Και λίγο γέλιο!
|
|
Θνητος | Date: Παρασκευή, 20-ΙΑΝ-2012, 12:05 PM | Message # 121 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ΟΛΑ γινονται ! Θεληση να παρχει !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 20-ΙΑΝ-2012, 1:01 PM | Message # 122 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| http://youtu.be/nR4XP9vkyC0 Added (2012-01-20, 1:01 PM) --------------------------------------------- ο πόνος του γιωργάκη του μετανάστη
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
|
|
Θνητος | Date: Κυριακή, 22-ΙΑΝ-2012, 11:07 PM | Message # 125 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
|
|
Θνητος | Date: Κυριακή, 29-ΙΑΝ-2012, 0:32 AM | Message # 128 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Χιούμορ: Διάλογος - Ελληνίδα μάνα με κόρη στο τηλέφωνο..
Χτυπάει το τηλέφωνο. Η Ελληνίδα μάνα το σηκώνει κι ακολουθεί ο εξής διάλογος...
Ελληνίδα Μάνα: Ναι;
Κόρη: Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;
Ελληνίδα Μάνα: Θα βγεις;
Κόρη: Ναι.
Ελληνίδα Μάνα: Με ποιον;
Κόρη: Μ'ένα φίλο.
Ελληνίδα Μάνα: Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!
Κόρη: Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!
Ελληνίδα Μάνα: Τον άφησες να σ'αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.
Κόρη: Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;
Ελληνίδα Μάνα: Εγώ δε σ'αφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.
Κόρη: Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.
Ελληνίδα Μάνα: Τώρα τι υπονοείς;
Κόρη: Τίποτα. Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.
Ελληνίδα Μάνα: Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;
Κόρη: Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει... Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!
Ελληνίδα Μάνα: Τώρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;
Κόρη: Δεν είναι χαμένος.
Ελληνίδα Μάνα: Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.
Κόρη: Κοίτα, δε θα το συζητήσω... Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;
Ελληνίδα Μάνα: Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα...
Κόρη: Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;
Ελληνίδα Μάνα: Χωρίς σταθερότητα... Εμ, γι'αυτό έφυγε ο άντρας σου...
Κόρη: Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!
Ελληνίδα Μάνα: Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!
Κόρη: Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;
Ελληνίδα Μάνα: Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!
Κόρη: Μαμά κλείνω.
Ελληνίδα Μάνα: Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;
Κόρη: Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ'έσκασες!
Ελληνίδα Μάνα: Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί; Πηγη , http://my.aegean.gr/web/article2587.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
|
|
aposperittis | Date: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 0:15 AM | Message # 131 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
|
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
|
|
Θνητος | Date: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 1:14 PM | Message # 134 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥΟΥ !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαAdded (2012-01-31, 1:14 PM) --------------------------------------------- Κύριοι πολιτικοί ρωτήσατε τις γυναίκες σας...
Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη
Το πρόβλημα είναι αληθινό ! H Ελλάδα έχει ένα χρέος που αδυνατεί να το εξοφλήσει . Έχει ασφαλώς τη σημασία του το γιατί , πως και ποίοι την έφεραν σε αυτό το σημείο . Όμως τα γεγονότα τρέχουν και δεν αφήνουν περιθώριο να ασχοληθούμε σήμερα με αυτό το θέμα . Το ζητούμενο σήμερα είναι πως θα αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις των πιστωτών μας . Σε αυτό συμφωνούν όλοι και οι σχολιαστές στα ΜΜΕ και οι πολιτικοί και λιγάκι και εγώ . Εκεί που εγείρονται οι διαφωνίες είναι το ποια πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι στους δανειστές μας . Αυτοί με τις απαιτήσεις τους οδηγούν τους πολίτες , τηρουμένων βέβαια των αναλογιών, στην κατάσταση να πουλούν τα παιδιά τους όπως έκαναν οι αρχαίοι Αθηναίοι πριν από την... σεισάχθεια του Σόλωνα . Τόσοι σοφοί μιλούν αντιφατικά για το θέμα και δεν θα προσθέσω εδώ και εγώ μια γνώμη για να την πάρει το ποτάμι . Θα πω όμως αυτό . Στη ΝΕΤ σήμερα άκουσα , να παρεμβαίνει ο κ. Τσίπρας και να λέει ότι . Ο δανειστής με τον οφειλέτη που δεν έχει να εξοφλήσει το χρέος του, βρίσκονται σε εξίσου δεινή θέση . Αυτό μου θύμισε ένα παλιό ανέκδοτό και θα σας το πω . «Ο Άρης για ώρες στριφογυρίζει στο κρεβάτι του και δεν έχει ύπνο .- Τι έχεις καλέ μου ; Τον ρωτά και τον ξαναρωτά η γυναίκα του η Μαρία . - Να , της λέει σε κάποια στιγμή , χρωστώ 10.000 δραχμές σε αυτόν απέναντι το Θωμά . Έχουμε συμφωνήσει να του τις δώσω αύριο και δεν τις έχω . - Αυτό είναι όλο του λέει η γυναίκα του . Ανοίγει το παράθυρο τους και μέσα στα άγρια μεσάνυχτα φωνάζει προς το απέναντι σπίτι . - Θωμά ε’ Θωμά . Ανοίγει σε λίγο ο άλλος από απέναντι και προβάλει στο παράθυρο του . Η Μαρία του λέει ! – Θωμά σου χρωστάει ο άντρας μου 10.000 , και είναι να σου τα δώσει αύριο ; - Ναι , της απαντάει ο εκείνος . Ε! Λοιπόν άκου να δεις , ο Άρης δεν τα έχει ! Δεν έχει να σου τα δώσει ! Μετά γύρισε στο κρεβάτι και λέει στον άντρα της ! - Άρη κοιμήσου τώρα . Είναι η σειρά του Θωμά να ξαγρυπνήσει .» Οι Πολιτικοί μας μήπως πριν αρχίσουν να διαπραγματεύονται το χρέος έπρεπε να το κουβεντιάσουν το ζήτημα με τις γυναίκες τους . Μήπως και τώρα ακόμα δεν είναι αργά . Τώρα πριν βάλουν τις υπογραφές που μπορεί να οδηγήσουν κάποια γενιά μας στο αίμα , δεν ξανασκέφτονται το ανέκδοτο , θα βοηθήσει ! Πηγη , http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_2240.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 31-ΙΑΝ-2012, 7:26 PM | Message # 135 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| πολύ καλό!!!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |