Δευτέρα, 13-ΜΑ-2024, 0:33 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Ο διάλογος του Χ. Τσόπανου με τον Γ. Παπανδρέου...
Ο διάλογος του Χ. Τσόπανου με τον Γ. Παπανδρέου...
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 8:56 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Το (σκληρό) e-mail του Χ. Τσόπανου προς τον ΓΑΠ στο Harvard

Αγαπητέ προδότη της Ελλάδας,
Αφού καταστρέψατε την χώρα μας την Ελλάδα, κάτι που είχατε πάντα σκοπό σας τώρα ξεκινάτε μία άλλη καριέρα ως δάσκαλος στην πραγματική σας χώρα στην Αμερική. Θα ήθελα να σας δώσω τις καλύτερες ευχές μου και ελπίζω αυτός ο καρκίνος να στείλει εσάς και την οικογένειά σας στην κόλαση μηδενός εξαιρουμένου. Ελπίζω επίσης να υπάρξει ένας ηγέτης κάποια μέρα που θα σας παραπέμψει στο δικαστήριο για προδοσία, εσάς και όλους τους συναδέλφους σας. Όλα τα χειρότερα για το μέλλον σας, ο Χάρος σύντομα να σας βρει και το όνομά σας θα γραφτεί στην ισοτρία της χώρας με μελανά γράμματα.

Η απάντηση του Γ. Παπανδρέου

Αγαπητέ Χάρρυ,
λυπάμαι που νιώθεις έτσι. Προφανώς νιώθεις πικραμένος για ό,τι έχει συμβεί. Σίγουρα κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ούτε εγώ. Αλλά νιώθω ότι έκανα αυτό που θα έκανε κάθε πατριώτης. Έπρεπε να χειριστώ μία κατάσταση όχι προς όφελός μου. Το έκανα με υπευθυνότητα προς την πατρίδα μου και τους συμπατριώτες μου. Θα είναι πάντα χαρά μου να συζητούμε για το πώς έχουν τα πράγματα.

Η ανταπάντηση του Χ. Τσόπανου

Εκπλήσσομαι που ακόμα πιστεύετε ότι κάνατε το σωστό για την χώρα. Ελάτε να δείτε χωρίς την προστασία της φρουράς σας. Να δείτε τους ανθρώπους που πεινάνε, που αυτοκτονούν. Να δείτε τους άνεργους που έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο. Το μόνο που κάνετε είναι διακοπές στα ελληνικά νησιά σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπως κάνατε κάθε καλοκαίρι. Αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον κόσμο, θα έπρεπε να δικαστείτε και να πάτε στη φυλακή για όσα κάνατε, αν δε σας τιμωρήσει ο Θεός εσάς και την οικογένειά σας. Αυτό που βλέπετε εσείς ως αλήθεια είναι ένα ψέμα. Η αλήθεια είναι στους δρόμους της Αθήνας. Έχετε διαπράξει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ακόμα κι αν προσποιείστε ότι δεν το ξέρετε. Κρατήστε την αλήθεια για τον εαυτό σας κύριε ΓΑΠ. Για μένα και όλους τους Έλληνες που υποφέρουν ήσασταν ο χειρότερος εφιάλτης που πέρασε αυτή η χώρα.

Η (νέα) ανταπάντηση του Γ. Παπανδρέου

Αγαπητέ Χάρη,
προφανώς έχεις διαφορετική άποψη. Θα σε ρωτούσα τι θα αποφάσιζες ανάμεσα σε επώδυνα πολιτικά μέτρα ή στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας. Αναρωτιέμαι επίσης αν αναγνωρίζεις ότι εγώ και η κυβέρνησή μου κληρονομήσαμε ένα χρέος και ένα έλλειμμα που δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Έπρεπε να διαχειριστούμε μία κρίση που μας είχε αφήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Η προηγούμενη κυβέρνηση έκρυβε το έλλειμμα και απέφευγε τις ευθύνες.
Επομένως ποιος είναι υπεύθυνος για αυτόν τον εφιάλτη της Ελλάδας; Αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση ή αυτοί που είχαν το θάρρος να λάβουν τις πιο δύσκολες και λιγότερες δημοφιλείς αποφάσεις προκειμένου να σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή;
Σχετικά με τις διακοπές μου, βλέπω ότι πιστεύεις κάθε blog που διαβάζεις. Για το καλό σου, μην είσαι τόσο αφελής.
Αλλά αν είχα γιοτ και βίλες, σπίτια σε νησιά και τόσα άλλα, δεν θα χρειαζόταν να πάω σε κανονικά ξενοδοχεία.
Και ένα τελευταίο σημείο, επειδή αναφέρθηκες στην οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια, αδερφούς, αδερφές, θείους, θείες ή ακόμα και παιδιά. Δεν είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις σου. Μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος για αυτά που λες και κάνεις.
Είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου. Εντελώς υπεύθυνος. Και όπως είπα ό,τι έκανα το έκανα με πόνο και με αίσθημα πατριωτισμού απέναντι στην πατρίδα μου στην Ελλάδα.
Κανείς από τους συγγενείς μου δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις μου.

Η τελευταία(;) ανταπάντηση του Χ. Τσόπανου

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας πω αγαπητό, δεν είστε.
Πάλι πάτε να ξεφύγετε. Φαίνεται πως έχετε ξεχάσει τα όσα αποκάλυψε ο αγαπητός φίλος Στρος Καν για το ότι είχατε σκοπό να βάλετε την Ελλάδα στο μηχανισμό του ΔΝΤ πριν τις εκλογές. Ξεχνάτε τα όσα είπε ο Ρουμελιώτης για όλα αυτά. Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω... http://www.newsnow.gr/article....io.html
Δεν σκεφτόσασταν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδας, όταν χαρακτηρίζατε την Ελλάδα Τιτανικό ή όταν λέγατε ότι κυβερνάτε μία διεφθαρμένη χώρα.
Όπως φαίνεται, ακόμα πιστεύετε ότι είχατε δίκιο για αυτά. Δεν θα σας κρίνω εγώ αλλά η ιστορία και μάλιστα με μαύρα γράμματα. Ο Εφιάλτης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης στην ελληνική ιστορία, εσείς είστε μεγαλύτερος από αυτόν.
Μου είπατε ότι έχω πικραθεί. Ναι είμαι, θυμωμένος και αναστατωμένος με την κατάσταση στην χώρα μου. Φαίνεται πως αυτό ποτέ δεν σας ένοιαζε. Το μόνο που θέλατε ήταν να κάνετε ποδήλατο και ιστιοπλοΐα, τίποτα άλλο.
Αν βρω και σας στείλω ό,τι έχει γραφτεί αυτά τα δύο χρόνια που κυβερνούσατε την χώρα, ίσως στενοχωρηθείτε για ό,τι έχετε κάνει. Η ερώτησή μου είναι αφού ξέρατε ότι δεν μπορούσατε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας, γιατί δεχθήκατε να αναλάβετε απλώς και μόνο για να καταστρέψετε την χώρα και μετά να φύγετε;
Λυπάμαι που αναφέρθηκα στην οικογένειά σας σε αυτό το επιχείρημα, αλλά η Ελλάδα είναι η οικογένειά μου. Άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα εξαιτίας των πράξεων σας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό που κάνατε στην χώρα. Βλέπω ανθρώπους να κλαίνε επειδή δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, μαγαζιά να κλείνουν, άνθρωποι να κοιμούνται στους δρόμους.
Δεν μπορώ να δεχθώ τις δικαιολογίες σας, δεν βασίζονται στην αλήθεια, όπως και οι προεκλογικές υποσχέσεις σας. Ελπίζω όπως είπα σε τιμωρία από οποιονδήποτε που θα έχει την εξουσία να το κάνει. Τότε θα ξέρω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Όχι πριν από αυτό.

Η τελευταία απάντηση του Γ. Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: "Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Αλλά πάλι για το καλό σας μην πιστεύετε τις θεωρίες συνωμοσίας. Κάντε μία απλή ερώτηση στον εαυτό σας: ποιος είναι πίσω από αυτές τις θεωρίες; Ποιους υπηρετούν; Γιατί οποιοσδήποτε πρωθυπουργός της Ελλάδας εκλεγμένος από την πλειοψηφία του λαού θέλει να συνωμοτεί εναντίον της χώρας του; Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν να κάνουν με τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας ή απλώς τα καλύπτουν; Δεν θα ήταν εύκολο αν αυτό όλο ήταν μία συνωμοσία; Τότε όλοι εμείς θα έπρεπε να εξουδετερώσουμε τους συνωμότες και όλα θα ήταν καλά. Ποιοι είναι οι συνωμότες στην Ισπανία, Ιταλία Πορτογαλία, και Ιρλανδία;
Καλύπτουν αυτές οι θεωρίες κάποιες φορές εγκληματικές και αντιπατριωτικές ενέργειες ορισμένων συμφερόντων; Συμφέροντα που έχουν μάθει να εξαγοράζουν πολιτικούς, δικαστές, να ελέγχουν μέσα ενημέρωσης και τράπεζες. Αυτοί σίγουρα δεν με ήθελαν στην κυβέρνηση. Δεν τους έκανα την χάρη. Πολέμησα την διαφθορά. Έκανα όλες τις ενέργειες ώστε η κυβέρνηση να πολεμήσει την διαφθορά μέσω του Διαδικτύου.
Και ναι, αυτά τα συμφέροντα συχνά χρησιμοποιούσαν την διαφθορά για να ελέγχουν δημοκρατικούς θεσμούς ή να επηρεάζουν αξιωματούχους δημοκρατικά εκλεγμένους σε τέτοιους θεσμούς.
Μπορείς να αναρωτηθείς, ποιος ελέγχει τα μίντια; Είναι τα μπλογκς που διαβάζεις πραγματικά ανεξάρτητα; Είσαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζονται ή δεν εξαγοράζονται; Απλώς δες τις διαφημίσεις στα μπλογκς.
Αυτό που σου ζητάω είναι -άσχετα από το αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου, αν οι αποφάσεις μου είναι επώδυνες για σένα, που ίσως πράγματι είναι- να μην αποδέχεσαι ό,τι ακούς. Να είσαι πιο κριτικός στην προσέγγιση σου. Για το καλό το δικό σου και της χώρας σου" (εδώ ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα ΔΕΝ είναι η χώρα του)

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Αναφέρει ότι όλα είναι ψέματα και δεν υπάρχουν συνωμοσίες, αλλά όλα αυτά είναι συνωμοσίες εις βάρος του από διάφορα συμφέροντα!!!!!!!!!!

Όποιος θέλει ας στείλει τις ευχές του στον προδότη στην πιο κάτω διεύθυνση:

george_papandreou@hks.harvard.edu


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 10:59 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ;;;
Του υπανθωπιδιου ;;;
tongue tongue tongue


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΣΕΠ-2012, 11:05 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ή όντως είναι βλαξ. ή μας δουλεύει όλους. Αλλά και το Harvard να δουλεύει;;;; Πολύ πάει! Μάλλον την σύνταξη του προδότη του δίνουν μεσω του πανεπιστημίου τα αφεντικά του! tongue tongue tongue tongue tongue

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:12 AM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
αν δεν είναι βλαξ και είναι προδότης να πονέσει για αυτούς που αγαπάει οπως οι συγκενείς αυτών που αυτοκτόνησαν οπως οι γονείς που δεν εχουν να ταίσουν τα παιδιά τους !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:19 AM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
O "ανθρωπος" μαλλον ζομποιδες ειναι !!!
'Η πολυ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ και μας κοροιδευει ακομα και τωρα με την προσμονη της "δίκης" του !!


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:19 AM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
να πονέσει για αυτούς που αγαπάει

Αυτό του ευχήθηκε και ο τύπος, ο Τσόπανος!!!!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 15-ΣΕΠ-2012, 0:21 AM
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » Ο διάλογος του Χ. Τσόπανου με τον Γ. Παπανδρέου...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: