|
KAMMENOS 16 01 12
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 11:39 AM | Message # 181 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Αυτον παλιοτερα τον συμπαθουσα αλλα μετα μου "βρωμισε". Added (2012-04-06, 11:39 AM) --------------------------------------------- ΒΟΜΒΑ: Η τρόικα ζήτησε αναβολή των εκλογών καθώς τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν αρκούν για συγκυβέρνηση! Την αποκάλυψη την έκανε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ελένη Καλογεροπούλου με ρεπορτάζ απο 'μέσα'. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν...
μπορούν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση ούτε ενώνοντας τις δυνάμεις τους παρά τον άθλιο εκλογικό νόμο των 50 εδρών bonus για το πρώτο κόμμα και πλεόν οι πιέσεις της Τρόικας για αναβολή των εκλογών είναι παραπάνω απο έντονες.
Η εντολή της Τρόικας για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με 160 βουλευτές είναι ξεκάθαρη και την έχουν αποδεχτεί και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ασχέτως το τι λένε στους ψηφοφόρους τους. Το θέμα είναι οτι η Τρόικα δεν θέλει να ρισκάρει μη εκλογή των δυο μεγάλων κομμάτων και προτιμά να αναβληθούν οι εκλογές!
Θα τολμήσουν να το πράξουν άραγε; http://tro-ma-ktiko.blogspot.com Πηγη , http://ventetta.blogspot.com/2012/04/blog-post_8032.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 8:19 PM | Message # 182 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Για να δούμε τι θα δούμε!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 3:44 PM | Message # 183 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ας τολμήσουν αμα εχουν .....νεφρά!!!!!!!! Added (2012-04-13, 3:43 PM) --------------------------------------------- Χέρι-Χέρι οι "ανεξάρτητοι" με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα - Στην φωτογραφία ο "ανεξάρτητος" Πάνος(που θα. πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE). Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως. Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ; Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE). http://www.steriotis.eu/index.htm Added (2012-04-13, 3:44 PM) --------------------------------------------- ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ ?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 13-ΑΠΡ-2012, 9:42 PM | Message # 184 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Η αληθεια ειναι οτι με τις τραπεζες ειναι πολυ χαλαρος αλλα απο την αλλη μονο αν εισαι και λιγο μεσα στο συστημα μπορεις να το πολεμησεις στα ισα ! Δεν ξέρω τι αλλο να υποθεσω !Added (2012-04-13, 9:42 PM) --------------------------------------------- Το Ευρωπαικό Κοινωνικό Κίνημα στηρίζει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2012 14:43 Yiannis Aeras Προβολές: 62
E-mail Εκτύπωση PDF
Με τον Καμμένο οι «πατεράδες»...Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τάσσεται στις εκλογές, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Κίνημα, ως πολιτικός φορέας του Συλλόγου για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ).
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Κίνημα "συμπράττει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την προώθηση των θέσεων που εκπροσωπεί, εφόσον υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε όλα τα θέματα Κοινωνικής, Οικονομικής, Ιδεολογικής και Πολιτικής μεταξύ των δύο ως άνω Πολιτικών Φορέων".
"Θεωρείται πως αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σημαντική εκκίνηση, ώστε η κρατική εξουσία να πάψει να κωφεύει πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα, για να μη διαιωνίζονται τα προβλήματα κυρίως των 'παιδιών των διαζυγίων', αλλά και του πατέρα που αντιμετωπίζεται από τα δικαστήρια τις περισσότερες φορές ως γονιός 'β' κατηγορίας΄'", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
το είδαμε ΕΔΩ Πηγη , http://alithinapsemata.gr/greece....38.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 14-ΑΠΡ-2012, 0:08 AM | Message # 185 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) αλλα απο την αλλη μονο αν εισαι και λιγο μεσα στο συστημα μπορεις να το πολεμησεις στα ισα ! μακάρι αν και με προβλημάτισε αυτή η συμετοχή
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 14-ΑΠΡ-2012, 0:16 AM | Message # 186 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Πολλα λεγονται αλλα δε νομιζω να τολμησει να αλλαξει 100 % πορεια !! Χειροτερα απο αυτους εδω !!?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 14-ΑΠΡ-2012, 12:07 PM | Message # 187 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εχεις δίκιο θνητέ!!!!!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 17-ΑΠΡ-2012, 7:02 PM | Message # 188 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Δεν είναι ακόμα υποψήφιος. Έχει μπει στη λίστα για να τον επιλέξει ή απορρίψει ο κόσμος μέσω διαδικτύου. Ήμουν για 6 ημέρες ανενημέρωτος και δεν ξέρω αν τελικά τον έβαλαν στη λίστα για υποψήφιο. Έχω μείνει στην διαβούλευση. Θα το ελέγξω και θα επανέλθω. Αν ξέρετε κάτι πιο νέο και σίγουρο ενημερώστε κι εμένα!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 17-ΑΠΡ-2012, 7:09 PM | Message # 189 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εντάξει αθηναίε ! ολοι λείπατε ,μόνο εγω εμεινα παρέα με τον εσπερο !!!!!!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 8:59 PM | Message # 190 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) εντάξει αθηναίε ! ολοι λείπατε ,μόνο εγω εμεινα παρέα με τον εσπερο !!!!!!! Με κάνεις να αισθάνομαι τύψεις, αλλά έκανα αποχή από τον "πολιτισμό" μη βλέποντας τηλεόραση και δεν είχα internet. Δεν μπορείς όμως να φανταστείς πώς περιμένω αυτές τις 5 ημέρες το Πάσχα και τις 15 το καλοκαίρι για λίγη ξεκούραση (περισσότερο ψυχική-πνευματική)!
Για την περίπτωση του Δημαρά δικαιώθηκα (και δικαιώθηκαν και οι πηγές μου). Έκανε συνεργασία με τον Π. Καμμένο λαο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανεβαίνουν συνεχώς!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 9:17 PM | Message # 191 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Για την περίπτωση του Δημαρά δικαιώθηκα δικαιώθηκες οπως πάντα!!!!!!!Added (2012-04-18, 9:15 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Με κάνεις να αισθάνομαι τύψεις μην ακους τι λέω εγώAdded (2012-04-18, 9:17 PM) --------------------------------------------- εσυ θα περνάς καλά!!!!!! 
|
| |
|
|
| aposperittis | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 9:31 PM | Message # 192 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
|
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 9:43 PM | Message # 193 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εγω η αγωνίστρια θα σου πω οτι προτιμώ μια ελληνική χούντα απο μια γερμανική!!!!! Αυτούς που με εκαναν να νοιώθω ετσι τους μισώ και θέλω να κρεμαστούν στο σύνταγμα!!!!!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 10:31 PM | Message # 194 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ωραίο το περιτύλιγμα της Χρυσής Αυγής αλλά.... υπάρχει και αυτό το αλλά.... Και γι' αυτό ΔΕΝ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή...
Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 10:37 PM |
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 18-ΑΠΡ-2012, 11:11 PM | Message # 195 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εγώ θα ψηφίσω Δημαρά Added (2012-04-18, 11:11 PM) --------------------------------------------- και καμμενο θα ενωθεί και ο τσίπρας ,εχω διαίσθηση
|
| |
|
|