Σάββατο, 18-ΜΑ-2024, 5:44 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Εξωγήινες επαφές με ανθρώπους (Ντοκιμαντέρ)
Εξωγήινες επαφές με ανθρώπους (Ντοκιμαντέρ)
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 2:26 AM | Message # 16
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Καταστράφηκαν γιατί υποδούλωσαν την τότε ανθρωπότητα και τους νίκησαν οι Αθηναίοι! Αυτή είναι η πρώτη καταγεγραμμένη απελευθέρωση της ανθρωπότητας και είναι έργο των Ελλήνων! Και δεν πιστεύω ότι την έκαναν για άλλους πλανήτες. Εδώ γύρω είναι (αν όχι στη Γη), και μάλιστα κατά κάποιο τρόπο φυλακισμένοι από τους νικητές τους! Δεν τους επιτρέπετε να φύγουν από το Ηλιακό μας σύστημα!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 2:34 AM | Message # 17
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού και της αρχαίας Θήρας ταυτίζεται με τη χαμένη Ατλαντίδα.

Οι πρώτες γραπτές αναφορές για την Ατλαντίδα πηγάζουν από τον Αθηναίο φιλόσοφο Πλάτωνα (427-347 π.Χ.) ο οποίος μας αφηγείται ότι οι Ατλαντες ήταν ένας λαός με υπερφυσικές ικανότητες και θεϊκή καταγωγή, που ζούσαν ειρηνικά σε ένα εύφορο νησί πέρα από τις Πύλες των Ηρακλειδών. Στην αρχαιότητα, οι Ηράκλειες Πύλες ήταν τα στενά του Γιβραλτάρ, άρα πιθανότατα βρισκόταν κάπου ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αμερική. Όπως θα δούμε όμως παρακάτω, νεότερα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τις αρχικές θεωρίες.

Όλα αυτά τα διδάχθηκε από τον Αιγύπτιο ιερέα Σάις, σε ένα ταξίδι στη μακρινή Αίγυπτο και τα αφηγήθηκε στους μαθητές του Κριτία και Τιμαίο, στο έργο «Ατλαντικός Λόγος». Ανάμεσα στα σπουδαία και θαυμαστά που άκουσε, ήταν ότι οι Ατλαντες σταδιακά άρχισαν να χάνουν τη θεϊκή τους δύναμη. Όταν κυριεύτηκαν από ανθρώπινες αδυναμίες αποφάσισαν να στραφούν ενάντια σε άλλους εύπορους λαούς με σκοπό την υποταγή. Γι΄ αυτό ταξίδεψαν προς τη Μεσόγειο, ώσπου συναντήθηκαν με τους παντοδύναμους και γενναίους Αθηναίους, από τους οποίους ηττήθηκαν για πρώτη φορά. Μετά από εξαντλητικές όμως μάχες, οι Αθηναίοι τελικά λύγισαν. Οι θεοί τότε εξοργίστηκαν με τους Ατλαντες, κι αποφάσισαν να τους τιμωρήσουν με παντοτινό αφανισμό. Τόσο μεγάλη ήταν η οργή, που τους κατάστρεψαν μέσα σε μία μόνο νύχτα, αφήνοντας πίσω μόνο μάζες από λάσπη και πυκνούς καπνούς.

Τι κοινό έχει η Σαντορίνη με τη χαμένη Ατλαντίδα; Η αρχαία Θήρα ήταν ένας τέλειος επίγειος παράδεισος, που καταστράφηκε περίπου το 1.500 π.Χ., μαζί με ένα πλήθος από γειτονικά παράλια, συμπαρασύροντας λαμπρά δείγματα πολιτισμού του Αιγαίου. Η περιγραφή της ταιριάζει απόλυτα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα για τη μυθική χώρα των Ατλάντων που καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της.

Στην επιστολή προς Κριτία εξηγείται το πώς δημιουργήθηκε η Ατλαντίδα και γιατί είχε σχήμα κυκλικό σαν δαχτυλίδι, με θάλασσα κι ένα μικρό νησάκι στη μέση (έτσι ακριβώς όπως ήταν η αρχαία Θήρα, λίγο πριν από τη μεγάλη έκρηξη). «Όταν οι θεοί μοιράστηκαν τη γη, ο Ποσειδώνας έλαβε την Ατλαντίδα και την παρέδωσε στους γιους του τους ημίθεους για να την καλλιεργήσουν. Ένας από αυτούς παντρεύτηκε την Λευκίππη και έκαναν την Κλειτώ, που την ερωτεύτηκε ο Ποσειδώνας και θέλησε να την κάνει για πάντα δικιά του. Τότε διάλεξε ένα μέρος και το προστάτεψε με κυκλικές ζώνες από εύφορη γη και θάλασσα ώστε να της εξασφαλίσει παραδεισένια ζωή (σαν να βλέπουμε στο χάρτη την Κρήτη μαζί με την αρχαία Καλλίστη)».

Αναφέρει μεν τους παντοδύναμους Αθηναίους όχι όμως ότι αυτοί τους νίκησαν.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:37 AM | Message # 18
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Δεν τα εχω τα βιντεο ! εχω προβλημα με το δικτυο , αλλα ισως να υπηρξε μια δια-μαχη αναλογη με αυτην που λεγαμε για τη Μεδουσα !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 7:19 PM | Message # 19
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (aposperittis)
Η περιγραφή της ταιριάζει απόλυτα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα για τη μυθική χώρα των Ατλάντων που καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της.

η Σαντορίνη δεν είναι στα στενα του γιβραλταρ ,η γραπτη μαρτυρία του πλάτωνα είναι κατηγορηματική, οι Ατλαντες νικήθηκαν και καταστράφηκαν απο τους Αθηναίους με την βοήθεια των θεών ,οπως γινόταν σε πολλές μαχες των Αθηναίων

Added (2011-12-05, 6:50 PM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
Αναφέρει μεν τους παντοδύναμους Αθηναίους όχι όμως ότι αυτοί τους νίκησαν.

ξαναδιάβασε τον κριτια στο τέλος

Added (2011-12-05, 7:11 PM)
---------------------------------------------
Ἐν δὲ δὴ τῇ Ἀτλαντίδι νήσῳ μεγάλη συνέστη καὶ θαυμαστὴ δύναμις βασιλέων, κρατοῦσα μὲν ἁπάσης τῆς νήσου, πολλῶν δὲ ἄλλων νήσων καὶ μερῶν τῆς ἠπείρου. Αὕτη δὴ πᾶσα συναθροισθεῖσα εἰς ἕν ἡ δύναμις τὸν τε παρ' ὑμῖν καὶ τὸν παρ' ἡμῖν καὶ τὸν ἐντὸς τοῦ στόματος πάντα τόπον μιᾷ ποτὲ ἐπεχείρησεν ὁρμῇ δουλοῦσθαι. Τότε οὖν ὑμῶν, ὦ Σόλων, τῆς πόλεως ἡ δύναμις εἰς ἅπαντας ἀνθρώπους διαφανής ἀρετῇ τὲ καὶ ῥώμῃ ἐγένετο· πάντων γὰρ προέστη εὐψυχία καὶ τέχναις ὅσαι κατὰ πόλεμον ἐπὶ τοὺς ἐσχάτους ἀφικομένη κινδύνους, καὶ κρατήσασα μὲν τῶν ἐπιόντων τρόπαιον ἔστησε, τοὺς δὲ μήπω δεδουλωμένους διεκώλυσε δουλωθῆναι, τοὺς δ’ ἄλλους ἀφθόνως ἅπαντας ἠλευθέρωσεν. Ὑστέρῳ δὲ χρόνῳ σεισμῶν ἐξαισίων καὶ κατακλυσμῶν γενομένων, ἡ Ἀτλαντίς νῆσος κατὰ τῆς θαλάττης δῦσα ἠφανίσθη· διὸ καὶ νῦν ἄπορον καὶ ἀδιερεύνητον γέγονεν τοὐκεῖ πέλαγος.

Added (2011-12-05, 7:19 PM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
. Μετά από εξαντλητικές όμως μάχες, οι Αθηναίοι τελικά λύγισαν. Οι θεοί τότε εξοργίστηκαν με τους Ατλαντες, κι αποφάσισαν να τους τιμωρήσουν με παντοτινό αφανισμό. Τ

Οι αθηναίοι δεν ηττήθηκαν απο τους Ατλαντες ,αυτό που αναφέρεται απο τα αρχαία κείμενα είναι οτι ο στρατος των Αθηναίων, που μετα την νίκη τους είχαν παραμείνει στην Ατλαντιδα προφανως για να καταστείλουν τυχον παρατράγουδα ,κατα την καταστροφή της Ατλαντιδας χάθηκε μαζί της .Αυτο που πιστεύω εγω είναι οτι οι Αθηναίοι προκειμένου να βάλουν τέλος στο θέμα Ατλαντιδα θυσίασαν ακόμα και τον στρατό τους.


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 8:28 PM | Message # 20
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
Αυτο που πιστεύω εγω είναι οτι οι Αθηναίοι προκειμένου να βάλουν τέλος στο θέμα Ατλαντιδα θυσίασαν ακόμα και τον στρατό τους.

Ή οι Άτλαντες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα ηθελημένα (αποθανέτω μετά των αλλοφύλων) ή κατά λάθος χειριζόμενοι μυστικά όπλα που δεν είχαν πέσει στα χέρια των Αθηναίων!

Επανέρχομαι με περισσότερα και αναλυτικότερα σχόλια!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 8:47 PM | Message # 21
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
ή κατά λάθος χειριζόμενοι μυστικά όπλα που δεν είχαν πέσει στα χέρια των Αθηναίων!

Αυτό λέω και εγώ. Εκεί έχω μείνει.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 9:54 PM | Message # 22
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ο Πλάτωνας αναφέρεται στην Ατλαντίδα στον Τίμαιο και στον Κριτία. Αυτές είναι και οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αναφορές στην Ατλαντίδα! Στον Τίμαιο αναφέρει την ακριβή θέση της και την καταστροφή της και στον Κριτία περιγράφει τη φυσική και πολιτική δομή της και τελειώνει ως εξής:

Ο Δίας λοιπόν, ο Θεός των Θεών, που κυβερνάει σύμφωνα με τους νόμους, επειδή μπορεί να βλέπει τέτοια πράγματα, παρατηρώντας ότι αυτός ο χρηστός λαός τραβούσε για την καταστροφή, αποφάσισε να τον τιμωρήσει, για να γίνουν νουνεχείς αφού συνετιστούν. Κάλεσε λοιπόν σε συμβούλιο όλους τους θεούς στην τιμιότατη κατοικία τους, που βρίσκεται στη μέση του κόσμου και βλέπει καλά τα πάντα, όσα έχουν πραγματοποιηθεί, κι αφού τους συγκέντρωσε είπε:

Εδώ τελειώνει ο Κριτίας του Πλάτωνα χωρίς να μάθουμε τί είπε ο Δίας και ποια ήταν η τιμωρία των Ατλάντων, γιατί ο Πλάτωνας σταμάτησε την συγγραφή του για να γράψει τους Νόμους! Αποκλείεται σαν τιμωρία τους η καταστροφή τους γιατί όπως βλέπουμε ο Δίας «αποφάσισε να τον τιμωρήσει, για να γίνουν νουνεχείς αφού συνετιστούν», και όχι να τους αφανίσει!

Άρα η καταστροφή της Ατλαντίδος προήλθε από άλλο λόγο, που θα αναφέρω στο σχετικό απόσπασμα από τον Τίμαιο που είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ όπως είπα καταγραφή περί της ύπαρξης και καταστροφής της Ατλαντίδος!

Απόσπασμα από τον Τίμαιο με σχετικά σχόλια. Ομιλεί ο Τίμαιος και περιγράφει τί λέει ο Αιγύπτιος Ιερέας με τον Σόλωνα:

«Όσα έχουν γίνει μεγάλα ή όμορφα ή με κάποιο τρόπο στην πολύ αξιοθαύμαστη δική σας ή στη δική μας χώρα ή και οπουδήποτε αλλού, που εξ ακοής τα γνωρίζουμε, όλα αυτά είναι καταχωρημένα και διατηρημένα στους ναούς μας από τα παλιά χρόνια. (Σημ.: Δεν είναι κουβέντες από το μυαλό του Ιερέα αλλά καταγεγραμμένα γεγονότα) Στη χώρα σας όμως, αλλά και σε αρκετές άλλες, έρχεται κάθε τόσο το ρεύμα του ουρανού σαν φοβερή αρρώστια και καταστρέφει όλα όσα έχουν αναπτυχθεί με τα γράμματα και όλα όσα χρειάζονται οι πόλεις, αφήνοντας ζωντανούς μόνο τους αγράμματους και τους ακαλλιέργητους από σας, ώστε γίνεστε σαν νέοι από την αρχή, χωρίς να γνωρίζετε τίποτα από εκείνα που έγιναν τον παλιό καιρό τόσο στη δική μας χώρα όσο και στη δική σας. (Σημ.: Εδώ ομιλεί για κοσμικές καταστροφές “ουρανοκατέβατες” που επιζούν μάλλον όσοι ζουν στην ύπαιθρο ή στα βουνά, αγράμματοι γεωργοί και βοσκοί πιθανόν)

Αυτά λοιπόν που ανέφερες μόλις τώρα, Σόλωνα, για τις παραδόσεις σας σχετικά με τις γενεαλογίες έχουν πολύ μικρή διαφορά από τα παιδικά παραμύθια. Εσείς θυμάστε μόνο έναν κατακλυσμό, αν και προηγουμένως έγιναν πολλοί. Δεν ξέρετε, επίσης, ότι στη δική σας χώρα γεννήθηκε το πιο όμορφο κι ευγενικό ανθρώπινο γένος, από το οποίο κατάγεσαι κι εσύ και όλοι οι συμπολίτες σου, επειδή βέβαια διασώθηκε λίγο σπέρμα. (Σημ.: Λόγω DNA καταγόμαστε από αυτό το γένος που πιο κάτω μας λέει τί γένος ήταν) Αυτό όμως το αγνοείτε, γιατί επί πολλές γενιές οι επιζήσαντες πέθαναν χωρίς να γνωρίζουν να γράφουν. Κάποτε, Σόλωνα, πριν γίνει ο μεγάλος κατακλυσμός, αυτή που σήμερα είναι η πολιτεία των Αθηναίων ήταν πολύ γενναία στον πόλεμο και εξαιρετικά ευνομούμενη από κάθε άποψη. Λέγεται μάλιστα ότι εκεί έγιναν τα πιο σημαντικά έργα και τα καλύτερα πολιτεύματα απ' όσα τώρα έχουμε ακούσει πως υπήρξαν στον κόσμο».

Όταν τα άκουσε αυτά ο Σόλωνας, απόρησε, όπως μου είπε, και γεμάτος ενδιαφέρον ζήτησε από τους ιερείς να του διηγηθούν με όλες τις λεπτομέρειες τα γεγονότα σχετικά με τους αρχαίους συμπολίτες του. Ο ιερέας λοιπόν του είπε:

«Δεν θα σου το αρνηθώ, Σόλωνα. Θα σου τα πω όλα, τόσο για χάρη σου όσο και για χάρη της πολιτείας σου, αλλά κυρίως για χάρη της θεάς που προστάτευσε, ανέθρεψε κι εκπαίδευσε και τον δικό σας και μετά τον δικό μας τόπο, αρχίζοντας από σας χίλια χρόνια πιο πριν, όταν πήρε το σπέρμα για χάρη σας από τη Γη και τον Ήφαιστο. Η διάρκεια του πολιτισμού μας, όπως λένε τα ιερά μας βιβλία, είναι οκτώ χιλιάδες χρόνια. Θα σου μιλήσω λοιπόν με συντομία για τους νόμους και τα υπέροχα έργα των συμπολιτών σου, που έζησαν πριν από εννέα χιλιάδες χρόνια. Αργότερα, όταν θα βρούμε περισσότερο χρόνο, θα τα συζητήσουμε με λεπτομέρειες, έχοντας στα χέρια μας και τα γραμμένα. (Σημ.: Ομιλούμε για τους προγόνους μας που έζησαν το 9.500 με 10.000 π.Χ. και ανατράφηκαν από τη Θεά Αθηνά! Και όλα αυτά θα τα συζητήσουν αναλυτικότερα όταν θα έχουν στα χέρια τους τις γραφές!)

Για να πάρεις μια ιδέα των νόμων τους, πρέπει να τους συγκρίνεις με τους νόμους που έχουμε εδώ, γιατί έτσι θα δεις ότι στη χώρα μας έχουμε πολλά παραδείγματα απ' όσα ίσχυαν τότε εκεί. Θα δεις, πρώτα-πρώτα, πως η τάξη των ιερέων είναι εντελώς χωριστή από τις υπόλοιπες. Το ίδιο συμβαίνει και με την τάξη των τεχνιτών, που εργάζεται απομονωμένη και δεν έχει σχέση με τις άλλες τάξεις. Ακολουθούν οι τάξεις των βοσκών, των κυνηγών και των γεωργών, που καθεμιά είναι τελείως ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες. Ακόμα, η τάξη των πολεμιστών εδώ είναι χωριστή από τις άλλες, όπως θα έχεις ακούσει, αφού ο νόμος τής επιτρέπει ν' ασχολείται μόνο με την πολεμική εκπαίδευση και με τίποτα άλλο. Θα πρόσεξες ίσως ακόμα ότι οι πολεμιστές είναι οπλισμένοι με ασπίδες και κοντάρια, τα οποία χρησιμοποιήσαμε πρώτοι εμείς οι Ασιάτες, σύμφωνα με τις οδηγίες της θεάς που πριν απ' όλους δίδαξε εσάς σ' εκείνους τους τόπους.

Σχετικά τώρα με την πνευματική καλλιέργεια, θα παρατήρησες χωρίς αμφιβολία ότι ο νόμος έχει δείξει εδώ από την αρχή μεγάλη φροντίδα για την τακτοποίηση όλων των επιστημών που ασχολούνται με την κοσμική τάξη, μέχρι τη μαντική και την ιατρική, που έχει αντικείμενο την υγεία, αποκαλύπτοντας τις θείες αυτές επιστήμες στους ανθρώπους και συστηματοποιώντας όλες τις γνώσεις που προέρχονται από αυτές. Η θεά λοιπόν ίδρυσε πρώτα τη δική σας πολιτεία και της χάρισε αυτό το οργανωμένο και τακτικό σύστημα, διαλέγοντας τον τόπο όπου έχετε γεννηθεί, αφού πρόσεξε ότι το καλό κλίμα των εποχών που επικρατεί εκεί θα δημιουργούσε ανθρώπους με εξαιρετική σωφροσύνη. Ως φιλοπόλεμη αλλά και φιλόσοφος, η θεά διάλεξε και κατοίκησε πρώτο τον τόπο που είχε πολλές πιθανότητες να βγάλει ανθρώπους οι οποίοι θα της έμοιαζαν. Ζήσατε λοιπόν σύμφωνα με τους νόμους αυτούς και με ακόμα περισσότερη ευνομία, ξεπερνώντας σε αρετή όλους τους άλλους, μια και είσαστε γέννημα και θρέμμα των θεών. (Σημ.: Τα σχόλια εδώ περιττεύουν!)

Πολλά είναι, στ' αλήθεια, τα κατορθώματα της πολιτείας σας, καταγραμμένα εδώ, τα οποία θαυμάζονται, ένα όμως υπερέχει απ' όλα τ' άλλα σε μεγαλείο και αρετή. Τα βιβλία μας γράφουν πόσο ισχυρή δύναμη κάποτε η πολιτεία σας κατέστρεψε, που ξεκινώντας με αλαζονεία από κάποιο μακρινό σημείο του Ατλαντικού ωκεανού (αυτή η ισχυρή δύναμη), ξεχύθηκε εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης και της Ασίας. Πραγματικά, τότε μπορούσε κάποιος να διασχίσει εκείνη τη θάλασσα, γιατί στην είσοδο της, που εσείς ονομάζετε Ηράκλειες στήλες, υπήρχε νησί το οποίο ήταν μεγαλύτερο από τη Λιβύη και την Ασία μαζί. Απ' αυτό το νησί μπορούσε κανείς εκείνη την εποχή να περάσει στ' άλλα νησιά και στη συνέχεια στην απέναντι ήπειρο, η οποία βρισκόταν γύρω από εκείνο τον αληθινό ωκεανό. Το μέρος που βρίσκεται μέσα από τον πορθμό, για τον οποίο μιλάμε, μοιάζει σαν λιμάνι με στενή είσοδο, ενώ πέρα από το στόμιο, βρίσκεται ένας αληθινός ωκεανός, και η ξηρά που τον περιβάλλει είναι πραγματική ήπειρος. (Σημ.: Αυτή είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περιγραφή της τοποθεσίας της Ατλαντίδος. Η περιγραφή είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Βρισκόταν στον Ατλαντικό Ωκεανό μπροστά από το Γιβραλτάρ και πίσω της υπήρχε μεγάλη Ήπειρος, η σημερινή Αμερική που… ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά την γνώριζαν 2000 χρόνια νωρίτερα οι πρόγονοί μας!!!)

Σ' αυτό λοιπόν το νησί, την Ατλαντίδα, υπήρχε μεγάλη οργάνωση βασιλιάδων με τεράστια και θαυμαστή δύναμη, που εξουσίαζε όλο εκείνο το μέρος, πολλά άλλα νησιά και τμήματα της ηπείρου. Ακόμα, οι βασιλιάδες εξουσίαζαν αρκετές χώρες μέσα από τον πορθμό, όπως τη Λιβύη μέχρι την Αίγυπτο, και την Ευρώπη μέχρι την Τυρρηνία. Όλοι αυτοί, αφού ενώθηκαν σε μια τεράστια δύναμη, προσπάθησαν κάποτε να υποδουλώσουν τη χώρα σας, τη χώρα μας και όλους τους τόπους που βρίσκονται στο εσωτερικό του πορθμού. Και τότε ακριβώς, Σόλωνα, η δύναμη της πολιτείας σας αποδείχτηκε μοναδική ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους και για την ανδρεία και για την αρετή της. Αφού όλους υπερέβαλε σε θάρρος και πολεμικές τέχνες είτε έχοντας την αρχηγία των Ελλήνων είτε αναγκαστικά εντελώς μόνη, όταν την εγκατέλειψαν οι άλλοι, και, αφού έφτασε σε σοβαρότατους κινδύνους, νίκησε τους εισβολείς, έστησε τρόπαια, κατάφερε να μην υποδουλωθούν, όσοι δεν ήταν ακόμα δούλοι, και πέτυχε ν' απελευθερώσει όλους εμάς τους άλλους που κατοικούμε μέσα από τις Ηράκλειες στήλες χωρίς ν' απαιτήσει το παραμικρό. (Σημ.: Ξεκάθαρα αναφέρεται ότι οι Αθηναίοι ΝΙΚΗΣΑΝ τους Άτλαντες) Ύστερα όμως από αρκετό καιρό έγιναν μεγάλοι σεισμοί και πλημμύρες και, μέσα σ' ένα φοβερό μερόνυχτο, η γη κατάπιε ολόκληρο τον στρατό σας ενώ η Ατλαντίδα βούλιαξε στη θάλασσα. (Σημ.: Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρώτα η γη κατάπιε τον στρατό των Αθηναίων και μετά βυθίστηκε η Ατλαντίδα. Επειδή δεν αναφέρεται καταστροφή της Ελλάδας ούτε άλλων Ελλήνων αλλά μόνο των στρατιωτών, συμπεραίνουμε ότι ο στρατός των Αθηναίων βρίσκονταν στην Ατλαντίδα ως νικητής και πιθανόν με τη χρήση κάποιου μυστικού όπλου που βρισκόταν ακόμα στην κατοχή των κατοίκων της Ατλαντίδος, προκάλεσαν τον θάνατο των Αθηναίων στρατιωτών με άνοιγμα της γής που τους κατάπιε και προφανώς αυτό προκάλεσε αμέσως μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδος!) Αυτός είναι ο λόγος που η θάλασσα είναι αδιάβατη κι ανεξερεύνητη σ' εκείνο το σημείο, γιατί εμποδίζει η λάσπη από τον καταποντισμό του νησιού που βρίσκεται ελάχιστα μόλις κάτω από την επιφάνεια της».

Άκουσες λοιπόν, Σωκράτη, με συντομία όλα όσα μου είπε ο παλαιός Κριτίας, όπως τα είχε ακούσει κι εκείνος από τον Σόλωνα.

Αυτά και περιμένω σχόλια!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 9:59 PM
 
margaritaDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:11 PM | Message # 23
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
η γη κατάπιε ολόκληρο τον στρατό σας ενώ η Ατλαντίδα βούλιαξε στη θάλασσα. (Σημ.: Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρώτα η γη κατάπιε τον στρατό των Αθηναίων και μετά βυθίστηκε η Ατλαντίδα.

μπορεί να χρησιμοποίησαν οι ατλαντες οπλικά συστήματα ισχυρά για να εξοντώσουν τον αθηναικό στρατό ,αλλα μάλλον δεν μπόρεσαν να τα ελέγξουν και αυτοκαταστάφηκαν,αφου ο Δίας ήθελε μόνο να τους συνετίσει και οχι να τους αφανίσει

Added (2011-12-05, 11:02 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
μια και είσαστε γέννημα και θρέμμα των θεών. (Σημ.: Τα σχόλια εδώ περιττεύουν!)

εχει κανείς αμφιβολία???????

Added (2011-12-05, 11:05 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
Κάλεσε λοιπόν σε συμβούλιο όλους τους θεούς στην τιμιότατη κατοικία τους, που βρίσκεται στη μέση του κόσμου και βλέπει καλά τα πάντα, όσα έχουν πραγματοποιηθεί, κι αφού τους συγκέντρωσε είπε:

???????????????????????????ποιά είναι η μέση του κόσμου????

Added (2011-12-05, 11:09 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
νίκησε τους εισβολείς, έστησε τρόπαια, κατάφερε να μην υποδουλωθούν, όσοι δεν ήταν ακόμα δούλοι, και πέτυχε ν' απελευθερώσει όλους εμάς τους άλλους που κατοικούμε μέσα από τις Ηράκλειες στήλες χωρίς ν' απαιτήσει το παραμικρό.

Added (2011-12-05, 11:11 PM)
---------------------------------------------
αυτο είναι το επίπεδο των προγόνων μας ,χάρισαν την ελευθερία στους σκλαβωμένους γιατι ηταν υπέρμαχοι της ελευθερίαςτου ανθρώπου!!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:17 PM | Message # 24
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
ποιά είναι η μέση του κόσμου?

Μα φυσικά ο Όλυμπος, η πρώτη συμπαγής γη που αναδύθηκε από την χύδην μάζα της Γης!

Quote (margarita)
δεν μπόρεσαν να τα ελέγξουν

Ή δεν είχαν την εμπειρία για το τί θα συνέβαινε με την χρησιμοποίηση του οπλικού συστήματος σε ακραίες συνθήκες ισχύος, όπως καλή ώρα συμβαίνει με τα πειράματα του HAARP!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:21 PM | Message # 25
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
ην χύδην μάζα

τι σημαίνει αυτό???


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:26 PM | Message # 26
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Η μάζα που ήταν σαν λάβα, πριν αρχίσει να στερεοποιήται το εξωτερικό μέρος της Γης και γίνει ο κατοικήσιμος φλοιός που ξέρουμε. Η Γη δηλαδή ήταν μια πυρακτωμένη σφαίρα και η πρώτη στερεά γη ήταν ο Όλυμπος! Επιστημονικά τεκμηριωμένο!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:31 PM | Message # 27
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ευχαριστώ αθηναίε

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 05-ΔΕΚ-2011, 11:55 PM | Message # 28
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
έρχεται κάθε τόσο το ρεύμα του ουρανού σαν φοβερή αρρώστια και καταστρέφει όλα όσα έχουν αναπτυχθεί

Αυτο δεν σας εκανε εντυπωση ? Σαν ηλιακη καταιγιδα δεν "ακουγεται" ?
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 06-ΔΕΚ-2011, 0:28 AM | Message # 29
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Λίγο πιο πριν ο Πλάτωνας γράφει στον Τίμαιο:

Συνέβησαν και θα συμβούν πολλές και διάφορες καταστροφές στο ανθρώπινο γένος. Οι σημαντικότερες προήλθαν από φωτιές και πλημμύρες, ενώ οι μικρότερες από αμέτρητες άλλες αιτίες. Η παράδοση σας ότι κάποτε ο Φαέθων, ο γιος του Ήλιου, αφού έζεψε το άρμα του πατέρα του, επειδή δεν κατάφερε να το οδηγήσει στη διαδρομή του πατέρα του, κατέκαψε οτιδήποτε βρισκόταν πάνω στη γη και τελικά σκοτώθηκε από κεραυνό, αναφέρεται σαν απλός μύθος. Η πραγματικότητα όμως είναι η μεταβολή της κίνησης των ουράνιων σωμάτων γύρω από τη γη και η καταστροφή όλων όσων βρίσκονται στην επιφάνεια της από τεράστιες φωτιές ανάμεσα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Έχει και Φαέθωνα, έχει και άλλα ουράνια σώματα! Εδώ όμως αποκλείει τον Ήλιο και λέει για τα άλλα ουράνια σώματα! Μήπως και τεχνητά ουράνια σώματα;;;; Αχ ρε Ιουδαιοχριστιανοί τί κάνατε! tongue tongue


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τρίτη, 06-ΔΕΚ-2011, 0:28 AM
 
margaritaDate: Τρίτη, 06-ΔΕΚ-2011, 0:33 AM | Message # 30
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Αχ ρε Ιουδαιοχριστιανοί τί κάνατε!

τα κάψανε ολα!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Εξωγήινες επαφές με ανθρώπους (Ντοκιμαντέρ)
Search: