Σάββατο, 18-ΜΑ-2024, 9:32 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Συνταξιούχος συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας
Συνταξιούχος συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας
aposperittisDate: Παρασκευή, 20-ΙΟΥ-2012, 0:20 AM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Συνταξιούχος συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας υποστηρίζει ότι ο ίδιος ήταν πηγή παραπληροφόρησης και απομυθοποίησης των UFO - κάτω από διαταγές.

Κατά την τελευταία δεκαετία έχουν υπάρξει πολλοί αξιωματικοί του στρατού,κυβερνητικοί αξιωματούχοι,και αστροναύτες που έχουν υποβάλει όλα αυτά που ξέρουν για τις εμφανίσεις UFO, ιστορίες και συγκαλύψεις της κυβέρνησης για έρευνα πάνω σε αυτόν τον τομέα.Ο απόστρατος Γάλλος συνταγματάρχης Ντικ είναι ένας από τους τελευταίους που λέει στο κοινό την "πλήρη ιστορία του". Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε αυτά τα αξιόπιστα άτομα να βγαίνουν μπροστά,να λένε ότι τόσο καιρό μας έκρυβαν, και είναι απόλυτα κατανοητό ότι δεν θέλουν να πάνε στον τάφο τους με αυτές τις πληροφορίες.

Όταν κατανοήσουμε την σημασία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, μπορείτε να καταλάβετε γιατί αυτοί οι άνθρωποι ακολουθούν τις οδηγίες της κυβέρνησης τόσο στενά. Η σιωπή τους ήταν τυλιγμένη σε πατριωτισμό,και η εθνική ασφάλεια και το θέμα των UFO θεωρήθηκε πιθανό τεχνολογικό πλεονέκτημα των εχθρών του κράτους.

Το 2012 η κυβέρνηση έχει να κάνει περισσότερο με τα εκλογικά αποτελέσματα,τα χρήματα και την εξουσία. Η πίστη των πατριωτικών ατόμων που εξακολουθούν να υπάρχουν,αλλά και η ανάγκη για τη σιωπή σχετικά με τα UFO φαίνεται σχεδόν παράξενη. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει κρυμμένα UFO που χρησιμοποιεί τις γνώσεις τους (και αυτό είναι σημαντικό) σε ένα σάβανο του απορρήτου. Αλλά καθώς κάθε ένας από αυτούς τους γενναίους άνδρες και γυναίκες παρουσιάσει όλα αυτά που μας κρύβουν αυτό το πέπλο μυστηρίου πάει λίγο πιο μακριά.



Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Συνταξιούχος συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: