τσίπρα και να κάνει την εκπληξη στις εκλογες ,εχω διαίσθηση

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:31 AM | Message # 385
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Πολύ δύσκολο γιατί ο Τσίπρας παίρνει αβέρτα ψηφοφόρους από ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΝΔ, ενώ ο Καμμένος μοιράζεται τους ψηφοφόρους της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή, τον ΣΥΡΙΖΑ και την... ΝΔ!!!! Πρέπει να κάνουν πολλά λάθη οι άλλοι για να πάει η ψήφος στον Κμμένο ή να ξυπνήσει ο λαός ξαφνικά (πολύ δύσκολο).

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:35 AM | Message # 386
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Πρέπει να κάνουν πολλά λάθη

Μωρε ενα σκασμο λαθη κανουν !!
αλλα
Quote (Αθηναίος)
να ξυπνήσει ο λαός

Ευχης εργο !!
smile


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:51 AM | Message # 387
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
αλλα

Γιατί να υπάρχει πάντα ένα "αλλά";;;;
Αφού είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα!!! angry


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:51 AM
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:55 AM | Message # 388
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Γιατι ο υπνος ΘΡΕΦΕΙ το παιδι κι ο ηλιος το ΜΟΣΧΑΡΙ !!!
tongue tongue tongue


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:55 AM | Message # 389
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
γιατι ο λαός κοιμάται και φοβάται και είναι απελπισμένος

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:57 AM | Message # 390
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (margarita)
φοβάται

Να ξυπνησει !
Δυστυχως !!
sad


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » KAMMENOS 16 01 12 (Συνεντευξη)
Search: