Πέμπτη, 23-ΜΑ-2024, 1:02 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ"
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ"
ΘνητοςDate: Τρίτη, 30-ΟΚΤ-2012, 8:40 PM | Message # 46
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Στις 11.25 τιο βράδυ της Δευτέρας οι γυναίκες που συνελήφθησαν από το προδοτικό καθεστώς Τσολάκογλου, μιλούν για την επιχείρηση αντεκδίκησης ενός πρόστυχου και αλήτικου κράτους που το διαφεντεύουν προδότες.
H EKΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ LIVE ΕΔΩ
AN HTAN AΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 1Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης, το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει.
. Η κίνηση μάνας και κόρης γίνονται θέμα στο δελτίο του BBC και η απλή Ελληνίδα, Ψυχολόγος στο επάγγελμα, Όλγα Γεριτσίδου μιλάει στα ξένα δίκτυα για την εσχάτη προδοσία που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυσή της κατά του Γιώργου Παπανδρέου!
Για πρώτη φορά στα χρονικά δύο απλοί πολίτες καταφέρνουν το ακατόρθωτο έως τώρα.
Το δικαστήριο της Χάγης στις 10 Μαΐου του 2012 προς έκπληξη της Όλγας και της Τάνιας Γεριτσίδου, με επίσημα έγγραφά, ανακοινώνει στις δύο κυρίες ότι ανοίγει τον φάκελο κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
Πέντε μήνες αργότερα η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου, οι εθνικές μας ηρωίδες, σέρνονται σαν κοινές εγκληματίες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επειδή απλά θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από κοντά!

Οι δύο γυναίκες αν και οδηγήθηκαν από το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οι κατηγορίες και ο λόγος για τον οποίο τις συνέλαβαν τους αναφέρθηκε μετά τις έξι το απόγευμα!
Η υπόθεση πήρε σήμερα τριήμερη αναβολή αφού οι κατηγορούμενες έπρεπε να συγκεντρώσουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους όπως αναφέρουν, αλλά και γιατί οι μάρτυρες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!
Με παράκλησή του ο δικηγόρος των δύο γυναικών Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για να αποφευχθούν μελλοντικές αναβολές να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν να υπακούσουν τις εντολές τους και τους έβρισαν λέγοντάς τους ότι «είναι χούντα»!
Μάλιστα οι αστυνομικοί καταθέτουν ότι δέχτηκαν βία από την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, προκαλώντας κίνδυνο και απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα
. Η Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση σύλληψης τους, καθώς όπως αναφέρουν στην κατάθεσή τους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης περί της ταυτότητας των μηνυτών - αστυνομικών τους οποίους αναφέρουν ως ψευδορκούντες!
Επίσης δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσουν αντιμήνυση και δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα πρόσβασής τους σε συνήγορο κατά την διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών και της προανάκρισης.
Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου
ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
http://enomenoiblogers.blogspot.com
Πηγη , http://anemos5.blogspot.com/2012/10/blog-post_30.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 30-ΟΚΤ-2012, 10:26 PM | Message # 47
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Το βίντεο δείχνει να τις τραβολογούν! Ποια επίθεση και κίνδυνος για τους αστυνομικούς! Υπάρχει δικαστής που να φυλακίσει τους ψευδομάρτυρες αστυνομικούς;;; Υπάρχουν αποδείξεις από το βίντεο! ΟΥΣΤ ΧΟΥΝΤΑ..

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 31-ΟΚΤ-2012, 8:12 PM | Message # 48
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 31-ΟΚΤ-2012, 9:25 PM | Message # 49
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Άσε που επειδή ήταν γυναίκες και υπήρχαν και γυναίκες αστυνομικοί η σύλληψη (σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία) έπρεπε να γίνει από τις γυναίκες αστυνομικούς!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 31-ΟΚΤ-2012, 9:59 PM | Message # 50
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
angry angry angry angry angry angry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 8:31 PM | Message # 51
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Υποθετω οτι "προκαλεσαν" την συλψη τους , γιατι καια αυτα τα "οδοφραγματα" της αστυνομιας ειναι αντισυνταγματικα !!
Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ !!!
cool

Added (2012-11-21, 8:31 PM)
---------------------------------------------
Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blacwater για φύλαξη των πόλεων!

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!

Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;

Η έντεχνη "πάλη" ανάμεσα στους "δεξιούς" και τους "αριστερούς" θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Παγκόσμιο Σύστημα επιθυμεί να χυθεί αίμα. Το ίδιο επιθυμεί και η δωσίλογη τρικομματική ελληνική κυβέρνηση. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε γράψει από το ιστολόγιο μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιθυμεί κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση σε ολόκληρο τον κόσμο για την εγκαθύδριση ΠαγκόσμιαςΔιακυβέρνησης. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε πει πως όσο δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, κάτι το οποίο επιθυμούν, θα λαμβάνουν όλο και πιοδυσβάσταχτα μέτρα. Καθώς αυτό που επιθυμούν είναι το αίμα, που θα οδηγήσει σε χάος και εν συνεχεία σε κοινωνική και ευρύτερη πολιτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή....!

Τώρα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία ο κ. Καζάκης.
Σε απόσπασμα από την πρόσφατη ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε ο Δ.Καζάκης αναφέρεται σε κάποιαinvestment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις...!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολάρια. H συγκεκριμένη αναφορά έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο έχει υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα παρασχεθούν στο στρατό της εταιρείας ο οποίος θα διενεργεί περιπολίες. Πιθανότατα η εταιρεία αυτή θα είναι σε θέση νααναλάβει υπηρεσίες στις αρχές του 2013.

Το ακόμα πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι πως η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό. Ναι ναι....η σημερινοί τρεις "ηγέτες" που τόσο κόπτονται για το καλό της Ελλάδας...!

Ο γενικότερος εξοπλισμός περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές. Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι μοντέλο στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

Δείτε μερικά ακόμα στοιχεία για την εταιρεία
H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.
Ταυτόχρονα άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να μην είναι καθόλου άσχετο, είναι η ξαφνική απόφαση για λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%.
Αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό...
Ευνουχίζουν την Αστυνομία για να φέρουν Ιδιωτικούς Στρατούς...;
Τροφή για σκέψη...
Πηγη ,http://kostasxan.blogspot.gr/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 9:51 PM | Message # 52
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Από που αγοράζουν τον εξοπλισμό, γνωρίζουμε;;;;

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 10:58 PM | Message # 53
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Από που αγοράζουν τον εξοπλισμό, γνωρίζουμε;;;;

Λες να ειναι απο τους "θκούς μας" ;
wacko


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 11:02 PM | Message # 54
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ειναι ανατριχιαστικό αυτο το σενάριο ,δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 11:23 PM | Message # 55
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Θα πληρώσουν για όλα όσα ξέρουμε αλλά και γι΄αυτά που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε! tongue tongue tongue tongue

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 21-ΝΟΕ-2012, 11:36 PM | Message # 56
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
θα αιματοκυλιστει η πατριδα μας γαμωτο !!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 22-ΝΟΕ-2012, 0:13 AM | Message # 57
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (margarita)
θα αιματοκυλιστει η πατριδα μας γαμωτο !!!

OXI
ΔΕΝ θα αιματοκυλιστει !
Θα ΛΑΜΨΕΙ και θα τους ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ !!
wink


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Πέμπτη, 22-ΝΟΕ-2012, 0:21 AM | Message # 58
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
μακαρι θνητέ μου !!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 08-ΜΑΡ-2013, 2:10 PM | Message # 59
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Αντάρτικο προαναγγέλλουν κάποιοι που εμφανίζονται ως "Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων"03/07/2013 - 20:40
90
 Προβοκάτσια ή κάποιοι θερμόαιμοι θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια να λυθεί το
πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με ένοπλη βία κατά των κρατικών αρχών;

Όπως και να έχει μια σειρά μηνυμάτων στο facebook από κάποιον "Σύνδεσμο Εφέδρων
Ειδικών Δυνάμεων" προβληματίζει για την προέλευσή του και τους σκοπούς
που εξυπηρετεί.
 Το μήνυμα που προειδοποιεί με έναρξη ... ένοπλης αντίστασης στην Αστυνομία λόγω της συμπεριφοράς της σήμερα στις Σκουριές Χαλκιδικής (απαράδεκτη η συμπεριφορά των Αρχών
επικοινωνιακά και πρακτικά) συνοδεύεται από φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων
αστυνομικών από ανατολική χώρα (διακρίνονται ο οπλισμός τους που είναι
ΑΚ-47) και την λεζάντα «Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά
του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
 
Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά
από κανέναν». αναφέρεται στο μήνυμα και σαφώς προβληματίζει η προέλευσή
του. Γιατί οι εν ενεργεία έφεδροι διακρίνονται για την πίστη τους στους
νόμους και ουδέποτε είχαν δώσει δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς.
Αν όντως είναι "έφεδροι ειδικών δυνάμεων" καλό θα είναι να πάρουν το μήνυμά τους πίσω και να ζητήσουν συγγνώμη, εκτός και αν θεωρούν ότι
υπάρχει περιθώριο η χώρα εκτός από τον εξωτερικό εχθρό να αντιμετωπίσει
και μια εμφύλια σύγκρουση.Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων, πάντως...Και προσθέτουν στο μήνυμά τους: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για
να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας
είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η
δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία
περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους».

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΥΓ . Το δefencenet ειναι βουλγαρικων συμφεροντων , ειπε ο Λαμπρακης της end !


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 08-ΜΑΡ-2013, 10:22 PM | Message # 60
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ότι γουστάρει ο καθένας!!!!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ"
Search: