|
Και λίγο γέλιο!
|
|
| margarita | Date: Τρίτη, 12-ΙΟΥ-2012, 0:32 AM | Message # 271 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ΜΠΡΑΒΟ
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 12-ΙΟΥ-2012, 0:40 AM | Message # 272 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Όταν εσείς εφευρίσκατε την Ευρωπαϊκή Ένωση, το IMF και το Ευρώ, εμείς είχαμε ήδη ξοδέψει τα λεφτά σας. Ο Ελληνικός νόμος!"
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 12-ΙΟΥ-2012, 9:01 PM | Message # 273 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Είχε και άλλα ωραία. Κυκλοφορούσαν Έλληνες με καπέλα που έγραφαν στα γερμανικά διαφημίσεις και όταν τους ρώταγαν αν είναι Γερμανοί, απαντούσαν: "Όχι Έλληνες είμαστε. Οι Γερμανία είναι ο σπόνσοράς μας" .
Οι φωτογραφίες όμως δεν ξέρω γιατί δεν μπορούν να εμφανιστούν. Θα προσπαθήσω κι αύριο.Added (2012-06-12, 8:49 PM) ---------------------------------------------
Added (2012-06-12, 8:54 PM) ---------------------------------------------
Added (2012-06-12, 8:57 PM) ---------------------------------------------
Added (2012-06-12, 9:01 PM) ---------------------------------------------
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Τρίτη, 12-ΙΟΥ-2012, 1:01 AM |
| |
|
|
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 13-ΙΟΥ-2012, 9:42 PM | Message # 276 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ανέκδοτο : ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . . . . ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !!!! Έτσι, για να μην . . . τρελαθούμε !!!!!
To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο απ ' το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.
Σαμαράς: ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει. Βλέποντας αυτούς που εξέλεξαν οι Έλληνες στη Βουλή, σκέφτομαι πως δεν πρέπει να μας διώξουν από την ευρωζώνη αλλά από τον πλανήτη.
Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κ έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει.
Φαντάσου τι γινόταν στο φοιτητικό δωμάτιο Παπανδρέου Σαμαρά όταν το ερώτημα ήταν πίτσα ή σουβλάκια... 3 μέρες νηστικοί !!!
Ο νέος πρωθυπουργός δεν θα ράψει κουστούμι για την ορκωμοσία. Θα νοικιάσει πανοπλία. Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει το Βούδα...
Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί.
Εξαιρετική επιλογή ο κύριος Παπαδήμος. Ευγενής, μορφωμένος και τον σέβονται οι Ευρωπαίοι. Και, κυρίως, δεν τον ξέρουν οι πιο πολλοί Έλληνες. @g_papandreou πλάκα πλάκα, άνεργος και συ σε λίγες ημέρες. Να ξέρεις, δεν παίζει δουλειά πουθενά. Ψάχνω τόσο καιρό και τίποτα. Είμαι Αγανακτισμένος. Kostas_Karamanlis Μέλος του ρωσικού γκρουπ με τις γιαγιάδες στη Eurovision, που τελευταία στιγμή είπε "ΟΧΙ" και δεν ανέβηκε στη σκηνή:
Tο πήρα απόφαση...θα χωρίσω τη γυναίκα μου!!. Δεν είναι δυνατόν κάθε βράδυ να πηγαίνει απο μπαράκι σε μπαράκι παντρεμένη γυναίκα. Δεν κρατιέται έτσι ένας γάμος.... Έχω βαρεθεί να με...... ψάχνει!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η βότκα με πάγο καταστρέφει τα νεφρά... Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι... Το ουίσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά... Το τζιν με πάγο κάνει κακό στον εγκέφαλο... Η Cola με πάγο χαλάει τα δόντια... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ, ........προφανώς κάνει κακό. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1... ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2... ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4... ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8... ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει το 1/16............έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το string! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο! Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα.... Την βλέπει ο τύπος και λέει: - Άμα σε θέλει η πουτ@...α η τύχη! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Θέλεις να περάσουμε ένα όμορφο Σ/Κ; - Ναι, αγάπη μου!!!! - Οκ!! Τα λέμε από Δευτέρα μωρό μου..!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Oταν ο Θεός έπλασε τη γυναίκα, υποσχέθηκε στον άντρα ότι θα βρίσκει καλές και υπάκουες γυναίκες σε κάθε ΓΩΝΙΑ της γης... Και έκανε τη γη... στρογγυλή!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- «Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους». - «Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες..» ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι 3 κούκλες στη ζωή ενός άντρα:
1) Η κόρη του: "BABY DOLL" 2) Η γκόμενα του: "BARBIE DOLL" 3)...και η γυναίκα του: "PANADOLL"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Αγάπη μου πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα..? -Σαν να μετράω τα αστέρια... -Ουαου ατελείωτη..? -Όχι, χάσιμο χρόνου..!
Πηγη , http://olympios1.blogspot.gr/2012/06/blog-post_12.html
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 13-ΙΟΥ-2012, 9:50 PM | Message # 277 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) -Αγάπη μου πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα..? -Σαν να μετράω τα αστέρια... -Ουαου ατελείωτη..? -Όχι, χάσιμο χρόνου..!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 13-ΙΟΥ-2012, 10:26 PM | Message # 278 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Tο πήρα απόφαση...θα χωρίσω τη γυναίκα μου!!. Δεν είναι δυνατόν κάθε βράδυ να πηγαίνει απο μπαράκι σε μπαράκι παντρεμένη γυναίκα. Δεν κρατιέται έτσι ένας γάμος.... Έχω βαρεθεί να με...... ψάχνει!!  Added (2012-06-13, 10:26 PM) --------------------------------------------- Το άκρον άωτον της αδικίας. Μηδενίστηκε μαθητής, που απάντησε... σωστά σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις. Δείτε τις ερωτήσεις του γραπτού και τις απαντήσεις του μαθητή.
1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας; - Στην τελευταία του.2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας; -Στο κάτω μέρος της σελίδας.
3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων; -Ο γάμος.
4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας; -Οι εξετάσεις.
5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο; -Το άλλο μισό.
6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό; -Γεύμα και δείπνο.
7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί; -Θα βραχεί.
8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος; -Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες.
9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι; -Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα.
10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις; -Πολύ μεγάλα χέρια.
11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν; -Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος.
12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις; -Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 13-ΙΟΥ-2012, 11:07 PM | Message # 279 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) 2 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις; -Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 13-ΙΟΥ-2012, 11:16 PM | Message # 280 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί; -Θα βραχεί. ακριβώς !!!!
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 14-ΙΟΥ-2012, 0:08 AM | Message # 281 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) 10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις; -Πολύ μεγάλα χέρια. Κι αυτό πολύ καλό.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 14-ΙΟΥ-2012, 0:09 AM | Message # 282 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| 3 βαμπιρ (νυχτεριδες) εχουν θεμα με το φαι , οποτε λεει το 1ο "την βλεπετε εκεινη την καμπανα ? θα παω περα παο εκει να βρω φαι " περναει καμια ωρα γυρναει με λιγο αιμα στα χειλια και λεει βρηκα ενα κοπαδι προβατα , μια χαρα εφαγα καλα ! α ωραια λεει το 2ο θα παβ κι εγω , γυρναει μετα απο 2 ωρες με αιματα να σταζουν απο το στομα και λεει την βλεπετε εκεινη την καμπανα ? πιο περα μακρια βρηκα ενα κοπαδι γελαδια ! εκασα απο το φαι !!
φευγει και το 3ο , περνας 5-6 ωρες και απνω που αρχιζουν να ανησυχουν τα αλλα γυρναει καταματωμενο ολοκληρο !
τι εγινε ρωταν ?
την βλεπετε εκεινη την καμπανα ? τους λεει
ε εγω δεν την ειδα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 17-ΙΟΥ-2012, 4:10 PM | Message # 285 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Το ''κλικ'' την κατάλληλη στιγμή ΕΔΩ
Message edited by Αθηναίος - Κυριακή, 17-ΙΟΥ-2012, 4:14 PM |
| |
|
|