Πέμπτη, 02-ΜΑ-2024, 2:12 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Ξωτικά » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Mythical Creature II
Mythical Creature II
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 0:44 AM | Message # 31
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ο λαός δεν είναι ηλίθιος Βασανισμένος είναι!

Τουρκοκρατία, πόλεμοι, πόλεμοι, προδοσίες, 2 παγκόσμιοι πόλεμοι, μια μικρασιατική καταστροφή, εμφύλιος, χούντα, και όλα αυτά με πράκτορες και προδότες να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του λαού! Και μας φόρτωσαν με δάνεια, είτε γιατί μας ελευθέρωσαν και έπρεπε να μας δανείσουν, είτε για να εξοπλιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τον "φτιαχτό" εχθρό, είτε γιατί μας χρεοκόπησαν, είτε γιατί μας κατέστρεψαν με πολέμους ή με εμφύλιους ή με χούντες!

Και έρχεται η μεταπολίτευση και γέλασε λίγο το χειλάκι του λαού και χόρτασε επιτέλους την πείνα του. Και με την είσοδο στην ΕΟΚ (τότε) πίστεψε ότι δεν θα δυστυχήσουν τα παιδιά του. Και θέλησε να καλυτερεύσει την ζωή του. Με δουλειά! Και στη δεκαετία του 90 άρχισε να είναι άρχοντας!

Και ήρθαν οι προδότες και τον κατέστρεψαν δύο φορές, με το χρηματιστήριο και το Ευρό! Και μας φόρτωσαν με δάνεια για την ολυμπιάδα. Έξοδα για την προστασία των παγκόσμιων επιβητόρων και των ντοπαρισμένων αθλητών τους (C4I, πάτριοτ), απαίτηση για μόνιμες εγκαταστάσεις (όταν στην Ατλάντα και αλλού είχαν προσωρινές προκάτ)! Και βρήκαν τους δικούς μας αθλητές ντοπαρισμένους για να μας ταπεινώσουν! Και μετά σκάει η οικονομική καταστροφή των Αμερικανικών τραπεζών και η όλη ύφεση χτυπά και την Ευρώπη και φυσικά τα πιο φτωχά κράτη!

Πού βλέπετε ηλιθιότητα σ' όλα αυτά;;;;; Πότε μας άφησαν ήσυχους να δουλέψουμε και να προκόψουμε;;;; Έχουμε τεράστιο ορυκτό πλούτο, αλλά δεν μας αφήνουν με απειλές (Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί κλπ) να εκμεταλλευτούμε αυτό τον πλούτο. Γιατί μετά ποιόν θα δανείζουν;;;; Και μας έχουν φορτώσει και τεράστιο αριθμό μεταναστών! Έλεος!!!!!

Πού βλέπετε ηλιθιότητα σ' όλα αυτά;;; Εγώ βλέπω ένα βασανισμένο αλλά υπερήφανο λαό, ατίθασο λαό. Που πολέμησε νίκησε τους Ιταλούς και αντιστάθηκε στους Γερμανούς καθυστερώντας και ουσιαστικά συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ήτα τους. Ε... αυτό δεν το θέλουν νικητές και ηττημένοι του Β' παγκόσμιου πολέμου. Δεν θέλουν λαούς που αντιστέκονται! Τέτοιοι λαοί τους χαλάνε την πιάτσα. Και πρέπει να τους ταπεινώσουν και να τους εξαθλιώσουν. Για παραδειγματισμό!

Δεν δέχομαι ότι είμαστε ένας ηλίθιος λαός!

Γνωρίζω όμως ότι:

«ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 0:58 AM | Message # 32
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Δεν δέχομαι ότι είμαστε ένας ηλίθιος λαός!

Ενταξει , δεν νομιζω οτι το πιστευει κανενας αυτο!
Αλλα ειναι ωρες που συναντας τη στενοκεφαλια και την ανεγκεφαλεια κατα προσωπο και αγανακτεις !!


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
PossessedDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 8:21 AM | Message # 33
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Messages: 76
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Περί "ηλίθιότητας":

1) Συμφωνώ με Αποσπερίτη σε όλα!
2) Ο Αθηναίος ανάλυσε την λέξη "idiot". Το 40% των Ελλήνων που απέχουν και δεν ψηφίζουν (και θα φτάσει 50% στις επόμενες εκλογές), αρχαιοελληνικά και αγγλιστί είναι "ηλίθιοι"(idiots).
3) Από το 60% που περισσεύει, οι μισοί (47%) ψήφισαν έναν διανοητικά καθυστερημένο άχρηστο χαζοχαρούμενο που έπεισε την "έξυπνη" (δήθεν) μάζα με 2 λέξεις μόνο: "λεφτά υπάρχουν!".
Στο τσαντίρι ο Λαζόπουλος τους την είπε σε όλους: "Φταίμε εμείς όμως! Αφού βλέπεις οτι το παιδί δεν κάνει!!"
Ο Λαζόπουλος ήθελε να μας την πεί πολύ πιο χοντρά, αλλά το πέρασε σαν αστείο.
4) Το υπόλοιπο 35% του 60% ξαναψήφισε τον ίδιο άνθρωπο που 6 χρόνια δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και τα έξυνε στο PS3 και στον Μπαϊρακτάρη! Αν και αυτός είπε στο τέλος την αλήθεια, οτι "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν"!

Δλδ, 40% (αποχή) + 30% πασοκ (το μισό του 60%) + 15% νδ = το 85% του νεοελληνικού λαού είναι ηλίθιοι!
Βασικά είναι πανηγυρτζήδες, μόνο για γλέντια και πανηγύρια κάνουν και γι'αυτό ψηφίζουν πάντα αυτόν που λέει τα περισσότερα ψέμματα γιατί μέσα στο DNA τους δεν θέλουν να χαλάσουν την ζαχαρένια τους, δεν κατανοούν και δεν τους αρέσει η πραγματικότητα, δεν θέλουν να αλλάξουν την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία τους και το αραλίκι, αντιδρούν σε όλα με οπαδικό συναίσθημα και το πιο σημαντικό, τους λείπει η απλή λογική!
"Ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει" και σε μια Δημοκρατία υποτίθεται, ο λαός είναι αυτός που επιλέγει.
Και το αποτέλεσμα των επιλογών του, το βλέπουμε εδώ και 30 χρόνια και το ζούμε σήμερα(=χρεοκοπία).
Ηθική, συμπεριφορική, συνειδησιακή πρώτα, και πριν λίγα λεπτά, οικονομική χρεοκοπία...
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 11:10 AM | Message # 34
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Possessed)
Αν και αυτός είπε στο τέλος την αλήθεια, οτι "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν"!

Δηλαδη αυτο ειναι αληθεια ? Λεφτα δεν υπαρχουν ?
Το χρεος ειναι ΦΤΑΧΤΟ !! . -
Το ιδιο και το ελειμα.
Οταν ΟΛΑ τα αλλα κρατη μοιραζουν τις μεγαλες χρεωσεις σε 3 ή 5 η 10 και παραπανω χρονια και εσυ τα κοπανας σε ενα χρονο ΒΓΑΙΝΕΙ΅ΕΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ.

Αυτο ηθελα να το φερω σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ οτι δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητας ΑΛΛΑ θεμα ενημερωσης.
Επισης μη ξεχναμε οτι ειμαστε ενας γερασμενος λαος.Ακομα και με πληροφορηση οι ηλικιωμενοι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ευκολα μυαλλα ! Ειναι ηιθιοι επειδη δεν καταλαβαινουν τα κολπα των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ !!
Ελεος , εδω δεν τα καταλαβαινουμε εμεις που τα λεμε συνεχεια και απο την πολλη προπαγανδα μπερδευεσε και στιγμιαια αμφιβαλεις.
ΑΣ ΜΗΝ ειμαστε τοσο σκληροι κριτες !
Το φως εχει το καλο οτι φωτιζει αλλα εχει και το κακο οτι δημιουργει σκιες !
Μονο με φως (γνωση) απο ΠΑΝΤΟΥ , μπορεις να "δεις" ολη την εικονα.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
castaDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 2:04 PM | Message # 35
Μέλος φάντασμα
Group: Friends
Messages: 18
Awards: 0
Reputation: 4
Status: Offline
Καλησπερα σ' όλο το forum ξεφυγαμε που ξεφυγαμε από το θέμα και είναι φυσικό γιατι τετοια
εποχή ΑΛΛΑ μας καίνε ας βάλω και εγω μια μικρή πινελια :
Μας έχουν καταστήσει ήδη,όμηρους,δούλους,πολιτικώς και οικονομικώς,μα τώρα ξεκινάει η φάση της αποδόμησης της ιστορικής μας μνήμης,που αποτελεί και το τελικό χτύπημα σε έναν ανυπόταχτο λαό….
Τα εργαλεία απλά,δυο-τρεις “επιστημονικές” απόψεις,δεν έχει σημασία η τεκμηρίωση,φτάνει η κριτική άποψη του “επιστήμονα”,κι έτοιμη η προπαγάνδα……
Είναι βλέπεις ανυπόταχτος και δύσκολος λαός ο Ελληνικός…Δε βολεύει η ψυχοσύνθεση του Ελληνα…φοβίζει!!
Βλέπετε ο Ελληνας είναι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα μα και με πάμπολλα προτερήματα….Πάντα αποτελούσε το υπόδειγμα της ανθρωπότητος γιατί αυτός ήταν ο ρόλος του…..και οι προσκυνημένοι ζηλεύουν τη μεγαλοσύνη του…..Φοβούνται όμως, πως ο Ελληνας,πάντα τη δύσκολη στιγμή γίνεται ΕΝΑ με το παρελθόν του και γιγαντώνεται μέσα από αυτό…..
Μα το γονάτισμα δεν πάει στον Έλληνα .
Δε γονατίζουμε ούτε για τους Θεούς μας……
ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!
Λακεδαίμων Αππελαίος
 
PossessedDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 4:12 PM | Message # 36
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Messages: 76
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Χαρδαβέλας:
http://www.pyles.tv/Forums.aspx?forumid=22&threadid=21390

Φίλε Θνητέ, μπορείς με λίγο ψάξιμο να κατεβάσεις όλους του προϋπολογισμούς του Κράτους και θα δείς πώς εξελίχθηκε το χρέος και ποιοί φταίνε με τα ανάλογα κι αντίστοιχα ποσοστά-μερίδια ευθύνης.
Περιγραφικά,
η χούντα παρέδωσε 21% επί του ΑΕΠ χρέος το 1974, η νδ 29% επί του ΑΕΠ το 1981, ο Αντρέας με τα ΜΟΠ και τα πακέτα Ντελόρ δημιούργησε το Κράτος-Τέρας και εκσφενδόνισε το χρέος στο 89%!!!, ο γκαντέμης το πήγε στο 101% και ακούς τώρα αυτές τις μέρες οτι από εκείνη την εποχή, οι πολιτικοί ξέρανε και λέγανε οτι πλέον θα δανειζόμασαταν για μισθούς και συντάξεις!!!
Και γιατί θα δανειζόμασταν? Γιατί φτάσαμε στο σημείο να παράγουμε λιγότερα από όσα ξοδεύουμε και οι δαπάνες του τότε Δημοσίου που δημιουργήθηκε με μια πράσινη κάρτα μόνο ξεπερνούσαν ΌΛΟΝ τον τότε εθνικό πλούτο(=ΑΕΠ).
Όλοι φυσικά μετά για πολιτικό κόστος συνέχισαν την ίδια τακτική, διόριζαν αβέρτα και από το 101% του γκαντέμη, ήρθε ξανά ο Αντρέας και σκέφτηκε οτι αφού θα πεθάνει, κάτσε να με γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα και να με θεοποιήσει ο ελληνικός λαός, οπότε άρχισε να ξαναδίνει και ξαναεκσφενδόνισε το χρέος στο τότε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ του 126% επί του ΑΕΠ!!!
Ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κινέζος, μετά από 2-3 υποτιμήσεις και πολλά μαγειρέματα στα Greek Statistics, έριξε το χρέος στο 90% περίππου, ο χοντρός χωρίς να κάνει τίποτα, το διατηρούσε στο 91-92-93-94% κλπ ώσπου έφτασε η παγκόσμια κρίση και μέσα σε 1-1,5 χρόνο φανερώθηκε το σαθρό οικονομικό οικοδόμημα μας και παρέδωσε χρέος στον ΓΑΠ 116% (άλλοι λένε 126%) επί του ΑΕΠ.
Τώρα φυσικά είναι πάνω από 160% με την προοπτική να φτάσει το 200%!!!
Όλα τα στοιχεία αυτά μπορείς να τα βρείς από τους αναρτημένους προϋπολογισμόυς του Κράτους.

ΝΑΙ, πράγματι το χρέος είναι φτιαχτό γιατί απλά το χρηματο-οικονομικό σύστημα βασίζεται σε ένα απλό χαρτί χωρίς αντίκρυσμα, στο χρήμα δλδ και το χρήμα παράγει χρέος και το αντίστροφο.
Και τί να κάνουμε όμως? Να σου δίνω αυγά και να μου δινεις ρύζι?
Πρέπει να υπάρχει ένα κοινό μέσο συναλλαγής για όλους.
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αν μπορείτε!
Ή τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, ψηφίστε μια λαϊκή κυβέρνηση που θα θεωρήσει το χρέος απεχθές και θα κάνει στάση πληρωμών στους δανειστές!
Προσπαθήστε να μιμηθείτε την Αργεντινή που γεννιέται μέσα από την στάχτη της και αφού εμείς είμαστε ο καλύτερος λαός του κόσμου, γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, η δική μας περίπτωση θα είναι ευκολότερη από της Αργεντινής!!!

2 χρόνια μνημόνιο με σκληρά μέτρα και φόρους-χαράτσια, και μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) το "πρώτο ρουθούνι".
Ενώ στην Αγγλία που δεν έχουν τίποτα από αυτά που υπομένουμε εμείς, γίνεται κάθε μέρα της ταναπού το κάγκελο!
Εκατομύρια αγανακτισμένοι κάθε μέρα στους δρόμους τα σπάνε όλα.
Αλλά τί να μας πουν οι gay Άγγλοι ή οι φλωροΓάλλοι πχ???!
Όλοι αυτοί είναι φλώρια, μόνο εμείς είμαστε μάγκες, πραγματικοί επαναστάτες, η καλύτερη ράτσα στον κόσμο!!!
(μπεεεεεεεεεεε)

Added (2011-10-27, 4:12 PM)
---------------------------------------------
"Δεν φταίει το χρήμα, φταίει η ΑΠΛΗΣΤΙΑ του ανθρώπου"

 
margaritaDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 5:21 PM | Message # 37
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)

Πού βλέπετε ηλιθιότητα σ' όλα αυτά;;; Εγώ βλέπω ένα βασανισμένο αλλά υπερήφανο λαό, ατίθασο λαό. Που πολέμησε νίκησε τους Ιταλούς και αντιστάθηκε στους Γερμανούς καθυστερώντας και ουσιαστικά συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ήτα τους. Ε... αυτό δεν το θέλουν νικητές και ηττημένοι του Β' παγκόσμιου πολέμου. Δεν θέλουν λαούς που αντιστέκονται! Τέτοιοι λαοί τους χαλάνε την πιάτσα. Και πρέπει να τους ταπεινώσουν και να τους εξαθλιώσουν. Για παραδειγματισμό!

Δεν δέχομαι ότι είμαστε ένας ηλίθιος λαός!

Γνωρίζω όμως ότι:

«ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

Quote (Αθηναίος)

Πού βλέπετε ηλιθιότητα σ' όλα αυτά;;; Εγώ βλέπω ένα βασανισμένο αλλά υπερήφανο λαό, ατίθασο λαό. Που πολέμησε νίκησε τους Ιταλούς και αντιστάθηκε στους Γερμανούς καθυστερώντας και ουσιαστικά συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ήτα τους. Ε... αυτό δεν το θέλουν νικητές και ηττημένοι του Β' παγκόσμιου πολέμου. Δεν θέλουν λαούς που αντιστέκονται! Τέτοιοι λαοί τους χαλάνε την πιάτσα. Και πρέπει να τους ταπεινώσουν και να τους εξαθλιώσουν. Για παραδειγματισμό!

Δεν δέχομαι ότι είμαστε ένας ηλίθιος λαός!

Γνωρίζω όμως ότι:

«ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

Added (2011-10-27, 4:36 PM)
---------------------------------------------

Quote (casta)
Μα το γονάτισμα δεν πάει στον Έλληνα .
Δε γονατίζουμε ούτε για τους Θεούς μας……
ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!
Λακεδαίμων Αππελαίος

Added (2011-10-27, 4:44 PM)
---------------------------------------------
Τελικά πιστεύω οτι με όλα αυτά που μας κάνουν στο τέλος θα γνωρίσουν την αλλη οψη του ελληνα την οποία ΤΡΕΜΟΥΝ γι αυτό και προσπαθουν απελπισμένα να μας εξαφανίσουν!!!Αλλα έφτασε η ώρα τώρα που πιστεύουν οτι μας γονάτισαν ενω στην πραγματικότητα μας έκαναν πιο δυνατούς.Μπορεί να μην εχω προφητικές ικανότητες ακομη αλλά σας το λέω οτι ετασε η ωρα και θα το δείτε σε λίγο καιρό!!!

Added (2011-10-27, 4:51 PM)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)
Προσπαθήστε να μιμηθείτε την Αργεντινή που γεννιέται μέσα από την στάχτη της και αφού εμείς είμαστε ο καλύτερος λαός του κόσμου, γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, η δική μας περίπτωση θα είναι ευκολότερη από της Αργεντινής!!!

αμφιβαλεις οτι είμαστε ο καλύτερος λαος ,και γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων?
Γιατι αν αμφιβάλεις μπορεις διαβάζοντας την ιστορία μας απο τότε μέχρι τώρα να μου κάνεις μια συγκριση με οποιονδήποτε αλλον λαο ,για να δω σε τι είναι καλύτερος και τι εχει προσφέρει η τι εχει δημιουργήσει ?

Added (2011-10-27, 5:21 PM)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)

Δλδ, 40% (αποχή) + 30% πασοκ (το μισό του 60%) + 15% νδ = το 85% του νεοελληνικού λαού είναι ηλίθιοι!
Βασικά είναι πανηγυρτζήδες, μόνο για γλέντια και πανηγύρια κάνουν και γι'αυτό ψηφίζουν πάντα αυτόν που λέει τα περισσότερα ψέμματα γιατί μέσα στο DNA τους δεν θέλουν να χαλάσουν την ζαχαρένια τους,

μπορεί και εγω να μας λέω ηλιθιους αλλα το λέω με τρυφερότητα και κατανόηση ,σε εσένα φίλε μου διακρίνω κάτι αλλο οταν μας λές ηλίθιους οσο για το ελληνικό dna εχει μιλήσει πολλές φορες η ιστορία και θα ξαναμιλήσει θα το δεις και τότε μπορει να σου μετατραπεί ο τωρινός θυμός σε υπερηφάνια !!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
PossessedDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 6:52 PM | Message # 38
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Messages: 76
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
ΣΩΣΤΑ διακρίνεις Μαργαρίτα, πραγματικά στο λέω.
Απλά εγώ προσωπικά αποσκοπώ αλλού, όχι στον δικό μου θυμό, αλλά στον δικό σου γιατί με φρου-φρου και αρώματα, με χάδια και να ευλογούμε ο ένας τα γένια του άλλου, δεν κάνουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΠΡΕΠΕΙ να σε κάνω να θυμώσεις και να τσατιστείς για να αντιδράσεις και να μου αποδείξεις οτι επί 2000 χρόνια, δεν έμεινες μόνο στα λόγια και στην απλή ανάγνωση της φιλοσοφίας των αρχαίων συγγραμάτων οτι είσαι η καλύτερη στον κόσμο!
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. (ο 2ος ενικός δεν αφορά εσένα, αφορά όλους μας)
Και οι μαντικές ικανότητες, έχουν σχέση με ττην κατανόηση του ποιόντος του λαού μας.
Αν με την λογική την δική σου, είμαστε η καλύτερη φυλή στον κόσμο, τότε γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο και δεν δημιουργήσαμε μια "ιδανική" κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια?
Ο Χαρδαβέλας που ασπάζεστε και ο Λαζόπουλος, είπαν οτι φταίμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες!
Γιατί να σε ενοχλεί αυτό όταν αντικατοπτρίζει την στυγνή και άσχημη πραγματικότητα?
Απεναντίας, αυτή η άποψη θα πρέπει να σε κάνει να δείς τα πράγματα από άλλη όψη (και όχι με "θρησκοληψία" όπως καταλογούμε στους Χριστιανούς πχ), να αντιδράσεις και να πείς, "ε όχι ρε φούστη, δεν είμαστε έτσι, θα σου αποδείξω το αντίθετο"!
Και πώς θα το αποδείξεις? Από την επόμενη εβδομάδα με τις κινητικοποιήσεις σου για να δείξεις οτι δεν τρώς κουτόχορτο μέχρι τις επερχόμενες εκλογές όπου θα αποδείξεις οτι πραγματικά άλλαξες και δεν παραμένεις μαο-μαο του δικομματισμού.
Όταν τα κάνεις αυτά και ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ την υπάρχουσα κατάσταση, τότε θα παραδεχτώ οτι το ελληνικό DNA σου ΔΕΝ αλλοιώθηκε...
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 6:57 PM | Message # 39
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Possessed)
Ή τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, ψηφίστε μια λαϊκή κυβέρνηση που θα θεωρήσει το χρέος απεχθές και θα κάνει στάση πληρωμών στους δανειστές!


1. Τα κόμματα στην Ελλάδα είναι προσωποκεντρικά.
2. Τα πρόσωπα που ηγούνται των κομμάτων είναι : ΓΑΠ, Σαμαράς, Παπαρηγα, Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Αλαβάνος, Δημαράς, Μπακογιάννη, Κουβέλλης, κάτι πράσινοι,κάτι οικολόγοι, κάτι κηνηγοί κλπ.
3. Κόμματα εξουσίας είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Συνασπισμός. άντε και ΔΥΣΥ
4. Εκτός από τον Δημαρά, όλα τα άλλα κόμματα έχουν συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
5. Αν δεν έχεις συμμετάσχει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ΔΕΝ μπορείς να γίνεις προθυπουργός!
6. Μόνο ο Κωστάκης αποτέλεσε εξαίρεση αλλά κινδύνεψε με δολοφονία, υπέστη δολιοφθορά από το κόμμα του και αναγκάστηκε σε φυγή!
7. Για να δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός χρειάζονται χρήματα και αποδοχή του κινδύνου από τον ηγέτη αυτού του σχηματισμού ότι αύριο μπορεί να έχει την τύχη του Καποδίστρια!
8. Κίνηση για νέο πολιτικό σχήμα με ανθρώπους των γραμμάτων, Πανεπιστημιακού, Ακαδημαϊκούς, κλπ άφθαρτους δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα.
9. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ!
10. Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να εμφανιστεί από τους "γείτονες", είναι έμισθα όργανα των παγκόσμιων επιβητόρων και ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για "θερμά" επεισόδια.
11. Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι το HAARP ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει φωτιές, σεισμούς, τσουνάμια κλπ κατά παραγγελία!

Λαμβάνοντας υπ όψιν όλα τα παραπάνω, ποια επιλογή έχεις για να εκλέξεις ως μη ηλίθιος μιά κυβέρνηση διαφορετική από αυτές που έχουν εκλεγεί μέχρι τώρα;;; Δεν φθάνω στην μηδενιστική άποψη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, αλλά δεν πέφτω και στην παγίδα 'οτι είμαστε ηλίθιος λαός, τεμπέληδες, βολεμένοι και καλοπερασάκηδες! Τη μικρασιατική καταστροφή ο Λαός την δημιούργησε; Τους δύο παγκόσμιους πολέμους ο Λαός τους δημιούργησε; Τη Χούντα ο λαός την έφερε; Ή μήπως ο λαός ΔΕΝ αγωνίστηκε, ΔΕΝ πολέμησε για την πατρίδα του με βαρύτατες απώλειες για όλα τα παραπάνω;;;;

Quote (Possessed)
2 χρόνια μνημόνιο με σκληρά μέτρα και φόρους-χαράτσια, και μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) το "πρώτο ρουθούνι".
Ενώ στην Αγγλία που δεν έχουν τίποτα από αυτά που υπομένουμε εμείς, γίνεται κάθε μέρα της ταναπού το κάγκελο!
Εκατομύρια αγανακτισμένοι κάθε μέρα στους δρόμους τα σπάνε όλα.
Αλλά τί να μας πουν οι gay Άγγλοι ή οι φλωροΓάλλοι πχ???!
Όλοι αυτοί είναι φλώρια, μόνο εμείς είμαστε μάγκες, πραγματικοί επαναστάτες, η καλύτερη ράτσα στον κόσμο!!!
(μπεεεεεεεεεεε)

Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό ακριβώς θέλουν οι παγκόσμιοι επιβήτορες για να έχουν το άλωθι να μας συντρίψουν;;; Έχεις δει τις "ανησυχίες" που εκφράζουν τα έγγραφα και οι ανακοινώσεις της CIA για πιθανά αιματηρά επεισόδια στην Αθήνα;; Δεν έχεις αντιληφθεί ότι μια τέτοια κατάσταση επιζητούν οι επικυρίαρχοι για να υπάρχει το "κακό" παράδειγμα προς γνώση και συμμόρφωση οποιουδήποτε άλλου λαού τολμήσει να σηκώσει κεφάλι;;; Εφτυχώς που κάποια ανώτερη δύναμη ή το ένστικτο μας προστάτεψε μέχρι τώρα από κάτι τέτοιο!

Αυτό δεν αποτελεί ηττοπάθεια, γιατί ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί κάποια στιγμή. Αυτή η στιγμή μπορεί να είναι σε δέκα χρόνια ή σε δέκα ημέρες ή σε δέκα λεπτά. Είναι απρόβλεπτος ο Έλληνας! Θα ενεργήσει όμως την κατάλληλη στιγμή ξαφνικά και απρόβλεπτα και όχι όποτε του το επιβάλλουν!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Πέμπτη, 27-ΟΚΤ-2011, 9:00 PM | Message # 40
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Possessed)
Απλά εγώ προσωπικά αποσκοπώ αλλού, όχι στον δικό μου θυμό, αλλά στον δικό σου

ποιός σου είπε οτι δεν είμαι θυμωμένη και οτι δεν αγωνίζομαι ,μια ζωη αγωνίζομαι για μενα και τους αλλους και οχι μόνο για πάρτι μου ,είμαστε η καλύτερη φυλή στο κόσμο για αυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε γιατι ο λαος δεν είναι λαμόγιο είναι αγνός και φιλότιμος και δημιουργικος πράγμα που δεν μας το συγχωρούν αυτοί που επι δυο χιλιάδες χρόνια δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα!!!

Added (2011-10-27, 8:35 PM)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)
(και όχι με "θρησκοληψία"

ποια θρησκοληψία ?? που την είδες? Δεν γονάτισα ποτε σε κανέναν θεό !!

Added (2011-10-27, 8:40 PM)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)
Και πώς θα το αποδείξεις? Από την επόμενη εβδομάδα με τις κινητικοποιήσεις σου

οι κινητοποιησεις μου εχουν ξεκινήσει εδω και πολλά χρόνια και θα συνεχίσουν ασχετα αν εφαγα ροπαλια την περασμένη πέμπτη απο την περιφρούριση της βουλής.

Added (2011-10-27, 9:00 PM)
---------------------------------------------

Quote (Possessed)
Όταν τα κάνεις αυτά και ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ την υπάρχουσα κατάσταση, τότε θα παραδεχτώ οτι το ελληνικό DNA σου ΔΕΝ αλλοιώθηκε...

το δικό μου dna δεν αλοιώθηκε γιατι είμαι Ελληνίδα , ουτε η αγάπη για την πατρίδα μου και τους Ελληνες .Θα πέθαινα γι αυτά τα δυό .Εσύ?????


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 28-ΟΚΤ-2011, 2:41 AM | Message # 41
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Possessed)
"Δεν φταίει το χρήμα, φταίει η ΑΠΛΗΣΤΙΑ του ανθρώπου"

Τα λες ΟΛΑ
Quote (Possessed)
Ο Χαρδαβέλας που ασπάζεστε και ο Λαζόπουλος, είπαν οτι φταίμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες!

Ποιος ασπαστηκε ποιον ?
Quote (Αθηναίος)
Αυτό δεν αποτελεί ηττοπάθεια, γιατί ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί κάποια στιγμή. Αυτή η στιγμή μπορεί να είναι σε δέκα χρόνια ή σε δέκα ημέρες ή σε δέκα λεπτά. Είναι απρόβλεπτος ο Έλληνας! Θα ενεργήσει όμως την κατάλληλη στιγμή ξαφνικά και απρόβλεπτα και όχι όποτε του το επιβάλλουν!

Ειναι μια πολυ λογικη και που πραγματικη "θεωρια"

Υ.Γ. Θα μπορουσα να πω πολλα , αλλα θα πω μονο οτι βαση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , οι αιρετοι αρχοντες πληρωνοται ΑΝ υπαρχουν λεφτα , ΔΕΝ λεει πουθενα "δανειστητε για να πληρωθειτε" !!!
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ η Ελλάδα ΔΕΝ εχει συνταγματικο δικαστηριο ενω εχει ακομα και η Τουρκια και η Β.Κορεα !!

ΤΥΧΑΙΟ ???? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!
wacko

Added (2011-10-28, 2:41 Am)
---------------------------------------------
ΥΓ 2 . Εαν μπορουσαμε 2-3 ή 50 ανθρωποι να αλλαξουμε κατι ,ΙΣΩΣ και να το καναμε ΑΛΛΑ χωρις να ξερει ο πολυς κοσμος και να το ΘΕΛΕΙ αυτο , θα ηταν παλι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
PossessedDate: Παρασκευή, 28-ΟΚΤ-2011, 4:37 PM | Message # 42
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Messages: 76
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
1. Τα κόμματα στην Ελλάδα είναι προσωποκεντρικά.
2. Τα πρόσωπα που ηγούνται των κομμάτων είναι : ΓΑΠ, Σαμαράς, Παπαρηγα, Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Αλαβάνος, Δημαράς, Μπακογιάννη, Κουβέλλης, κάτι πράσινοι,κάτι οικολόγοι, κάτι κηνηγοί κλπ.
3. Κόμματα εξουσίας είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και Συνασπισμός. άντε και ΔΥΣΥ
4. Εκτός από τον Δημαρά, όλα τα άλλα κόμματα έχουν συμμετοχές στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
5. Αν δεν έχεις συμμετάσχει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ΔΕΝ μπορείς να γίνεις προθυπουργός!
6. Μόνο ο Κωστάκης αποτέλεσε εξαίρεση αλλά κινδύνεψε με δολοφονία, υπέστη δολιοφθορά από το κόμμα του και αναγκάστηκε σε φυγή!
7. Για να δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός χρειάζονται χρήματα και αποδοχή του κινδύνου από τον ηγέτη αυτού του σχηματισμού ότι αύριο μπορεί να έχει την τύχη του Καποδίστρια!
8. Κίνηση για νέο πολιτικό σχήμα με ανθρώπους των γραμμάτων, Πανεπιστημιακού, Ακαδημαϊκούς, κλπ άφθαρτους δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα.
9. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ!
10. Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να εμφανιστεί από τους "γείτονες", είναι έμισθα όργανα των παγκόσμιων επιβητόρων και ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για "θερμά" επεισόδια.
11. Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι το HAARP ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει φωτιές, σεισμούς, τσουνάμια κλπ κατά παραγγελία!

Λαμβάνοντας υπ όψιν όλα τα παραπάνω, ποια επιλογή έχεις για να εκλέξεις ως μη ηλίθιος μιά κυβέρνηση διαφορετική από αυτές που έχουν εκλεγεί μέχρι τώρα;;;


Χαχαχαχα!
Μ'αρέσει που με "κορόϊδευες" για την αισιοδοξία μου στο άλλο θέμα!!
Με όλα αυτά που σωστά έγραψες, σημαίνει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ άρα και καμία αισιοδοξία!
Στην Δημοκρατία, ΔΕΝ υπάρχουν αδιέξοδα Αθηναίε. Σε μια Δημοκρατία, ο ΛΑΟΣ είναι κυρίαρχος και αυτός και μόνο ΕΠΙΛΕΓΕΙ και ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ την μοίρα και το μέλλον του.
Αφού ο ελληνικός λαός είναι έξυπνος, γιατί ψηφίζει κάθε φορά τους ίδιους βιαστές που του πίνουν το αίμα συνεχώς?
Αφού ο ελληνικός λαός είναι έξυπνος και περήφανος, γιατί να επιτρέπει στον εαυτό του να εκλέγει τον οποιοδήποτε ψεύτη και εντολοδόχο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ?
Πώς είναι δυνατόν σε μια Δημοκρατία, να διαλέγεις το "μη χείρον βέλτιστον" από όλα τα παραπάνω πολιτικά πρόσωπα που ανέφερες? Δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα ή άλλες λύσεις δλδ? Αυτούς έχουμε μόνο δλδ? Άρα είμαστε ΓΤΠ λαός αφού δεν μπορούμε να προωθήσουμε μέσα από την κοινωνία μας 2-3 σωστά άτομα!
Ή μήπως δεν έχει άλλες επιλογές ο ελληνικός λαός γιατί φοβάται το HAARP μην τον καταστρέψει? (Θαρρείς και το ξέρουν όλοι το HAARP!)
Oι πολιτικοί είναι κομμάτι του εαυτού μας, τους γεννούμε και τους παράγουμε μέσα από την κοινωνία μας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας που εμείς οι ίδιοι θαυμάζουμε και εκλέγουμε.
Αν όλοι αυτοί είναι άχρηστοι και τσιράκια των ξένων, τότε φταίμε εμείς που δεν είχαμε την σωστή κρίση να τους καταλάβουμε!
Εσύ πιο πριν έγραφες σε άλλο ποστ, "ανατροπή=εκλογές κάθε 3-4 μήνες αν λέει ψέμματα". Βάλε 15 κόμματα στην Βουλή και όποιος λέει ψέμματα, ανατροπή και εκλογές για άλλο κόμμα στην κυβέρνηση.
Μέχρι να βγεί ο σωστός και άξιος πατριώτης-ηγέτης που δεν θα φοβάται να πεθάνει για την πατρίδα του.
Αλλιώς, αν φοβόμαστε το HAARP, τους γείτονες μας ή τις δολοφονίες της CIA, ας το βουλώσουμε και ας συνεχίζουμε να ψηφίζουμε (με γνώση και συνείδηση πλέον) τα ίδια τσιράκια της Λέσχης Μπίλντερμπερκγ και τους οσφυοκάμπτες της Νέας Τάξης!

BTW, No6 = ο Κωστάκης συμμετείχε το 1998 και το 2009 στην Βουλιαγμένη, και ίσως (δεν θυμάμαι καλά) το 1994. Νομίζω πως μόνο ο Σημίτης δεν συμμετείχε ποτέ!

Added (2011-10-28, 4:09 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό ακριβώς θέλουν οι παγκόσμιοι επιβήτορες για να έχουν το άλωθι να μας συντρίψουν;;; Έχεις δει τις "ανησυχίες" που εκφράζουν τα έγγραφα και οι ανακοινώσεις της CIA για πιθανά αιματηρά επεισόδια στην Αθήνα;; Δεν έχεις αντιληφθεί ότι μια τέτοια κατάσταση επιζητούν οι επικυρίαρχοι για να υπάρχει το "κακό" παράδειγμα προς γνώση και συμμόρφωση οποιουδήποτε άλλου λαού τολμήσει να σηκώσει κεφάλι;;; Εφτυχώς που κάποια ανώτερη δύναμη ή το ένστικτο μας προστάτεψε μέχρι τώρα από κάτι τέτοιο!

Αυτό δεν αποτελεί ηττοπάθεια, γιατί ο Έλληνας θα ξεσηκωθεί κάποια στιγμή. Αυτή η στιγμή μπορεί να είναι σε δέκα χρόνια ή σε δέκα ημέρες ή σε δέκα λεπτά. Είναι απρόβλεπτος ο Έλληνας! Θα ενεργήσει όμως την κατάλληλη στιγμή ξαφνικά και απρόβλεπτα και όχι όποτε του το επιβάλλουν!


Αν δεν σπάσουν αυγά, ομελέτα δεν γίνεται!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και με φόβο και τρόμο, ΔΕΝ μπορείς να κάνεις!
Οι Αργεντίνοι που δεν είναι έξυπνοι, πλήρωσαν το αντίτιμο με μερικές δεκάδες νεκρούς, αλλά τώρα στέκονται από μόνοι τους στα πόδια τους με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης.
Εμείς που είμαστε έξυπνοι, ας κάνουμε τις πάπιες και ας περιμένουμε άλλα 30 χρόνια μήπως και έρθει ως μάνα εξ'ουρανού αυτή η στιγμή που αναφέρεις και ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ απλά!

Added (2011-10-28, 4:37 PM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)
Δεν φθάνω στην μηδενιστική άποψη ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, αλλά δεν πέφτω και στην παγίδα 'οτι είμαστε ηλίθιος λαός, τεμπέληδες, βολεμένοι και καλοπερασάκηδες! Τη μικρασιατική καταστροφή ο Λαός την δημιούργησε; Τους δύο παγκόσμιους πολέμους ο Λαός τους δημιούργησε; Τη Χούντα ο λαός την έφερε; Ή μήπως ο λαός ΔΕΝ αγωνίστηκε, ΔΕΝ πολέμησε για την πατρίδα του με βαρύτατες απώλειες για όλα τα παραπάνω;;;;

Σωστά! Μικρασιατική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, παγκόσμιοι ΠΟΛΕΜΟΙ, ΧΟΥΝΤΑ.
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΧΟΥΝΤΑ... Ο Ελληνικός Λαός αγωνίστηκε και θυσίασε την ζωή του για την πατρίδα.
Η Νέα Τάξη και η Παγκόσμια Ελίτ όμως, μέσω της κοινωνικής μηχανικής, της προπαγάνδας, της πλύσης εγκεφάλου, του ευδαιμονισμού και του καταναλωτισμού στα πλαίσια του χρηματο-οικονομικού μας συστήματος, προκαλεί και φέρνει άλλου είδους "καταστροφές", "πολέμους" και "χούντες".
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ (που λέει και ο Πανούσης) ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ/ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ/ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
"Ψωμί, παιδεία, ελευθερία...η χούντα δεν τελείωσε το '73" ακούω τώρα στα κανάλια!
Επιτέλους σήμερα αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε οτι το πασοκ είναι μια σύγχρονη χούντα!!
 
margaritaDate: Παρασκευή, 28-ΟΚΤ-2011, 5:01 PM | Message # 43
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Possessed)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ (που λέει και ο Πανούσης) ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ/ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ/ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
"Ψωμί, παιδεία, ελευθερία...η χούντα δεν τελείωσε το '73" ακούω τώρα στα κανάλια!
Επιτέλους σήμερα αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε οτι το πασοκ είναι μια σύγχρονη χούντα!!

κατά την αποψη σου με ποιό τρόπο ανατρέπετε η σημερίνή χουντα ?
ο κόσμος βγήκε στους δρόμους ,εχει ενωθεί ,διαμαρτύρετε εσύ τι αλλο προτείνεις?


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
PossessedDate: Παρασκευή, 28-ΟΚΤ-2011, 5:34 PM | Message # 44
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Messages: 76
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Quote (margarita)
κατά την αποψη σου με ποιό τρόπο ανατρέπετε η σημερίνή χουντα ?
ο κόσμος βγήκε στους δρόμους ,εχει ενωθεί ,διαμαρτύρετε εσύ τι αλλο προτείνεις?


Όπως σήμερα και γενικότερα τις τελευταίες 10 ημέρες όπου πράγματι βλέπεις αληθινή αντίδραση, να συνεχίσει μαζικά τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες μέχρι να φύγει με ελικόπτερο ο ΓΑΠ,
να είναι πάντα στην τσίτα και καχύποπτος με όλους τους πολιτικούς και κόμματα, να προσπαθεί να κρίνει σωστά τα λόγια και τις διαθέσεις του οποιουδήποτε πολιτικού,
να προκυρήξει άμεσα εκλογές και να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα στην Βουλή,
να ψηφίσει το κατάλληλο κόμμα ή κόμματα ή κυβερνητικό συνασπισμό που θα αλλάξει πραγματικά την χώρα, την συνείδηση του έλληνα πολίτη και θα αποτινάξει από πάνω του τα χρέη και τα ξένα οικονομικά συμφέροντα με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με χρεοκοπία ή δραχμή,
και να ψηφίσει λάθος κυβέρνηση ξανά, να ξαναβγεί στους δρόμους και να την ανατρέψει και αυτή μέχρι να έρθει ένας σωστός ηγέτης που δεν θα φοβάται την ζωή του και θα δρα μόνο για το εθνικό συμφέρον,
να αποβάλει τις σύγχρονες μικροαστικές συνήθειες και να καταλάβει πως η λατρεία και η απληστεία για το χρήμα και τα υλικά αγαθά, οδηγούν κάποια στιγμή στον ηθικό θάνατο και οτι μόνο οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά φέρνουν την ευτυχία,
ας ξαναγυρίσουμε στα παλιά όπου δουλεύαμε στα χωράφια, στα ζωα, στα εργοστάσια αλλά ήμασταν τίμιοι, φιλότιμοι, ευθείς και ντόμπροι, καλοί άνθρωποι, και όχι ψεύτικοι και κακοί μίμοι της δυτικής καταναλωτικής κοινωνίας,
να εκμεταλευτούν τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας και να μην τον χαρίσουν στα ξένα συμφέροντα,
να εκμεταλευτούν τον ήλιο, την θάλλασσα, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, τον χρυσό, την γη κλπ και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για όλους, δεν έχουμε ανάγκη να εισάγουμε τίποτα εκτός από αμάξια και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας,
μπορούμε να βγάλουμε μόνοι μας τα προς το ζειν, μπορούμε να παράγουμε και να εξάγουμε, και αν δεν μας γουστάρουν οι ξένες αγορές, ας τα καταναλώνουμε μόνοι μας,
αρκεί ΌΛΟΙ ΜΑΣ να καταλάβουμε οτι το να κοιτάς μόνο την πάρτη σου και να εκμεταλεύεσαι τον συμπολίτη σου με πουστιές και απατεωνιές, μπορεί να σου επιτρέψει να ζήσεις μέσα στην "χλιδή" για μερικά χρόνια αλλά θα θάψεις και υπονομεύσεις τα παιδιά σου και τις υπόλοιπες γενιές!
ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ κι ας αφήσουμε επιτέλους κατά διαόλου τον σημερινό αμερικάνικο τρόπο ζωής του "life styling", του "sex & the city", της Τατιάνας και της Μενεγάκη!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 28-ΟΚΤ-2011, 5:47 PM | Message # 45
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Possessed)
Δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα ή άλλες λύσεις δλδ?

Πες μου ένα πρόσωπο ή μια άλλη λύση που έχουμε και την έχουμε απορρίψει!

Quote (Possessed)
Oι πολιτικοί είναι κομμάτι του εαυτού μας, τους γεννούμε και τους παράγουμε μέσα από την κοινωνία μας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας που εμείς οι ίδιοι θαυμάζουμε και εκλέγουμε.

Οι πολιτικοί που κυβερνούν (όχι οι απλοί βουλευτές που αν διαφωνήσουν διαγράφονται) είναι απόφοιτοι του Χάρβαρτ, του Γέιλ και του Αμερικανικού κολεγίου στην Αθήνα! Δεν είναι οι απλοί γείτονές μας!

Quote (Possessed)
Βάλε 15 κόμματα στην Βουλή και όποιος λέει ψέμματα, ανατροπή και εκλογές για άλλο κόμμα στην κυβέρνηση.

Με ποιο εκλογικό σύστημα;;; Μόνο η απλή αναλογική μπορεί να δώσει τέτοιο αποτέλεσμα! Μπορεί ο λαός να επιβάλει απλή αναλογική, και με ποιο τρόπο;

Quote (Possessed)
BTW, No6 = ο Κωστάκης συμμετείχε το 1998 και το 2009 στην Βουλιαγμένη, και ίσως (δεν θυμάμαι καλά) το 1994. Νομίζω πως μόνο ο Σημίτης δεν συμμετείχε ποτέ!

Ο Κωστάκης συμμετείχε μόνο το 2009 για τον απλό λόγο ότι ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας που ανέλαβε την διοργάνωση. Στους καταλόγους που έχω δεν έχει άλλη συμμετοχή. Ο θείος του είχε συμμετοχές (2 νομίζω). Και ο Σημίτης έχει συμμετοχή!

Quote (Possessed)
ΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και με φόβο και τρόμο, ΔΕΝ μπορείς να κάνεις!

Σωστά. Αλλά το αποτέλεσμα δεν σε ενδιαφέρει;;; Και το 1821 κάναμε επανάσταση αλλά αν δεν ερχόταν ο στόλος και οι δυνάμεις των "συμμάχων" δεν θα είχαμε "ελευθερωθεί". Ήδη ο Ιμπραήμ είχε καταλάβει όλη την Πελοπόννησο (εκτός από τη Μάνη) και η επανάσταση είχε τελειώσει!

Η ανατροπή πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή και με σίγουρη την επιτυχία! Η δε περίπτωση της Αργεντινής είναι τελείως διαφορετική γιατί είναι χώρα με δική της παραγωγή και εξαγωγές, πράγμα που φρόντισε ο Μπαμπάς του Γιωργάκη να μην διαθέτει η Ελλάδα! Και στην δεινή κατάσταση που έφτασε το 1999 είχαν φροντίσει να την σπρώξουν όταν "δεν συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις" οι Αγγλοαμερικάνοι (Φώκλαντ κλπ).

Quote (Possessed)
Η Νέα Τάξη και η Παγκόσμια Ελίτ όμως, μέσω της κοινωνικής μηχανικής, της προπαγάνδας, της πλύσης εγκεφάλου, του ευδαιμονισμού και του καταναλωτισμού στα πλαίσια του χρηματο-οικονομικού μας συστήματος, προκαλεί και φέρνει άλλου είδους "καταστροφές", "πολέμους" και "χούντες".

Αυτό ακριβώς λεω!

Quote (Possessed)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τί γίνεται πραγματικά και να πάρεις σωστές αποφάσεις! Σήμερα έχουμε το internet και έχουμε καλύτερη πληροφόρηση. Οι πατεράδες μας όμως είχαν ένα ραδιόφωνο, δυο-τρεις εφημερίδες κατευθυνόμενες και από το 1970 μέχρι το 1990 μία κρατική τηλεόραση. Όλη η πληροφόρηση δηλαδή κατευθυνόμενη! Πώς να διαμόρφωναν δική του σωστή κρίση. Είπα ότι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ.

Quote (Possessed)
Επιτέλους σήμερα αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε οτι το πασοκ είναι μια σύγχρονη χούντα!!

Χάρη στη σωστή πληροφόρηση, αλλά και πάλι έχουμε μια αμφιβολία αν πράγματι αυτό που πράτουμε είναι το σωστό. Το παν ξεκινά από τη μόρφωση και δυστυχώς υπουργούς παιδείας είχαμε τον Παππού του Γιωργάκη, τον Ράλλη, τον Γιωργάκη, την Διαμαντοπούλου. Τους "κατάλληλους" ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Ξωτικά » Πιστεύετε πως υπάρχουν? » Mythical Creature II
Search: