Τετάρτη, 23-ΙΟΥ-2025, 2:19 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
KAMMENOS 16 01 12
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 28-ΜΑ-2012, 11:35 PM | Message # 316
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
1. ΣΥΡΙΖΑ: 31.9%
2. ΝΔ: 13,8%
3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 12,8%

Αυτο απο που το βρηκες ?
Quote (Αθηναίος)
Πρέπει να τους βάλουμε να σκεφτούν λίγο παραπέρα από τον εαυτούλη τους!

Πολυ σωστα .

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 28-ΜΑ-2012, 11:52 PM | Message # 317
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Είναι εργασία μαθητών του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών και στις προηγούμενες εκλογές που είχαν κάνει πάλι το ίδιο πράγμα έπεσαν σχεδόν απόλυτα μέσα. Δεν έχουν κανένα πολιτικό κίνητρο. Είναι απλά μια "εργασία" για την εξεταστική που έχουν τώρα!

Added (2012-05-28, 11:52 PM)
---------------------------------------------
Θα την βρεις ΕΔΩ και την έχει αναρτήσει (όπως και την προηγούμενη) ο καθηγητής του πανεπιστημίου. Είναι παναθηναϊκός και μόνο σ' αυτό το site (φίλων του Παναθηναϊκού) τον άφησαν να το αναρτήσει! Το έχουν πάρει όμως και άλλα Blogs πλέον (ξυπνήστερε, αχόρταγος κλπ)

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

Message edited by Αθηναίος - Δευτέρα, 28-ΜΑ-2012, 11:52 PM

ΘνητοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 12:13 PM | Message # 318
Ο βασιλιάς των μελών
Δεν υπαρχει λεει !!
χαχαχαχαχα
Αλλα το βρηκα σε αλλα μπλογκ !
cool

Added (2012-05-29, 12:13 PM)
---------------------------------------------
Βρώμικο παιχνίδι εις βάρος Καμμένου! Τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.

Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 12:57
Yiannis Aeras

O Παύλος Σαράκης και άλλοι τρείς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσχωρούν στη Ν.Δ.! Τους έταξαν οφφίτσια και θέσεις μετά τις εκλογές!!! Πρόκειται για τους Ιωάννη Βαγγέλη, υποψήφιου βουλευτή Δωδεκανήσων, Σπύρο Ρομποτή, υποψήφιου βουλευτή Α΄ Αθηνών, Παύλο Σαράκη, υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθηνών και Νίκο Χιδίρογλου, δημοσιογράφο.

Ειδικά για τον Παύλο Σαράκη, πρώην συνάδερφό μου στην Νομική Αθηνών έχω να πώ οτι με πήρε τηλέφωνο στις 7.35 το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που είχα πάει την κόρη μου σε έναν παιδότοπο για να παίξει. Επρόκειτο για έναν παλιό φίλο που έχει τραβήξει πολλά από το βρώμικο σύστημα του λευκού κολλάρου και του οργανωμένου εγκλήματος, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια προσπαθώντας να βρει την χαμένη του όραση στο ένα του μάτι.

"Προσχωρώ στη ΝΔ και θέλω την γνώμη σου", μου είπε.

Σε καμία περίπτωση δεν έπεσα από κανένα σύννεφο. Του απάντησα επί λέξει:

"Εαν το κάνεις αυτό θα είναι σαν να προδίδεις 4.000 πατριώτες που σε πίστεψαν και σε ψήφισαν, πολλοί από αυτοί μονοσταυρία. Όσο για μένα δεν θα σε πάρω με τα γιαούρτια αλλά εαν έχω εκπομπή την Παρασκευή(γιατί παίζει και να μην έχω λόγω διαφόρων εξελίξεων), δεν θα σου πετάξουμε γιαούρτια αλλά θα σε πλακώσουμε με τις πατάτες στο κεφάλι".

Η απόφαση του κ. Σαράκη, δεν με εκπλήσσει. Εδώ και μέρες στελέχη του Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με όσα έχω πληροφορηθεί, βολιδισκοπούνται από τον Λυκουρέντζο της ΝΔ.
"Έλα στην παράταξη και όταν γίνουμε κυβέρνηση, θα σε κάνουμε εκείνο και το άλλο", φέρεται να τους λέει με τους περισσότερους να πείθονται και να αποσκιρτούν(αποστατούν είναι ο πιο σωστός όρος).

Στην παράταξη του Καμμένου ενεργοποιούνται εδώ και καιρό πολλοί σύγχρονοι Εφιάλτες, ραγιάδες, πολιτικά τσογλάνια και προσκυνημένοι, ζητώντας οφίτσια. Πλην των περιπτώσεων που έχουν γίνει γνωστές, κάτι πήρε το αυτί μου για κάποιο γιατρό Αντωνίου (εκείνον που έκανε τάχα την μήνυση εναντίον των 300 βουλευτών) που ζητά απ'οτι μου είπανε, θέση Διοικητού στο Νοσοκομείο Χαλκίδος ή στην Αθήνα και τον τρίτο υποψήφιο του Καμμένου στα Γιάννενα, που του έχουν τάξει δήθεν θέση στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπό το κλίμα αυτό φαίνεται ότι κάτι εξαιρετικά ύποπτο συμβαίνει και στην παράταξη Καμμένου. Μία από τις περιπτώσεις είναι και ο Σαράκης. Ο κ. Σαράκης συναντήθηκε απ'όσα έμαθα τρείς φορές με τον Διευθυντή του Σαμαρά ονόματι Μπούρα και υπήρξε πολιτική συναλλαγή για μη εκλόγιμη θέση αλλά για μελλοντική αξιοποίηση από αισχρή μνημονιακή κυβέρνηση που οι ξένες και ντόπιες δυνάμεις των τραπεζιτών ετοιμάζουν για να αποτελειώσουν τη χώρα.

Με τον κ. Σαράκη πια μας χωρίζει ποτάμι βαθύ. Εγώ πίσω από τα χαρακώματα όσων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το μνημόνιο είναι η ταφόπλακα της Ελλάδος και εκείνων που συναλλάχθηκαν, πουλήθηκαν πολιτικά και εξευτέλισαν τον πολιτικό τους ανδρισμό έναντι "αργυρίων".

Για το κόμμα του κ.Καμμένου, ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί. Ελικρινά και θα το έχετε διαπιστώσει. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στο όραμα του Έλληνα με νοιάζει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον και η προκοπή της πατρίδος μου. Και με τέτοιες ενέργειες, σαν του Σαράκη και του κάθε Σαράκη, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι Σύγχρονοι Ιούδες φυτοζωούν στα βαλτόνερα της πολιτικής των Νενέκων που μετά τον Μυστικό Δείπνο, είδαν πουγγιά και υποσχέσεις και ξεπούλησαν τα όνειρά μας.

Εγώ με αυτούς είμαι και θα είμαι απέναντι. Και εαν έχει τσίπα πολιτικής ανδρείας ο κ.Σαράκης, ας βγει να απαντήσει. Επιβάλλεται να απαντήσει. Γιατί τον αποκάλεσα πολλές φορές έντιμο και πατριώτη μέσα από τις εκπομπές μας. Και με έκανε μέσα σε λίγα λεπτά να πάρω την απόφαση να το ανακαλέσω. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε στήριξε, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα σε μακελέψει. Είχα πει και το' χα πει και σε σένα. Οίκτος για κανέναν. Για κανέναν που πουλάει τον καημό του λαού για αλήθειες. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για πίκρες ή για μετάνοιες. Άλλωστε εδώ και 22 χρόνια στήριξα πολλούς που πούλησαν κοινούς αγώνες όχι για κόμματα αλλά για ιδέες. Και εαν για σας πέθαναν, για μένα οι ιδέες για την απελευθέρωση της Ελλάδος παραμένουν στη καρδιά μου ζωντανές.

Σε περιμένω λοιπόν κύριε Σαράκη. Και εσένα και όλους όσοι πουλάτε την πατρίδα σας και το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας. Βγείτε και μιλήστε γιατί ξεπουληθήκατε στο ΔΝΤ και στη μεσόκοπη ξεπεσμένη πόρνη, την Κ. Λαγκάρντ.

Μέσα σε μια νύχτα. Ιούδες και πόρνες. Όλες μαζί...

Στέφανος Χίος

Σημείωση Ιστολογίου: ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!

Απο τον ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ
Πηγη , http://alithinapsemata.gr/backsta....40.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:43 PM | Message # 319
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ !!!!!!!!!! tongue :p tongue :p tongue

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

Message edited by margarita - Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:44 PM

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:46 PM | Message # 320
Ο βασιλιάς των μελών
Καλύτερα έτσι. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των παραδόπιστων παρά αργότερα, όταν θα έχουν εκλεγεί βουλευτές! wink !

margaritaDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:49 PM | Message # 321
Ο βασιλιάς των μελών
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ?????

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:53 PM | Message # 322
Ο βασιλιάς των μελών
Όχι, γιατί είναι ακόμα νέο κόμμα και σαφώς λείπει όχι η πείρα αλλά η οργάνωση. Υπάρχουν κι άλλοι που πήγαν με τους Ανεξ. Έλληνες για λόγους εντελώς διαφορετικούς από ό,τι θα έπρεπε. Θα ξεκαθαρίσει όμως η κατάσταση σιγά-σιγά, αφού τώρα βάζουν σαν κόμμα τα θεμέλια. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι σωστά και συμπαγή αυτά τα θεμέλια! Όραμα και όρεξη υπάρχουν. wink

margaritaDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 7:57 PM | Message # 323
Ο βασιλιάς των μελών
ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑΙΕ !!!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!!!!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ......

ΘνητοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 8:07 PM | Message # 324
Ο βασιλιάς των μελών
Αυτοι φοβονται Μαργαριτα ! γι'αυτο και μας πιεζουν !!
Εμεις σε τελικη , ειμαστε ηδη βργμενοι , δεν φοβομαστε το μουσκεμα !!
cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 8:08 PM | Message # 325
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ......

Στάχτη και μπούρμπερη biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

margaritaDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 8:43 PM | Message # 326
Ο βασιλιάς των μελών
happy happy happy happy happy happy happy
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ !!!!!!!1

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 9:06 PM | Message # 327
Ο βασιλιάς των μελών
Όταν ανεβαίνει κάτι είναι καλό σημάδι, αρκεί να μην είναι πυρετός, πίεση και χοληστερίνη! biggrin biggrin biggrin biggrin

margaritaDate: Τρίτη, 29-ΜΑ-2012, 9:38 PM | Message # 328
Ο βασιλιάς των μελών
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 31-ΜΑ-2012, 10:33 PM | Message # 329
Ο βασιλιάς των μελών
Αποκάλυψη για τα CDS: “Ναι, η Τράπεζα της Ελλάδος κατέθεσε στον εισαγγελέα τα στοιχεία της εταιρείας που αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου”!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής η είδηση που βγήκε από την συνάντηση Καμμένου – Προβόπουλου! Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος όχι μόνο αποδέχτηκε το υπαρκτό της υπόθεσης αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή ώστε η ΤτΕ να ενημερώσει...
τον εισαγγελέα Κορέα για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου!
Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο κοινοβούλιο αλλά οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης και Βενιζέλος παρίσταναν ότι “δεν υπήρχε θέμα”!
Ο ίδιος ο τ. πρωθυπουργός υποστήριξε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!
Ενώ σύμφωνα πάντα με τον κύριο Προβόπουλο, η ΤτΕ όχι μόνο γνώριζε τι είναι CDS αλλά κατέθεσε και τα στοιχεία στον εισαγγελέα!
Εδώ λοιπόν τεκμηριώνονται οι βαρύτατες ευθύνες των κκ Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, διότι είναι αδύνατον όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο παρελθόν, κρατική τράπεζα όπως το ΤΤ να έκανε τέτοια ενέργεια χωρίς να έχει προηγηθεί η άδεια από τους πολιτικούς της προϊσταμένους!
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δίκιο είχε και ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”.
Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.
Ας δούμε τώρα ποιός θα τολμήσει να αποκρύψει τα στοιχεία.
Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο είχε ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Πάνος Καμμένος.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθηγητής κ. Νότης Μαριάς, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας και τα στελέχη του στρατηγικού σχεδιασμού του Κινήματος.
Μετά την συνάντηση ο κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε:
«Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντηθήκαμε με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και τα στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος. Προέκυψαν πολύ σοβαρά θέματα.
Πρώτον, καταρρίφθηκε πλήρως η τρομολαγνεία του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα έξω από το ευρώ ή στη δραχμή. Είναι απόλυτα ψευδές, όπως μας διαβεβαίωσε ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, ότι μπορεί χωρίς τη θέληση της χώρας να εξέλθει του μηχανισμού του ευρώ η Ελλάδα.
Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε πλήρως ότι αντισυμβαλλόμενος για το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι το ελληνικό δημόσιο και όχι η Τράπεζα της Ελλάδος η οποία δεν μπορεί να έχει καμία αντίρρηση για το θέμα της διεκδικήσεως τους. Άρα το υπουργείο Οικονομικών ως το αρμόδιο υπουργείο που χειρίζεται την υπόθεση, έχει τη δυνατότητα ως αντισυμβαλλόμενος να απαιτήσει και να διεκδικήσει Γερμανικές αποζημιώσεις.
Τρίτον, είναι σαφές ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δίνει στα πολιτικά κόμματα και στον Ελληνικό λαό την έκθεση της Black Rock για την κατάσταση των τραπεζών, το μετοχολόγιο και τις δανειακές συμβάσεις του EFSF τελικές και υπογεγραμμένες. Όμως μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, αρνείτο ακόμη και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο να καταθέσει τις εκθέσεις προκειμένου να μην γνωρίζουν τα κόμματα και ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συμβαίνει και να παίζουν τα παιχνίδια της τρομολαγνείας απέναντι στον Έλληνα πολίτη.
Τέταρτον, ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Προβόπουλος, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας και εμένα προσωπικά, ότι για τη σχετική δικογραφία για τα CDS που εμπλέκεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα της Ελλάδος με δική του εντολή κατέθεσε στον εισαγγελέα κ. Κορέα, τους αντισυμβαλλόμενους που αγόρασαν τα CDS, υπόθεση που εμπλέκει τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Μπορεί δηλαδή πλέον η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο, όπως ζητούσε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ως διαμεσολαβών, αλλά να διερευνηθεί το ποιοι κέρδισαν και ποιοι πόνταραν για την πτώχευση της χώρας.
Είναι σημαντικό λοιπόν να δούμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί πλέον με δικαστική συνδρομή να αποκαλύψει εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι το τέλος θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός, ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε».
Πηγη , http://www.promitheasblog.com

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Παρασκευή, 01-ΙΟΥ-2012, 0:47 AM | Message # 330
Ο βασιλιάς των μελών
pολύ καλό αρθρο

Search: