Σάββατο, 20-ΑΠΡ-2024, 9:43 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΕΥΧΕΣ
ΕΥΧΕΣ
aposperittisDate: Τετάρτη, 28-ΔΕΚ-2011, 0:34 AM | Message # 16
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Εγώ δούλευα αλλά μετά ξεκουράστηκα!

Πάρτε και ένα ωραίο rock Ηλιουγενιάτικο τραγουδάκι!



Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Σάββατο, 31-ΔΕΚ-2011, 2:26 PM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised surprised

Added (2011-12-31, 2:26 PM)
---------------------------------------------
Οι πρόγονοί μας αυτές της μέρες εόρταζαν μέσα σε κλίμα κατάνυξης τα Ηλιούγεννα. Την αναγέννηση της φύσης μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο και την πνευματική φώτιση απο τις ιερές ακτίνες του Φοίβου Απόλλωνα.

Μετα τον 4ο αιώνα όμως ο πάππας Δάμασος για συγκεκριμένους λόγους αποφάσισε τα Χριστούγεννα να...........
εορτάζονται στις 25 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε τα Χριστούγεννα εορτάζονταν στον τότε γνωστό Χριστιανικό κόσμο σε κάποιες περιοχές στις αρχές Ιανουαρίου και σε κάποιες άλλες κατά τον Απρίλιο...


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 31-ΔΕΚ-2011, 6:51 PM | Message # 18
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Όταν βλέπω τέτοια κείμενα σαν αυτό της Μαργαρίτας, ξυπνά μέσα μου κάτι που με σπρώχνει στην αμαρτία! Πάντα τέτοιες ημέρες όμως, κολάζομαι βλέποντας τα δρώμενα γύρω από τη θρησκεία! Δεν κρατήθηκα λοιπόν και έγραψα ένα κειμενάκι για τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα λοιπόν! Τι γνώμη έχετε για τα Χριστούγεννα; Είναι καλά ή όχι; Για τους περισσότερους που γνωρίζω και έχω επαφές, είναι καλά! Οπωσδήποτε καθόλου κακά για μένα. Ο,τιδήποτε φέρνει μαζί, ενώνει, όλη την οικογένεια, έστω για μια ημέρα, ο,τιδήποτε κάνει τον άνθρωπο να έχει μια έστω προσωρινά καλύτερη διάθεση από την συνηθισμένη, είναι καλό. Δεν μπορώ, βέβαια, να πω το ίδιο γι’ αυτούς που δεν έχουν είτε οικογένεια, είτε συντροφιά, είτε λίγα χρήματα παραπάνω. Η σκέψη ότι συνάνθρωποί μας, κυρίως παιδιά, αισθάνονται ανείπωτη δυστυχία την ημέρα των Χριστουγέννων, δεν είναι ευχάριστη.

Εκείνο, όμως, που μου τη δίνει είναι ότι αυτή η γιορτή είναι ψεύτικη! Ακούω φωνές αγανακτισμένες και κραυγές: «Δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο, ρε περίεργε. Τι προσπαθείς να μας πεις λάου-λάου; Ότι τα Χριστούγεννα είναι μια απάτη;» Σιγά, μωρέ, ήρεμα! Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τις αιρέσεις, ποιος ήταν ο Χριστός, ο Λόγος, ο Αμήν, και με ποιες άλλες Θεότητες άλλων θρησκειών είχε παράλληλο επίγειο βίο κλπ. Δεν χρειάζεται μέρες που είναι, άλλως τε τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Μόνο να πούμε ότι τα γεννητούρια είχαν λάθος ημερομηνία. Ομιλούμε σοβαρά. Και όταν λέμε ημερομηνία, εννοούμε ημερομηνία, ημέρα και μήνα. Όχι έτος. Θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε λεπτομερειακά για το έτος, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η γέννηση με όλα τα γεγονότα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορεί να αποτελέσει θέμα ενός ολόκληρου βιβλίου.

Για παράδειγμα το έτος γέννησης δεν είναι το ΜΗΔΕΝ. Η εκκλησία παραδέχεται ότι πρόκριτε για λάθος που έγινε όταν καθορίζονταν τα ημερολόγια. Ποιο πιθανό είναι το έτος 6 π.Χ. Οι κακές γλώσσες, όμως, ομιλούν για το 16 π.Χ.

Θα ρωτήσω μόνο το εξής: Για ποιο λόγο ο Ιωσήφ και η Μαρία βρέθηκαν στην Βηθλεέμ; Μα, για την απογραφή του πληθυσμού, βέβαια. Έτσι λένε τα κιτάπια. Λόγω του νομαδικού τρόπου ζωής και ως εκ τούτου απουσίας μόνιμης κατοικίας για πολλούς κατοίκους της περιοχής, αλλά και της πρακτικής που εφάρμοζαν τότε, δεν περνούσαν κάποιοι από τα σπίτια για να καταγράψουν ανθρώπους και περιουσίες, όπως γίνεται σήμερα, αλλά, πήγαιναν οι άνθρωποι στον τόπο καταγωγής τους για να απογραφούν. Και η καταγωγή του Ιωσήφ ήταν από την Βηθλεέμ. Μάλιστααααα…

Δεν μου λέτε, μωρέ, ποια ηλίθια κυβέρνηση θα διέταζε απογραφή πληθυσμού καταχείμωνα; Ξέρετε, η Παλαιστίνη δεν είναι καμιά Φλώριδα. Εκεί κάνει χειμώνα και μάλιστα βαρύ. Σήμερα, με όλα τα σύγχρονα μέσα μεταφοράς και τα υπόλοιπα κομφόρ, οι κυβερνήσεις πάντα κάνουν απογραφές, ή άλλες τέτοιου είδους ενέργειες (εκλογές, δημοψηφίσματα κλπ.) την άνοιξη ή νωρίς το φθινόπωρο, για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη προσέλευση των πολιτών στα κέντρα απογραφής (ή στα εκλογικά κέντρα). Ο Ηρώδης και ο Καίσαρ ήταν τόσο ηλίθιοι, τόσο κουτοί, ώστε να διατάξουν απογραφή στο τέλος Δεκεμβρίου και να ρισκάρουν μια αποτυχία;

Αν γεννήθηκε ο υιός της Μαρίας, γεννήθηκε Σεπτέμβριο. Όχι Μάιο, που θα ήταν ένας εξ ίσου κατάλληλος μήνας για απογραφή, αλλά Σεπτέμβριο. Υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν αυτό το μήνα. Απλά, το τέλος Δεκεμβρίου είχε επιλεγεί από ένα παπά που δεν άντεχε να βλέπει τους Χριστιανούς Ρωμαίους να συνεχίζουν να γιορτάζουν τα παγανιστικά Σατουρνάλια και τους έδωσε εναλλακτική, χριστιανική γιορτή, με όλα τα συναφή της παγανιστικής.

Και βέβαια, για να γεννηθεί ο Εμμανουήλ (αυτό το όνομα διέταξε ο Θεός να έχει το νεογέννητο, αλλά ο Ιωσήφ και η Μαρία τον… έγραψαν κανονικά και ονόμασαν το παιδί Ιησού…Άλλο πάλι κι αυτό…), 25 του Δεκέμβρη, ο Ευαγγελισμός έπρεπε να πέσει στις 25 του Μάρτη, για να συμπληρωθούν εννιά μήνες μέχρι τη γέννηση. Ε, δεν μπορεί, μωρέ, κοτζάμ Χριστός, να έχει γεννηθεί εφταμηνίτικος, να είμαστε σοβαροί (βέβαια, ο Ισαάκ είχε γεννηθεί δωδεκαμηνίτικος, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!). Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, όμως: Γιατί ο Γαβριήλ χρησιμοποίησε κρίνο; Και μην πει κάποιος ότι δεν αναφέρεται τέτοιο πράγμα στην Καινή Διαθήκη, γιατί η εικονογραφία, η παράδοση και η διδαχή στα σχολεία, αυτό αναφέρει. Δεν μπορούσε, λοιπόν, να δώσει στη Μαρία ένα τριαντάφυλλο, ένα γαρίφαλο. ένα κατιφέ; Γιατί κρίνο, μωρέ, που είναι ένα φαλλικό σύμβολο; Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα! Ή μάλλον το κατάλαβα όταν κατάλαβα καλά το τί γράφει η Καινή Διαθήκη για τον Ευαγγελισμό!

Είναι και το άλλο. Κοτζάμ Θεός, που έχτισε το σύμπαν μέσα σε έξη μέρες, άναψε ήλιο, φεγγάρι και όλα τα αστέρια με το να πει «Γενηθήτω Φως», χρειαζόταν μεσάζοντα για να κάνει ένα υιό; Τον Γαβριήλ τι τον ήθελε; Την Μαρία τι την ήθελε; Έπρεπε να γεννηθεί ως άνθρωπος, μου λένε. Μάλιστα, το καταλαβαίνω! Πολλά πράγματα, όμως, δεν κολλάνε. Για παράδειγμα, αφού ο Χριστός ήταν Υιός του Θεού και μαζί με το Άγιο Πνεύμα οι τρεις αποτελούσαν την Τριάδα ομοούσιον και αδιαίρετον, γιατί χρειάστηκε να βαπτιστεί ο Ιησούς από άνθρωπο, τον Ιωάννη τον Βαπτιστή (τον εξάδελφό του), για να κατέβει το πνεύμα επάνω του, σαν περιστέρι; Οι Θεοί δεν γίνονται, απλά ΕΙΝΑΙ. Κι άμα εγώ είμαι ομοούσιος και αδιαίρετος με κάτι, δεν χρειάζομαι την επιφοίτησή του! Πολλά δεν κολλάνε, αλλά άστε τα να πάνε!!!

Χριστούγεννα, λοιπόν. Μια απάτη, ένα τρικ ενός παπά! Όχι, όχι, δεν συζητώ αν σε κάποια Βηθλεέμ είχε κάποτε γεννηθεί κάποιος Εμμανουήλ, που δεν ονομάστηκε Εμμανουήλ αλλά Ιησούς, είτε γνωστού Πατρός, είτε…γνωστού αγνώστου πατρός. Δεν με ενδιαφέρει (σ’ αυτό το σημείο) αυτό. Αυτά τα έχουμε αναλύσει εκτενέστατα σε άλλες συζητήσεις!

Να επαναλάβουμε, ούτε καν με ενδιαφέρει το «μοναδικός Υιός Θεού». Την Θεϊκή πατρότητα του οποιουδήποτε Εμμανουήλ, Αγησίλαου, Γεωργίου, Χασάν, Ιγκόρ, Ανρί, Γουίλιαμ, Άντολφ και Γιάνγκ-Τσενγκ δεν την αμφισβητώ, αλλά επικροτώ και επαυξάνω λέγοντας ότι όλοι είμαστε Υιοί του Ζώντος Θεού και ας όψεται το παπαδαριό, ανεξαρτήτως δόγματος, που θέλει να μας πείσει ότι είμαστε μπασταρδάκια, με ώμους κυρτωμένους από τα προπατορικά αμαρτήματα και άλλα παλαβά!

Επίσης, ας όψεται το παπαδαριό, που θέλει τον κόσμο να φοβάται τον Θεό, τον εσωτερικό εαυτό του δηλαδή, αντί να τον αγαπάει και μάλιστα, ως ίσος προς ίσον. Διότι η διαφορά μας με τον «Θεό» όπως τον αντιλαμβανόμαστε, είναι ποσοτική και όχι ποιοτική. Είμαστε ΘΕΟΙ! Όποιος θέλει να αισθάνεται τιποτένιος και αμελητέος βλάκας, είναι δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι την Θεϊκή καταγωγή μου και δεν θέλω κανέναν να μου υποδείξει τι είμαι και τι δεν είμαι.

Κανένας δεν μπορεί να μας ταΐζει βλακείες, ηλιθιότητες και δόγματα. Κυρίως το παπαδαριό, το οποίο ζει εκ διαμέτρου αντίθετα προς τις παραμέτρους, που υποτίθεται ότι είχε θέσει ο υποτιθέμενος ιδρυτής της θρησκείας που εκπροσωπεί. Ανθρώπινες δοξασίες εκπροσωπούν οι παπάδες και όχι το Θεό. Τον Θεό εκπροσωπώ ΕΓΩ, όταν αισθάνομαι και εκφράζω άνευ όρων και ορίων αγάπη και συμπόνια προς τον συνάνθρωπό μου. Το παπαδαριό, λοιπόν, και με τον όρο εννοούμε και μουλάδες και χότζες και ραβί και γκουρού και ό,τι άλλο υπάρχει, ας ασχοληθεί με τα δόγματά του και ας αφήσει εμάς να αγαπήσουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (που δεν μας ζητά να σκοτώνουμε άπιστους), που είναι μέσα μας, και να επικοινωνήσουμε μαζί του άνευ μισθωτών μεσιτών και ελευθέρων επαγγελματιών νταβατζήδων (για να χρησιμοποιήσω ένα δόκιμο όρο της εποχής που ζούμε).

Τα κατάφερα πάλι! Έγραψα σχεδόν τρεις σελίδες χωρίς να πω τίποτα ακόμα για τα Χριστούγεννα!

Τι λέγαμε; Α, ναι. Χριστούγεννα. Λοιπόν, πριν εξαπλωθεί ο Χριστιανισμός, υπήρχαν άλλες θρησκείες, οι λεγόμενες παγανιστικές. Βέβαια, ακόμα υφίστανται και μαγκιά τους, διότι υπάρχουν πάμπολλοι λεωφόροι, δρόμοι και μονοπάτια, που οδηγούν στον ίδιο τελικό προορισμό, που είναι η Θέωση. Ο Θεός δεν βιάζεται. Όοοχι. Απόλυτη ελευθερία παρέχει ο δικός μου. «Κάνε ότι σου αρέσει, γιόκα μου» λέει, «σιγά-σιγά με την άνεσή σου. Στο τέλος εδώ θα καταλήξεις, στον μεγάλο κουμανταδόρο, που δεν δίνει δεκάρα για αμαρτίες και τα ρέστα. Θέλεις να επιστρέψεις γρήγορα; Εδώ είμαι και εδώ είσαι. Θέλεις πρώτα να πας μια βόλτα να χορτάσεις απολαύσεις; Ουδέν πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς χρόνος δεν υπάρχει, δεν υφίσταται, άρα ποτέ δεν έχεις φύγει από εδώ, βρε ηλίθιε, αλλά δεν το παίρνεις είδηση. Τέλος πάντων, περιμένω. Take your time», (και βέβαια, ομιλεί κι εγγλέζικα ο Θεός!).

Πριν τον Χριστιανισμό, λοιπόν, στην Ρώμη λάτρευαν κάτι περίεργους. Όχι ότι δεν υπάρχουν περίεργοι στον Χριστιανισμό, να είμαστε σοβαροί, αλλά κουβέντα να γίνεται. Οι παγανιστές Ρωμαίοι, λοιπόν, εόρταζαν τα Σατουρνάλια (Saturnalia), μια τεράστια εορτή, που άρχιζε γύρω στις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου όπου η νύχτα έχει την μεγαλύτερη διάρκειά της, και διαρκούσε 12 ημέρες, τελειώνοντας με την εορτή του «Ακαταμάχητου Ήλιου» (Sol invictus).

Οι Ρωμαίοι, λοιπόν, εόρταζαν την νίκη του φωτός εναντίον του σκότους (όταν άρχιζε να μεγαλώνει η ημέρα! «Εγώ ειμί το Φως του κόσμου» και τα σχετικά, αν έχετε κέφι για χαβαλέ!). Και κατά την διάρκεια της εορτής έβαζαν μεγάλα κλαριά από δένδρα στα σπίτια και τα στόλιζαν με πολύχρωμες κορδέλες και μπιχλιμπίδια (είπατε τίποτα;). Και έτρωγαν τον αγλέουρα και έπιναν του σκασμού (πώς;). Και άναβαν λυχνάρια, πολλά λυχνάρια και κεράκια για φωτάκια, μέσα και έξω από τα σπίτια (μη μου λες…). Και αντάλλαζαν δώρα (μάλιστα χωρίς εκπτώσεις και πιστωτικές κάρτες!). Και οι πλούσιοι έκαναν το τραπέζι στους φτωχούς γείτονές τους (άντε…). Βέβαια, οι πλούσιοι το έκαναν για να φαίνονται καλοί τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και να μην τους πάρουν το κεφάλι όταν ο κόμπος θα έφτανε στο χτένι, αλλά το ίδιο κάνουν και σήμερα, έτσι; (εκείνες τις ημέρες παίρνουμε τον 13ο μισθό ως δώρο, που μας τον παίρνουν πίσω με τους φόρους αργότερα).

Πολλές οι λεπτομέρειες (και η πλάκα) των Saturnalia, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Τέλος πάντων, οι Ρωμαίοι, έγιναν μεν Χριστιανοί, αλλά δεν κατάργησαν την παγανιστική εορτή. «Βρε αμάν, βρε ζαμάν» οι παπάδες, «σταθείτε, ρε ανώμαλοι, εδώ έχουμε Πάτερ ετ Φίλιους ετ Σπίριτους Σάνκτους κι εσείς εορτάζετε Σατούρνους και άλλες τέτοιες ειδωλολατρικές βλακείες;» φώναζαν τραβώντας τα γένια τους. «Ααααα…όλα κι όλα, πάδρε μου, καλός ο Χριστός, αλλά το τσιμπούσι είναι τσιμπούσι, το στολισμένο δένδρο είναι στολισμένο δένδρο, τα φωτάκια είναι φωτάκια τα δωράκια είναι δωράκια. Α, και βα φανκούλο».

Οπότε ένας παπάς είπε: «Θέλετε χάι-χούι, τσιμπούσι, δώρα και φωτάκια; Πάρτε τα. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 25 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ»!!! Και η παγανιστική εορτή, τα Σατουρνάλια, συνεχίστηκαν με άλλο όνομα! Αυτό έγινε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο υιός της Μαρίας να είχε γεννηθεί Δεκέμβριο. Α-δυ-να-τον. Α-πα-γο-ρεύ-ε-ται. Αν γεννήθηκε ποτέ, γεννήθηκε Σεπτέμβριο.

Όσο δε από νεογέννητα σε σπήλαια, φάτνες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και λοιπά χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, η αρχαία Ελλάδα είναι γεμάτη. Και από κάλαντα και φιλοδωρήματα στα πιτσιρίκια, άλλο τίποτα! Και από καλικάντζαρους…και…και… Το μόνο μη αρχαιοελληνικό αλλά Χριστιανικό, δηλαδή Εβραϊκό, έθιμο των ημερών, εορτάζεται την 1η Ιανουαρίου. Αν ανοίξετε ένα ημερολόγιο στην 1η Ιανουαρίου θα δείτε ότι εορτάζετε… «Η Π. του Κυρίου». Τι πράγμα είναι αυτή «Η Π. του Κυρίου» που εορτάζουμε; Η Περιτομή του Κυρίου. Μάλιστα κύριε…Εορτάζουμε το κόψιμο της τσουτσούνας του Κυρίου. Μεγάλη εορτή. Ε, ρε, ξύλο που θέλουμε… Και αν παρατηρήσετε, σε κανένα ημερολόγιο δεν αναγράφεται ολόκληρη η λέξη Περιτομή. Ίσως από τύψεις, ίσως από ντροπή!!!

Ντροπή μας!!!!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Κυριακή, 01-ΙΑΝ-2012, 2:58 AM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
ξυπνά μέσα μου κάτι που με σπρώχνει στην αμαρτία!

ΑΜΑΡΤΩΛΕ!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Added (2012-01-01, 2:58 AM)
---------------------------------------------
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012
ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 01-ΙΑΝ-2012, 3:46 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


*

Αυτή είναι η πανέμορφη χώρα μας.
Εδώ ζούμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει!


Χρόνια μας πολλά και μη… μασάτε!

*

*



Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Κυριακή, 01-ΙΑΝ-2012, 3:47 PM
 
margaritaDate: Κυριακή, 01-ΙΑΝ-2012, 8:18 PM | Message # 21
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Added (2012-01-01, 8:18 PM)
---------------------------------------------
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 02-ΙΑΝ-2012, 11:04 PM | Message # 22
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Καλη χρονια με ευδαιμονια !!
cool

Added (2012-01-02, 11:04 PM)
---------------------------------------------
2012 : Καλή λευτεριά !

Η είσοδος στο 2012 βρίσκει την Ελλάδα κατεστραμμένη οικονομικά,αποδιαρθρωμένη κρατικά, διαλυμένη κοινωνικά, με δοσιλογικά καθεστώτα, υπό την μορφή ευρωπαϊκών κυβερνήσεων , να στερούν από τους Έλληνες κάθε δικαίωμα στην Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία , τη Δημοκρατία, την Ευημερία, μέσω Μνημονίων.
2012 : Καλή λευτεριά !

Οι πόροι, οι υποδομές, τα δίκτυα, η δημόσια και οι ιδιωτικές περιουσίες τίθενται στη διάθεση και την κατοχή των ξένων, την ίδια ώρα που χρέη και υποχρεώσεις συσσωρεύονται στην πλάτη των γηγενών, μετατρέποντας τους από πολίτες μιας ελεύθερης χώρας , σε δουλοπάροικους μιας νέας ευρωπαϊκής φεουδαρχίας, με τους
τραπεζίτες στη θέση της παλιάς αριστοκρατίας των προνομίων.

Η νέα Συνομοσπονδία του Ρήνου, που παίρνει πλέον και θεσμική μορφή , με την κυοφορούμενη από το Βερολίνο νέα Συνθήκη του Ευρώ, δημιουργεί συνθήκες αυτοκρατορίας Γερμανών και Γάλλων, στα εθνικά κράτη και τους Λαούς της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα τους πρώτους μήνες του νέου έτους , θα υπάρξει μια πρώτη αντιπαράθεση ως προς το κατά πόσον η νέα αυτή τάξη στην Ευρώπη, θα γίνει αποδεκτή ή όχι.

Σε ολόκληρη την ήπειρο θα συγκρουσθούν οι Ομοσπονδιακοί ( Αυτοκρατορικοί- Αποικιοκράτες, Φεουδαρχικοί) με τους Εθνικούς(Φιλελεύθεροι- Δημοκράτες,
Ρεπουμπλικανοί) , Οι οπαδοί του Μέττερνιχ θα συγκρουσθούν με τους εξεγερμένους που θα κρατούν τις εθνικές σημαίες τους , στα οδοφράγματα, τα Κοινοβούλια και
τις Λέσχες της Παγκοσμιοποίησης. Νέες Εθνικές εταιρείες και συνδικάτα θα συγκροτηθούν .

Η παλιά διάκριση μεταξύ Δεξιών και Αριστερών υποκαθίσταται υπό τις παρούσες συνθήκες από τη νέα μεταξύ Ομοσπονδιακών και Εθνικών.

Μια μεγάλη ανταρσία θα εξελιχθεί σε όλη την Ευρώπη, που πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε Επανάσταση.Η νέα Συνομοσπονδία του Ρήνου με τα ανακτοβούλια της κεντρικής Ευρώπης επιζητά να στερήσει από τους πολίτες την περιουσία τους, το δικαίωμα λόγουτους, τον εθνικό αυτοκαθορισμό τους.

Να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά Έθνη , σε μια οικονομική ζώνη δουλοπαροικίας , με ενιαία οικονομική , νομισματική και πολιτική διοίκηση.Η Ελλάδα εκ της θέσης της, αλλά και του γεγονότος ότι πρώτη αξιοποιήθηκε ως έδαφος επιβολής της νέας αυτής τάξης στην Ευρώπη, μέσα στους πρώτους μήνες του 2012, θα δοκιμάσει την έννοια της χρεοκοπίας, σε εθνικό, δημόσιο και ιδιωτικό επίπεδο.

Τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σε ανάλογες διαδρομές , αλλά προηγούμενες φάσεις βρίσκονται όλες οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, αλλά και οι Λαοί της Κεντρικής ή Βόρειας Ευρώπης.Μέχρι το τέλος του 2012 οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν προδιαγράψει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, το αν η Συνομοσπονδία του Ρήνου, που σερβίρεται επικοινωνιακά ως Ευρωπαϊκή Ένωση , θα γίνει αποδεκτή από τα Έθνη και τους Λαούς ή όχι.

Εάν η Ελλάδα πει το μεγάλο «όχι» στη νέα αυτοκρατορική φεουδαρχία του Ρήνου, θα ενθαρρυνθούν και άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Αν πει τομεγάλο «ναι», ο νέος τρόμος, η νέα φτώχεια, η νέα απαξία των Λαών , θα έχει πετύχει μια πρώτη μεγάλη νίκη.Το 2012 είναι μια ιστορική χρονιά για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει νωρίς, μέχρι τα μέσα του 2013. Τα Έθνη της Ευρώπης και οι Λαοί θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν σε μια άλλη συμφωνία συνύπαρξης, έξω από τους στόχους της Συνομοσπονδίας του Ρήνου, που μπορεί να αφορά τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενδεχομένως και κάποιες χώρες που έχουν αποδεχθεί το ρόλο του προτεκτοράτου τους, αλλά όχι τους υπόλοιπους..

Το 2012 ο αγώνας παύει να είναι κοινωνικός απέναντι στην ύφεση, τα μέτρα και την ανεργία, με συμμέτοχους «αγανακτισμένους». Η ευημερία είναι δικαίωμα , όπως
και η ελευθερία ή η εθνική ανεξαρτησία..

Ο αγώνας για τους Έλληνες είναι πλέον εθνικοαπελευθερωτικός.Κάποια στιγμή μέσα στο 2012, οι καμπάνες θα πρέπει να χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Είναι ευθύνη όλων μας. Καλή λευτεριά ! ! !

Πηγη , http://www.newsbomb.gr/blogger....yteria-


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 1:09 AM | Message # 23
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)

Το 2012 ο αγώνας παύει να είναι κοινωνικός απέναντι στην ύφεση, τα μέτρα και την ανεργία, με συμμέτοχους «αγανακτισμένους». Η ευημερία είναι δικαίωμα , όπως
και η ελευθερία ή η εθνική ανεξαρτησία..

Ο αγώνας για τους Έλληνες είναι πλέον εθνικοαπελευθερωτικός.Κάποια στιγμή μέσα στο 2012, οι καμπάνες θα πρέπει να χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Είναι ευθύνη όλων μας. Καλή λευτεριά ! ! !

ΓΕΝΟΙΤΟ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 22-ΔΕΚ-2012, 11:47 PM | Message # 24
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Συν-Ελληνες ! Κουρες και Κουροι !
καλα να περνατε , θα απεχω 2-3 μερες !
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 23-ΔΕΚ-2012, 0:02 AM | Message # 25
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Καλά να περάσεις τις γιορτές με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Και να θυμάσαι αυτό που βλέπουμε μέρες τώρα σαν διαφήμιση στην τηλεόραση.

Τα πιο ωραία πράγματα.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 23-ΔΕΚ-2012, 0:11 AM | Message # 26
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
(Αθηναίος)
Τα πιο ωραία πράγματα.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
StylianiDate: Κυριακή, 23-ΔΕΚ-2012, 11:47 AM | Message # 27
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Messages: 122
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
Χονια Πολλα παιδια!

Καλες Γιορτες, με γελια, χαρα, ευτυχια!

 
margaritaDate: Κυριακή, 23-ΔΕΚ-2012, 8:30 PM | Message # 28
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΤΙΣΕΣ
ΕΙΘΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Added (2012-12-23, 8:30 PM)
---------------------------------------------
ΤΟ 2013 ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 23-ΔΕΚ-2012, 11:52 PM | Message # 29
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ευχές σε όλους για καλές γιορτές με υγεία
και οικογενειακή ή φιλική χαρά και ευτυχία!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 26-ΔΕΚ-2012, 7:16 PM | Message # 30
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Συγνώμη που χάθηκα αλλά έχω ξανιχτή πολύ και δεν προλαβαίνω! Την μια το ραδιόφωνο, την άλλη το άλλο site με τους μηχανόβιους, να στέλνω βιογραφικά, λίγο προσωπικό χρόνο με άσχετα πράματα για να ξελαμπηκάρω κλπ κλπ Όμως είμαι κάθε μέρα μέσα και διαβάζω τι γράφετε. Σκέφτομαι να κάνω 1 από εσάς Moderator ώστε να με βοηθήσει λίγο στην ανεύρεση αλλά και τοποθέτηση νέων θεμάτων όχι μόνο στο φόρουμ αλλά και στην κεντρική μας σελίδα. Αυτό όμως σημαίνει συνάντηση από κοντά για να του μάθω πως να τα κάνει αυτά αφού πλέον θα χειρίζεται το site από άλλη οπτική γωνία, πολύ υπεύθυνη και σοβαρή αφού ένα λάθος μπορεί να κάνει κάποιον τομέα του να μην δουλεύει!

Ποιος ενδιαφέρετε? (Στείλτε μου pm)

Επί του θέματος όμως ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σε εσάς αλλά και στην οικογένεια σας!



Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΕΥΧΕΣ
Search: