Και λίγο γέλιο!
|
|
Θνητος | Date: Τρίτη, 19-ΝΟΕ-2013, 1:28 PM | Message # 916 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| στη λεσχη κουραδενγκερ ΟΛΟΙ μαζι αχαχαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 19-ΝΟΕ-2013, 7:26 PM | Message # 917 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Πανδαιμονιον | Date: Τετάρτη, 20-ΝΟΕ-2013, 3:48 AM | Message # 918 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ανεκδοτάκια... ~ Με την Ελληνίδα μάνα
Κι εκεί που περπατούσα το πρωί ακούγεται μια φωνή απο ψηλά."Μπουφάν πήρες;;;"..... Μάνα εξ ουρανού!! ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ -Μαμά θα πάω μια βόλτα με τον Γιάννη -Ποιόν;;; με αυτόν τον αλήτη που δεν φοράει ζακέτα; ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Μαμά 1950: - Ρίξε κανένα παλτουδάκι πάνω σου, θα κρυώσεις... Μαμά 1990: - Ρέξε κανένα ζακετάκι πάνω σου, κάνει ψύχρα... Μαμά 2012:........................ - Ούτε κιλοτάκι ρε Σοφία...; ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ - Είσαι ο πιο όμορφος και έξυπνος άντρας του κόσμου. O πιο ικανός και υπέροχος και ταλαντούχος ... - Ευχαριστώ μαμά ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Σε κάθε διάλογο με σχεδόν κάθε Ελληνίδα μάνα θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή skip intro
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Φάε παιδί μου το φαΐ σου.. - Άσε ρε μάνα, τρία ανφόλοου, ένα μπλοκ κι ένα μπαν έφαγα σήμερα.. - Άμα σου αρέσουν να στα κάνω και γω παιδί μου..!
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Παιδί μου δεν σου είπα να μην πηγαίνεις κάθε βράδυ στο κλαμπ. Θα κουφαθείς στο τέλος. - Έφαγα ρε μάνα, παράτα με...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Ο καλύτερος ονειροκρίτης είναι η μάνα μου. Είτε έβλεπες θάνατο, είτε γάμο, δράκους, δόντι να πέφτει, η ερμηνεία της είναι "Λεφτά θα πάρεις" ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Μάνα, πάω στην π@ρτούζα - Προφυλακτικά να πάρεις, κάνει τρίο
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Κούλα μου πόσο καπνίζει o γιος σου; - Άστα Σουλα μου..ίσα με δύο πακέτα την μέρα - Πολλά κάνει!! - Ο δικός σου; - Α το χρυσούλι μου λίγα.. Μαζεύει 5 άτομα σπίτι και κάνουν 1 μαζί...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Η πιο αμήχανη στιγμή ήταν όταν η γιαγιά μου, είπε στη μάνα μου, "ζακέτα να πάρεις"...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Χτες ξεκίνησα να κάνω κεντήματα. Το πρώτο μου δημιούργημα το είδε η μαμά μου και είπε: "So you think you κεντάς;''
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Ζήσε επικίνδυνα.. Βγές έξω νηστικός κ χωρίς μπουφάν, περνώντας μπροστά απ'την t.v την ώρα που η μάνα σου βλέπει τουρκικά, πετώντας ένα 'φεύγω μάνα'..
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
-Άντε παιδί μου,σήκω 7.30 πήγε. -7.30 ώρα μαμάς ή ώρα Ελλάδος;;
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
-Οιδίποδα, ζακέτα πάρε... -Γ@μησέ μας ρε μάνα...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
http://krasodad.blogspot.nlAdded (20-ΝΟΕ-2013, 3:48 AM) --------------------------------------------- Ανεκδοτάκια ~ Της κρίσης...
Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και δεν θα αγοράζουμε τίποτα, θα κάνουμε μόνο Like.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Το ωροσκόπιο σας για σήμερα: Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν! Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!! Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθει στο γέλιο!!!
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Μετά απο δύο μήνες έβαλα 50 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και δεν έπαιρνε μπρος. Μάλλον έπαθε εγκεφαλικό απο την συγκίνηση...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ - Τί δουλειά κάνεις;
- Πιτσαδόρος. - Και πόσα βγάζεις; - 2.000 τον μήνα. - Έλα ρε! Και που δουλεύεις πιτσαδόρος;! - Σε τσόντες...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Χτες αγόρασα ένα DVD-Player! - Ελα ρε, και πού τα βρήκες τα λεφτά; - Πούλησα την τηλεόραση!
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Με πλησάζει γκομενάκι και μου λέει κάνω τα πάντα για 5€. Λάμπει σήμερα το αμάξι μου.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
-Άσε ρε φίλε τι έπαθα. -Τί ρε; -Παρασκευή & 13 σήμερα και έχω συνέντευξη για δουλειά. -Καλά ρε μαλάκα, πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις;;;
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Συγγνώμη αφεντικό, αλλα μου χρωστας 5 μηνες. - Δεκτή η συγγνώμη.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
-Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πάς ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Με πήραν απ'την Hellas Online . Τους είπα "Ευχαριστώ, κλέβω Conn-X απ' τον γείτονα, δεν αλλάζω εταιρεία"...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Πλέον, ο γείτονας μου όταν κάνω φασαρία αργά το βράδυ, βγαίνει και φωνάζει: "Θα κάνεις ησυχία να κοιμηθούμε; Έχουμε ΟΑΕΔ αύριο ..."
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Τα μικρά παιδιά φοβούνται το σκοτάδι. Τα μεγάλα το φως, το νερό, το τηλέφωνο, την εφορία ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Η νέα ατάκα για καμάκι είναι: "Ελα σπίτι μου, να σου δείξω τη συλλογή μου με τα καυσόξυλα..."
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ. - 8 ευρώ - ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Και γιατί να ρίξετε τον κατώτατο μισθο στα 300 ευρω; Κάντε τον κατευθείαν σε μάρκες για συγκρουόμενα... ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ - Την τελευταία φορά πλήρωσα εγώ, σειρά σου να κεράσεις. - Ρε φίλε θα με πληρώσεις; Έχω να πάω κι άλλες παραγγελίες ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ - Από που θα πάρετε φέτος μολύβια για τα παιδιά; - Από την είσοδο των ΙΚΕΑ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Επειδή έχω μείνει πολύ καιρό εκτός. Αν πάω για συνέντευξη να συζητήσω για μισθό ή... τον καταργήσανε;
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Δεν έχω καθόλου φίλους. - Δοκίμασες να βάλεις πετρέλαιο...;
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Τσιγάρα έχω, άρα μόλις εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες να βγω απόψε από το σπίτι... ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
ΟΑΕΔεύουμε προς την ανάπτυξη...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Προχτες ένα φίλος μου λεει:
Έχω πρόβλημα με τη γυναίκα μου...
Την Δευτέρα μου ζητήσε 400 ευρώ... Την Τρίτη αλλα 200 ευρώ... Την Τετάρτη ζήτησε 600 ευρώ..
Καλά του λέω; Τι τα κάνει όλα αυτά τα λεφτά;
Ξέρω 'γω... Σιγά που της τα δίνω!
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Παιδιά, τι σφηνάκια πίνετε, να κεράσω; - Μισόλιτρα...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Γιε μου που πας; - Μάνα θα πάω στα φανάρια!
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμμένα.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Το shopping πλεον εχει καταντήσει βλέπing.
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Ήρθε το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Αλληλεγγύη χρειαζόμαστε. Όταν βγαίνετε απ' το αεροπλάνο, να δίνετε το εισιτήριο στον επόμενο...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Ήρθε μια καινούρια στην πολυκατοικία και θέλει να ανάψει καλοριφέρ. Μαζεύουμε υπογραφές για να τη διώξουμε ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ - Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother. - Τί; Σας έβαλαν κάμερες; - Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~ Με πεταξαν εξω απο το στριπτιζάδικο, γιατί έδινα λεφτά απο τη MONOPOLY στα κορίτσια. Ρε τι μαλάκες άνθρωποι; Λες και... τα βυζιά τους είναι αληθινά...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Η μάνα του 35άρη χτυπάει την πόρτα στο δωματίου του υιού... - Ποιος είναι; - Η μάνα σου είμαι ανοιξε... - Δώσε password. - Ανοιξε Τη Γ@μημενη Την Πορτα Γιατι θα Σταματησω Να Πληρωνω Το Ιnternet . - Password accepted...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Άκουσα το πρωί μια κυρία στο λεωφορείο να λέει στο τηλέφωνο οτι θα μαγειρέψει γιουβαρλάκια και ασυνείδητα την ακολούθησα στο σπίτι της...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Καλά ε; Πήδηξα χτες ένα γκομενάκι απ' τη δουλειά, φοοοοβερό παιδί. - Ναι ρε! Τρίψτο μας και στη μούρη πως εσυ έχεις δουλειά κι εμείς είμαστε άνεργοι...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Φέτος τα Χριστούγεννα τα μοναδικά λαμπάκια που θα αναβοσβήνουν θα είναι του router...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Κάψανε τα αναρχοκομμούνια τους κάδους σκουπιδιών και δεν έχει ο κόσμος, πού να ψάξει για φαΐ. Nτροπή...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Mωρό, θες να παίξουμε το γιατρό; - Αμέ. - Ωραία, κάτσε διάβασε εδώ ένα περιοδικό, και σε καμια ώρα θα σε φωνάξω μέσα να μου δώσεις 50 ευρώ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Ξυπνάω, και με είχαν κλέψει. Ρολεξ, λεφτά, έναν Πικάσο, κάτι αρχαία αγάλματα, τη Φερραρι και το μπλέντερ. Μετά σκέφτομαι "Όνειρο ήταν. Δεν έχεις μπλέντερ..."...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Κύριε, θέλω 50 λεπτά να φάω μια τυρόπιτα . - Τόσο πολύ; Εγώ την τρώω σε 3 λεπτά ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
- Τί κάνουν τα παιδιά σου; - Ο ένας δικηγόρος, η άλλη δασκάλα κι ο μικρός, κέφτης . - Και τον κρατάς σπίτι; - Μόνον αυτός φέρνει λεφτά. Οι άλλοι είναι άνεργοι...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Δεν καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων δήλωσε η Τρόικα. Απλά θα αρκεστείτε σε αυτά που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
http://krasodad.blogspot.gr
Elke gek zijn gebrek
|
|
| |
xrysanthi | Date: Τετάρτη, 20-ΝΟΕ-2013, 10:32 AM | Message # 919 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
Spirosmt | Date: Τετάρτη, 20-ΝΟΕ-2013, 12:49 PM | Message # 920 |
 Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
| Το ενα καλυτερο απο το αλλο!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 20-ΝΟΕ-2013, 1:16 PM | Message # 921 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote Πανδαιμονιον (  ) Χτες ξεκίνησα να κάνω κεντήματα. Το πρώτο μου δημιούργημα το είδε η μαμά μου και είπε: "So you think you κεντάς;'' Quote Πανδαιμονιον (  ) Ήρθε μια καινούρια στην πολυκατοικία και θέλει να ανάψει καλοριφέρ. Μαζεύουμε υπογραφές για να τη διώξουμε ...
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 21-ΝΟΕ-2013, 1:29 AM | Message # 922 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote Spirosmt (  ) Το ενα καλυτερο απο το αλλο! Πραγματικά! χαχαχαχαχα
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
xrysanthi | Date: Πέμπτη, 21-ΝΟΕ-2013, 3:02 AM | Message # 923 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 21-ΝΟΕ-2013, 3:44 AM | Message # 924 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 21-ΝΟΕ-2013, 10:07 PM | Message # 925 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote xrysanthi (  ) Η μάνα του 35άρη χτυπάει την πόρτα στο δωματίου του υιού... - Ποιος είναι; - Η μάνα σου είμαι ανοιξε... - Δώσε password. - Ανοιξε Τη Γ@μημενη Την Πορτα Γιατι θα Σταματησω Να Πληρωνω Το Ιnternet . - Password accepted... B) Added (21-ΝΟΕ-2013, 10:07 PM) ---------------------------------------------

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 21-ΝΟΕ-2013, 10:59 PM | Message # 926 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Όλα πολύ ωραία!!!
|
|
| |
Πανδαιμονιον | Date: Σάββατο, 23-ΝΟΕ-2013, 1:02 AM | Message # 927 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο τυφλός στο μπαρ και το ανέκδοτο για τις ξανθιές Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στον barman λέει: - Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει: - Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα: 1) η barwoman είναι ξανθιά, 2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά, 3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε, 4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και… 5) …κι εγώ είμαι ξανθιά… Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;
Και τότε της απαντάει ο τυφλός: - Ε, άστο… Αμα είναι να το εξηγώ 5 φορές…
http://simantra.blogspot.nl
Elke gek zijn gebrek
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 23-ΝΟΕ-2013, 1:06 AM | Message # 928 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 23-ΝΟΕ-2013, 1:38 AM | Message # 929 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Σάββατο, 23-ΝΟΕ-2013, 1:39 AM | Message # 930 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Βασίλη, Τι κάνεις στο μπάνιο τόση ώρα; -Ξυρίστηκα!
|
|
| |